От х:

Днес в x:

Търсят 20 шофьори и 10 производители на изделия от кожа в Хасково

Десетки работни места са обявени в хасковското Бюро по труда, съобщиха от Регионалната дирекция по заетостта.

Бизнесът има нужда от 10 производители на изделия от кожа. Тук специални изисквания няма към кандидатите. Необходимо е основно образование. Места има за над 20 шофьори на товарен автомобил за международни превози, 30 монтажници на кабели.

За хора с висше образование места има за сервизен техник, енергетик, старши специалист и мениджър по административна и икономическа дейност. За хора със средно или висше образование места има за секретар с турски език, счетоводител и преводач.

Търсят се още продавач-консултанти, готвачи, сервитьори, бармани, хигиенисти, оператори на металообработваща машина с ЦПО, водопроводчик, каналджия, техник ВиК, екскурзовод, касиер на обменно гише.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ис
    Истината
    35 0
    11:05, 29 май 2022
    Продължавам да недоумявам какъв е смисъла от Бюрата по труда, освен да изкарват някакви глупави и най-важно неточни справки за нивото на безработица по региони и един път в края на седмицата да дават информация за свободни работни места, определено повечето от които непривлекателни, защото ако мястото е хубаво работодателя няма да прибегне до услугите на бюрото а сам ще си назначи човек. Между другото и тази информация за свободни места е ненужна, защото всеки минимално грамотен човек може да си я набави от интернет и десетките сайтове за работа. Нека бюрата дадат информация освен събирането на подписи на колко хора реално са помогнали да намерят работа, друг е въпроса, че всеки останал без работа разчита на връзки, познати и на кого ли още не за да си намери, но не и на тези "ценни държавни структури" - бюрата по труда.
    • Же
      Железан
      26 -1
      12:15, 29 май 2022
      Още една раздута структура без никаква практическа функция. Стоят едни заплатаджии на бюджетна издръжка и са послушни и верни гласоподаватели, защото ги е страх да не загубят топлите си местенца. Всичката информация, която дават на месец или година може да се обработи от двама души и един добър компютър или да се наеме фирма, която за 2-3000 лева месечно ще върши тази дейност.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини