От х:

Днес в x:

Надрусан, задържан в Кърджалийско, крие коктейл от дрога в къщата си във Винево

Солидна листа от различни видове наркотици са открили при съвместна акция полицаите от МВР-Кърджали и колегите им от Хасково в къщата на мъж в с.Винево, Минерални бани.

57-годишният притежател на 4 вида друоо е бил задържан в хода на специализирана операция на територията на Кърджали на 13 август.

Около 14.30 часа между селата Комунига и Черноочене е бил спрян за проверка автомобила му  „Дайхацу“.

При извършения обиск на водача в портфейла му  е намерено полиетиленово пликче с бяло прахообразно вещество. При направен тест съдържанието му реагирало на кокаин. Мъжът е проверен за употреба на наркотици и тестът отчел положителен резултат за кокаин.

При последващо претърсване в дома на мъжа в село Винево съвместно със служители на ОД на МВР-Хасково, са открити: два полиетиленови плика с бяло прахообразно вещество около 70 грама, което при тестване реагирало на амфетамин, 19 бучки, обвити в полиетилен, от същия наркотик. Намерен е и полиетиленов плик с бяло прахообразно вещество и хартиена свивка с бяло кристалообразно вещество, реагиращи на кокаин. В къщата са открити и около 20 грама суха листна маса марихуана, 4 растения от рода на конопа и 183 хапчета метаамфетамин.

Наркотичните вещества са иззети, а притежателят им е бил задържан за срок до 24 часа.

Образувано е досъдебно производство за незаконно притежаване на високорискови наркотици и бързо производство за управление на моторно превозно средство след употреба на дрога. Работата по случая продължават разследващ полицай и сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в ОД на МВР-Кърджали.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Се
    Село Винево
    3 0
    20:33, 16 авг 2021
    Това е едно банско село
  • 2
    На
    наргиле
    5 -1
    00:54, 17 авг 2021
    Проверете и в Лясково. Там е пълно с смъркачи
  • 3
    Оо
    Оооо Лясково дааа!
    1 0
    21:01, 17 авг 2021
    Верно че и там има такива. Има и един бивш кмет Фикрет-Фако ама той е скромен човек!👍
Последни новини