От х:

Днес в x:

Мустафа Карадайъ призова избирателите на ДПС да гласуват в неделя за обединител на нацията

ЦОБ на ДПС излезе с решение, че избирателят на ДПС е много мъдър и ще направи правилния избор и ще гласува за президент, който да е обединител на нацията. Решението беше съобщено от лидера на движението Мустафа Карадайъ.

Според него предстоящият балотаж в неделя, на който ще се реши кой ще спечели вота за президент, е важен, защото се прави избор на важна институция.

"Нашата кампания беше такава, че ние очертахме очаквания профил на президентската институция. И затова искам да ви припомня профила на президентската институция според нас. Президентската институция трябва да бъде обединител на нацията и на всички българи. Трябва да бъде лице на държавата пред света и глас на национално обединяващите каузи“, каза още той.

Dnes.bg

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    3,
    3,14
    4 -1
    16:34, 17 ное 2021
    Гледах как гласуват братята му в "родината".Напрво си са за анулиране на всички гласове!
  • 2
    Бъ
    българин
    4 -1
    16:40, 17 ное 2021
    Този турчин Мустафа ми се струва доста зле умственно,щом като му казваха как да гласува с машината!
  • 3
    Бъ
    Българка
    3 -2
    18:22, 17 ное 2021
    "избирателят на ДПС е много мъдър..." Тоя читак вярва ли си на глупостите, които говори.Изследванията ясно посочиха кои групи избиратели гласуват за тия-хората с най-ниско образование, ромите и помаците.
  • 4
    2,
    2,24
    1 0
    14:01, 18 ное 2021
    Рашков,крайно време е да пречупиш крилцата на главатаря на ордата ДПС!В последно време взе да става по-нагъл и от Мутрата!

Още новини

Последни новини