От х:

Днес в x:

ДПС - Момчилград откри предизборната си кампания в парк "Нури Адалъ"

Изображение 1 от 5

    "ДПС никога не е чертало разделителни линии. Единствената червена линия, която сме поставяли е било срещу националистическите представителства". Това заяви при откриването на предизборната кампания на ДПС в Момчилград заместник-председателят на партията и кмет на Кърджали д-р инж. Хасан Азис. Той припомни, че през последните 10 години ДПС дава важни политически послания, свързани с нормалност в политиката и с възстановяване на държавността.
    "Ние говорим за възстановяване диалога между институциите и в обществото. Защото годините на противопоставяне в парламента дават своето отражение и сред хората", каза още д-р инж. Хасан Азис.
    На откриването на кампанията присъстваха много членове и симпатизанти на ДПС. Тук бяха кандидатите за народни представители Муккадес Налбант, Адлен Шефкед, Юсеин Ахмед, Зюлфие Ибрямова, кметът на община Момчилград Илкнур Кязим, областният председател на Младежко ДПС Ерсин Юмер, едно от знаковите имена на ДПС - бившият депутат Ремзи Осман, репресирани от комунистическия режим.
    "Откриваме кампанията на знаково място в Момчилград - в градския парк, който носи името на Нури Адалъ. Той е човек, отдал целия си живот на съпротива срещу тоталитарния режим, който буквално беше смазал правата и свободите на обикновените хора. Почти 33 години след демократичните промени тези обикновени хора отново бяха забравени от управляващите. Предишното правителство нито веднъж не се вслуша в проблемите на малките населени места. Време е България да има адекватно управление, което да чува гласа на всички български граждани и да работи с грижа за хората", заяви кметът на община Момчилград Илкнур Кязим.
    Областният лидер на ДПС Ресми Мурад посочи, че ДПС дава висока оценка за работата на народните представители от Кърджали в 45, 46 и 47 парламенти. "Вярвам, че с нашите кандидати ще постигнем още по-добър успех. Избирателите се убедиха в качеството на нашите кандидати и политиката на ДПС", отбеляза Ресми Мурад.
    "Властта не се дава даром. Дава се, ако си получил доверието на избирателите. Колкото повече гласове и депутати имаме толкова повече вратите за влизане в управлението на страната ще бъдат по-широко отворени. А вие знаете, че когато ДПС участва в управлението на страната, България винаги е вървяла напред", заяви втората в листата Мукаддес Налбант.
    "Вярвам, че с общи усилия ще се поздравим отново с успех, за да постигнем целите, които си поставихме", каза Юсеин Ахмед.
    "За да постигнем успех, трябва всички заедно да положим максимални усилия и да достигнем до всеки един от нашите избиратели дори в най-малкото населено място", заяви общинският лидер на ДПС в Момчилград Айхан Осман и призова на 2 октомври момчилградчани да гласуват с номер 1.
    В края на проявата бившият главен мюфтия Фикри Сали отправи молитва за успех на кандидатите за депутати.

    КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Случаен виц

    Последни новини