От х:

Днес в x:

Разкриха грабеж след побой в Кърджали

Криминалисти от РУ-Кърджали са разкрили грабеж, извършен на 31 октомври. В хода на изясняване на случай с нанесен побой на 42-годишен станало ясно, че пострадалият е бил и ограбен. От потърпевшия били отнети 900 лв., две дебитни карти и мобилен телефон. При издирвателните действия полицейски служители установили 31-годишен, съпричастен към деянието, който е задържан за срок до 24 часа в управлението. Част от ограбените вещи са били намерени в жилище, обитавано от извършителя, и са иззети. Работата по случая продължава сектор „Криминална полиция“ в РУ-Кърджали по чл.198, ал.1 от Наказателния кодекс за грабеж.

За кражба от търговски обект 27-годишен е задържан в РУ-Крумовград. Полицейски служители стигнали до мъжа след подаден сигнал за липсващо дамско портмоне с лични документи, златен накит и пари. При започналите незабавни проверки е задържан вероятният извършител. Група „Криминална полиция“ продължава работата по случая.

Момчилград. Сигнал за повредени и унищожени вещи в магазин в момчилградско село е бил подаден в РУ-Момчилград. В полицейското управление е започната проверка по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини