От х:

Днес в x:

Хасковлийка е нападната от куче до Бизнес центъра тази сутрин

Изображение 1 от 2

    Куче е нападнало 62-годишна жена до светофара на Бизнес центъра тази сутрин. Милена Димова разказа, че песът бил с ушна марка. Кучето било само, нямало други четириноги наоколо. Инцидентът е станал около 6.30 часа. Пострадалата отивала на работа, чакала на светофара, за да премине, когато ненадейно усетила захапване в задните части.

    „По принцип не ме е страх от кучета, това дори не го видях откъде дойде. Когато опипах мястото, на което усетих захапването, ръката ми полепна. Имаше кръв“. Заради ранния час жената разказа, че наоколо нямало минувачи, затова се наложило сама да се оправя със ситуацията и да се спасява.

    В Спешното е обработена раната на Милена. Поставени са й инжекции против тетанус и бяс. Предстоят й още няколко такива.

    „Нямам против животните, но трябва да се обърне внимание на бездомните кучета, особено на тези, които са агресивни и нападат. Аз съм възрастна жена и успях да се справя със ситуацията, но има млади хора, които по това време също като мен отиват рано на работа и при такава ситуация стресът и травмите могат да са необратими. Затова ви сигнализирам-надявам се някой да обърне по-сериозно внимание на проблема с уличните кучета.“, казва пострадалата жена. Тя вече се е консултирала с адвокат и обмисля да съди общината за случилото й се.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини