От х:

Днес в x:

Водач е с опасност за живота след катастрофа с преобърнат Фолксваген

Водач е с опасност за живота след катастрофа, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково. Инцидентът е станал вчера в 4 часа на третокласен път от село Александрово в посока село Константиново.

61-годишният софиянец е шофирал лек автомобил Фолксваген. На десен завой той е загубил контрол, напуснал е платното вляво и се е преобърнал. Водачът е настанен в хасковската болница с фрактура на таза и фрактури на прешлен и ребра. Пострадал е и возещият се на задната седалка в колата 32-годишен пътник от село Георги Добрево – с разкъсно-контузна рана на главата, без опасност за живота. Вторият пътник е на 36 г. от село Овчарово и е с разтегнати връзки на дясно рамо. Образувано е досъдебно производство.

Водач на товарен автомобил е с фрактури на ляво рамо и глезен след произшествие на автомагистрала „Марица“. Вчера на км.103, на затворен за движение участък в ремонт в землището на Свиленград, 60-годишен водач от Хасково на товарен Форд е нарушил правилата за движение и по непрадпазливост е причинил значително имуществено увреждане на управляваната от него кола. Водачът е настанен в хасковската болница без опасност за живота.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини