От х:

Днес в x:

Хасковската брадърка Иванина изритала Мартин

Съквартирантките от последния сезон на Биг Брадър 4 Иванина и Даниела вилняха из заведенията в Хасково през уикенда. Това потвърди пред haskovo. net най-сексапилната участничка в риалити шоуто. Мъжкараната за първи път посети областния град. Прекарахме страхотно, Даниела е очарована от хората, сподели Иванина. Хасковлийката допълни, че вече не дели един покрив със съквартиранта от Харманли Мартин. След края на предаването двамата живяха заедно в един апартамент в София. Скарахме се за битови неща, с Мартин трудно се живее, обясни Иванина. Тя го определи като безотговорен човек, на когото е нужно все някой да подава ръка.

Това не е вярно, контрира изказванията на доскорошната си приятелка Мартин. Той каза, че си е тръгнал по собствена воля, защото искал да живее сам. Всички знаят кой се грижеше за реда и чистота в апартамента, каза още Марти. Той довери, че има 34-годишен приятел, който много му помага. Времето си в столицата Марти запълвал с фитнес и снимки за реклами. Последното предложение, което получил, е за реклама на бельо.

За разлика от него сърцето на Иванина е свободно. Заради нуждата от промяна хасковлийката посегнала на цвета на косата си. Ослепително русия цвят Иванина смени с кестеняв.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини