От х:

Днес в x:

Брадърката Иванина: Хасково е много злобен и завистлив град

Иванина Колева

Иванина Колева, участник в Биг Брадър 4

- Иванина, измина една година, откакто влезе в къщата на Биг Брадър 4. Какво се промени в живота ти?

- Нямам нищо общо с Иванина отпреди една година. Може би и хората се промениха в отношението си към мен.

- Как се промениха хората около тебе?

- Гледат ме странно. Особено в Хасково. Не мога да разбера откъде е тази злоба. Чувам реплики и подмятания зад гърба си и то в моя роден град. Дразни ме, че хората нищо не разбират. Но нямам намерение да обяснявам.

Радвам се, че не съм в Хасково. Когато човек иска да е малко по различен, тук го мачкат. Когато се прибрах след участието си в Биг Брадър единствените хора, които ми се зарадваха, бяха моето семейство. Не искам да величая хората в другите градове, но там отношението е различно. Как е възможно цял град да е толкова завистлив?!

- Какво друго се случи през тази година?

- Израснах. Преди да вляза в къщата исках да се променя. Да се преместя от Хасково.

Винаги съм била различна. Нямам много приятели, не съм се движела в компании. Нямала съм нужда от това.

Знаех че ще вляза в Биг Брадър. Бях си начертала така нещата- влизам в къщата, после излизам, оставам в София и после ще видим.

- Успя ли да осребриш на 100 процента участието си в Биг Брадър?

- На сто процента не. Но една година е много малко време. Особено за тези среди, в които попаднах.

- В какви среди?

- Попаднах в среди на хора, които преди това си познавал само от кориците на списанията и от екрана. В един момент ти стават приятели. Приемат те нормално. Например с Азис станахме страшно големи приятели. Той ме покани в предаването си.

Две седмици след това ми се обади, за да участвам в неговия клип към песента "Накарай ме". Не бях в София и той веднага дойде, за да поговорим. Дойде с гаджето си Боби. Бяхме в едно кафе. Не можех да повярвам, че говоря с Азис. А той:"Абе, Иванина, аз съм Васко, Азис съм за хората, който ме гледат по телевизията."

Много сме близки. Той ме нарича сестричке, аз на него - сестро. Всеки ден се чуваме по телефона и говорим с часове.

Преди ден си говорихме час и половина, докато той готвеше.

- Какво ви събира?

- Много често Васко ми е казвал, че съм като него. Намира нещо в мен, което е усещал в себе си, когато е започнал да се занимава с музика и е искал да постигне нещо повече в живота. Казвал ми е, че още когато ме видял да влизам в къщата на Биг Брадър, Катето Евро стояла до него, казал:" Тази ще бъде моя приятелка".

Все едно се познаваме от сто години, така си говорим с него. Споделя каква блуза си е купил, къде иска да пие кафе. Катето Евро също е уникална.

Случват ми се интересни неща. Освен в клипа на Азис, участвах и в едно риалити шоу. Не мога да кажа кое. До 15 септември ще тръгне по една телевизия.

- Искаш ли хората да те възприемат различно след новото шоу?

- Да. Успях да се покажа съвсем различна. Нямам нищо общо с това, което бях в Биг Брадър. Но знам ли как продуцентите са монтирали записите? Не гарантирам какво ще излезе.

- Какво от писанията за теб трудно приемаш?

- Например, че съм секс бомба.

- Плака ли много?

- Много. Толкова много, че нямам сълзи вече. Нямаш идея колко са обиждали мен и семейството ми. Дори стигнах до там да си кажа, че не го искам този живот.

Много глупости прочетох за себе си. С кого ли не спах, на кого ли не бях любовница.

- Не си ли имала общо с нито едно от имената, с които те спрягаха?

- Не. С кой? С Валери Божинов? Искаха да скалъпят отново скандала Златка - Алисия. Да го повторят във варианта Иванина - Алисия.

- Познаваш ли го?

- Лично не.

- А плеймейтката Златка Райкова?

- Да. С нея сме комшийки. Дори бяхме водещи на конкурса "Морска сирена". Златка е много различна от мен. Тя е известна, защото е известна. Работи за някаква слава. Но една слава не храни. Знаеш ли колко предложения имах за реклама. Когато откажех, виждах след това в рекламата Златка. Последно отказах да стана рекламно лице на цигари. Хонорарът беше обидно нисък. Накрая си намериха друг човек - Златка.

- Имаш ли много почитатели сред мъжете?

- Да. Наскоро ми се обадиха от една куриерска фирма и ме помолиха за точен адрес. Дойде едно момче с ужасно много кошници с червени рози. Не можа да влезе с тях в апартамента. Помолих го да ми остави само тази кошница, в която е картичката. Другите да върне. Няма значение от кого са цветята.

- Имала ли си неприлични предложения?

- Много. Аз казвам - не, не става. Ако започнеш да се умилкваш, ставаш тотална жерва. Трябва да стопираш нещата от раз. Иначе ще те побъркат от психоатаки.

- Предлагали ли са ти пари, за да бъдеш компания на някого или да прекараш една вечер с него?

- Предлагали са ми, но никога не съм приемала. Да ти предлагат е нормално в средите, в които се движа. Там, ако не приемеш, те смятат да тъпачка. Дори понякога от това ти зависят ангажиментите, което е много жалко. Предлагали са ми много атрактивни неща, но не мога да платя цената. Достойнството е най-важно за мен. Не искам да съм известна на всяка цена. Можеш да подпалиш общината и пак ще станеш известен. Ще си на първа страница на всички вестници.

- Колко пари са ти предлагали?

- Е, суми някакви. За час-два -1 000 , 2 000, 3 000 лева.

Някой ще кажат - защо пък не? А пък защо да? Жените, които приемат подобни предложения, не се ценят изобщо. Общувам с много интелигентни мъже, далеч от публичното пространство, на тях такива им изглеждат смешни и жалки. Аз бягам от подобен образ.

- Как се издържаш в София?

- Родителите ми помагат. Работя, имам рекламни договори, които ми носят добри пари. Често ме канят за водеща на светски събития. Много добре се справям. За конкурса "Морска сирена" имахме със Златка 25 страници текст. Много бяхме притеснени. Реших, че ще се изложим. Но всичко мина перфектно. Дори кметът на Бургас каза, че ние със Златка сме най-хубавото нещо в този конкурс.

Искам да бъда водеща на собствено предаване. И ще бъда. Не искам да ме свързват единствено с Биг Брадър и да ме представят само като реалити героиня.

- Имаш ли предложение?

- Имам. Ще бъде пикантно, жълто. Ще каня гости. Ще имам и репортер. Дори съм го избрала - Таня от Биг Брадър 4.

- Азис ли ще бъде първият ти гост?

- Не съм мислила. Може би Даниела от Биг Брадър.

- Даниела ти беше на гости в Хасково. Още ли е влюбена в теб?

- Не. Това беше пиар от страна на продуцентите. Беше игра. Не знам дали хората го осъзнават. Ние сме приятелки.

- Защо се скарахте с Мартин?

- Той заяви някакви смешни неща по Нова телевизия. Как може да занимаваш хората с такива глупости? Но това ще са изявите на Мартинчо. Не съм му душманин. За мен е просто момче. Той знае каква е истината. Как е живял с мен осем месеца, как съм го гледала... Кой му е давал парите в джоба? Ще се кълне, че съм лъгала. Не искам да убеждавам никого. Неблагодарно момче.

- Защо потъмни цвета на косата си?

- Всеки има нужда от промяна. Когато бях руса, все едно имах лампа на главата. Така се чувствах. Този лаф го прочетох в едно интервю на Хайди Клум. Ти си като отразител на всичко и всеки те забелязва. Не съм руса, за да ме забелязват. Това е моята същност. Но русата жена в България се приема за тъпа и евтина.

Може би за това промених външия вид. А дали ще се върна към русото - сигурно.

Интервю на Христина Котларска

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини