От х:

Днес в x:

Жалват се от студен коридор в ТЕЛК-а в Хасково

    От студен коридор на ТЕЛК-а в Хасково се жалва читател на Haskovo.net. Мъжът пожела анонимност, но заяви, че тази сутрин е бил сред пациентите в сградата, където имало около 15 чакащи. „Хората чакаха на опашка в студения коридор. Оплакваха се, че е студено за тях. Климатик има, но той не беше пуснат“, заяви гражданинът.

    Освен кабинетът с лекари за освидетелстване на болни хора, в сградата се помещава и Регионална картотека на медицинските експертизи (РКМЕ). Около 10 часа в днешния дъждовен ден, в коридора имаше общо десетина души. Въпреки че по това време навън беше около 10 градуса, всички бяха с якета. Действително има климатик в коридора, но той не беше пуснат. Появи се една от работещите в РКМЕ и заяви, че климатикът е към ТЕЛК-а. Въпреки това тя го включи.

    Потърсихме коментар за случая и от Комисията, но две от работещите заявиха, че моментът не е подходящ, без каквито и да е обяснения за ситуацията.

    Опитахме да се свържем на стационарните телефони, посочени в сайта на ТЕЛК-Хасково, но никой не отговаряше. Така не стана ясно дали пациентите са се оплакали, че е студено в коридора и защо климатикът не е бил пуснат.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Не
      Недоволен
      18 -1
      13:46, 11 окт 2021
      То да е само климатика проблем!? В 21век живеем във време на модерни технологии за връзка с цял свят, само с РКМЕ няма връзка или най-малкото имейл адрес на който някой да отговори за информация. Срамота дами господа от РЗИ! Хората от областта трябва да бият път и харчат средства за да получат информация от РКМЕ. А какво правим когато няма ток или връзката с интернет е прекъсната- пием една студена вода и обратно кой от където е!
      А за грубото отношение на служителката на гише да не говорим! Целия свят и' е крив!
    • 2
      Си
      Си
      7 -3
      15:48, 11 окт 2021
      И колко от чакащите за ТЕЛК НАИСТИНА се нуждаят от ТЕЛК?!
      Връзки и корупция!
      Климатика е най-малкият проблем.
    • 3
      Вс
      Всички привилегии на ц.......
      9 -2
      17:12, 11 окт 2021
      90% от чакащите са от черната раса. А за хората, които наистина са нуждаещи се, но нямат връзки и пари телк няма,
    • 4
      Гл
      Гласувайте за кого
      2 -1
      19:32, 11 окт 2021
      Е това не е държава за такива лекари линч и затвор, подигравка с човешката мъка и безсилие!
    • 5
      По
      Пол
      7 0
      00:10, 12 окт 2021
      Ами отношението на Д-р Стойчо Петров?!!!Непрекъснато вика,крещи и обижда болните.За него всички са мошеници,особено онко болни,които не се лекуват в Хасково.Лекувайте му нервите,възпитание явно няма!
    Последни новини