От х:

Днес в x:

Цвета Караянчева:ГЕРБ остава без мандат в 9 МИР ,макар че е втора политическа сила


Приятели,
Както вече сигурно знаете, след преразпределението на мандатите ГЕРБ остава без представител от Кърджали. Макар да е отново втора политическа сила в региона. Следизборното судоку изпраща в парламента четирима представители на ДПС и един на „Възраждане“/със 700 гласа/ – безспорно странна комбинация.
Този резултат изглежда обезкуражаващ за тези от вас, които не жалиха сили в кампанията и не се уплашиха от заканите и репресиите на служебното правителство. Десетки наши симпатизанти бяха привиквани, предупреждавани, карани да подписват протоколи. Някои от тях реагираха остро и натискът само засили желанието им да се борят. Други се уплашиха и се отдръпнаха.
На първите искам дълбоко да благодаря. За смелостта, за лоялността, за работата и усилията, които хвърлиха.
Чака ни тежка зима, висока инфлация, продължаваща пандемия, плашещи сметки за ток… Изобщо, „перфектна буря“ от кризи. Ще трябва да се грижим едни за други, да се подкрепяме и да си вдъхваме сили, за да се справим. Най-вредното сега би било да унием, да се обезкуражим, да наведем глави, да се скрием.
Напротив, горе главите. Не е непременно необходимо да си в парламента, за да правиш политика. Но е необходимо да не си сам, да разчиташ на съмишленици и симпатизанти.
Знаете къде можете да ме намерите. Вратите на офиса на ГЕРБ остават широко отворени. Не знам за "промяната", но ние определено продължаваме.
Това е положението!
Това написа на страницата си във Фейсбук,координаторът на ПП ГЕРБ за Кърджалийска област и водач на листата Цвета Караянчева.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ее
    Еее
    3 -2
    19:47, 17 ное 2021
    Браво, един Глу…к по малко. Тази жена …отивай да спиш.
  • 2
    Де
    Делчо
    4 -3
    22:39, 17 ное 2021
    Ходи пеш
  • 3
    Ге
    ГЕРБ
    2 0
    07:52, 18 ное 2021
    Каква фалшива усмивка от старите времена които само ще сънува вече. Да отиде при кофите ако е вземат на работа по милост.

Още новини

Последни новини