От х:

Днес в x:

Анелия Петрова и Марин Данев от Хасково сред победителите на състезанието „Млад строител“

Изображение 1 от 4

    Анелия Петрова от 12Б клас на хасковската гимназия „Цар Иван Асен II“ в Хасково е сред победителиките в дисциплината „Мазилки, шпакловки и бояджийски работи“, която беше част от Национално състезание „Млад строител“ в Русе. В тази част на състезанието заедно с нея най-добро майсторство показаха и Стелияна Стефанова от сливенската професионална гимназия по строителство и геодезия „Арх. Георги Козаров“ и Моника Димитрова от ПГСАГ „Пеньо Пенев“ в Русе.

    В надпреварата участваха най-талантливите ученици от 16 града в България в още четири състезателни дисциплини: „Облицовки и настилки“; „Зидария“; „Сухо строителство“; „Геодезия“. .

    Майстори на сухото строителство станаха Денислав Георгиев и Християн Райков – ПГТС „Арх. Йордан Миланов“ – Перник, Ахмед Хюсеин и Иван Пашов от професионалната гимназия „Арх. Георги Козаров“ в Сливен, Тодор Тодоров и Марин Данев от ПГДС „Цар Иван Асен II“ в Хасково.

    В отборното класиране победители са учениците от Професионалната гимназия по строителство и геодезия „Арх. Георги Козаров“ в Сливен.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини