От х:

Днес в x:

Днес и утре профилактика. В събота светим целодневно

Есенно-зимната профилактика на електросъоръженията продължава. От 8.00 до 12.00 часа днес захранването ще бъде прекъснато в кв. "Орфей" - източно от бул. "Васил Левски", северно от ВиК - бл.№1, бл.№1а, блоковете от 27-ми до 42-ри номер включително. Също от 8.00 до 12.00 часа без ток ще бъдат в кв. "Орфей" западно от бул. "Васил Левски" - бл. № 22, 6, 24, 25, 23. Няма да има ток и по бул. "Васил Левски" в блокове № 38, 36, 34, 32, 30, 28, блоковете по ул. "Акация" и в сградата на ВиК- Хасково.

Заради режима на тока няма да работят касите на ВиК освен в Хасково и в още 6 града в областта. Плащания и приемания на документи ще се извършват след 12.00 часа. Това важи и за салоните на дружеството в Свиленград, Симеоновград, Любимец, Харманли, Ивайловград и Маджарово.

На 9 октомври ток няма да има в района около "Веспрем" западно от бул. България, в блоковете от 2-ри до 21-ви номер в кв. "Орфей", самият комплекс "Веспрем" и уч. "Шандор Петьофи".

От 13.00 до 17.00 часа на 9 октомври без ток ще бъдат жителите на кварталите "Изгрев" и "Република", част от кв. "Възраждане"- ул. Акация, както и улиците "Единство", "Ястреб", "Чая", "Картечар", "Варшава", "Танкист", "Ятак", "Росица", "Лале", "Звезда", "Надежда" и "Баба Вида". В този часови пояс електричеството ще бъде прекъснато и в района около Хлебозавода, в кв. "Изгрев"- Сточна гара, на улиците "Правда", "Кричим", "Младежка", "Пионер", "Единство", "Подвиг" и в Професионалната гимназия по транспорт.

За 10 октомври не са предвидени планирани спирания на тока.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини