От х:

Днес в x:

Чантата, която изберете, говори за вкуса ви към модата, но и към живота

Вкусът към модата има определяща роля за характера на човека. Мислите си, че няма значение какво носите и как съчетавате дрехите и аксесоарите си, но всъщност вие ги избирате подсъзнателно според настроенията и отношението си към живота. Освен това околните обръщат внимание на тях и си изграждат някаква престава за вас, която впоследствие може да се потвърди или промени. Неслучайно хората са измислили израза: „По дрехите посрещат, а по ума изпращат.“

1. Вие сте стилни и обръщате внимание на детайлите. Сдържани сте по характер и не обичате да показвате емоциите си. Пазите ги само за най-близките си. Не обичате крещящите цветове и всичко, което се набива на очи. Предпочитате дискретните цветове, които умело съчетавате. Не носите много бижута, само деликатни, които да бъдат стилно допълнение към цялостния ви вид. Предпочитате обувки на високи токчета и елегантни поли до коленете. Чантата, която избрахте, доказва, че сте праволинеен и принципен човек.

2. Вие сте скромен и фин човек. Държите на подробностите. Вие сте от хората, които знаят, че детайлите са всъщност най-голямото и важното. Наблюдателни сте, впечатлителни сте, умеете да разчитате знаци и често анализирате, тълкувате и размишлявате над нещата от живота. Обичате тънки токчета, дискретни бижута. Предпочитате да не се натрапвате. Не говорите, ако не ви питат, не давате непоискани съвети, не се бъркате в чуждите работи. Другите всъщност си дават сметка колко сте им важни, когато изчезнете за малко от живота им. Преди това често ви приемат като даденост.

3. Вие сте нежна и мечтателна натура. Влюбчиви, раними, чувствени. Бебешкото розово е цвят, който не говори само за наивност, невинност и момичешка гальовност, но също за смелост. Неслучайно наричат розовото „сладката страна на червеното“. Вие сте топъл човек, носите позитивизъм у себе си, давате надежда на другите, имате способността да успокоявате и да разведрявате и най-мрачното настроение. Приятелите ви са щастливи да ви имат в живота си. Гледате на живота ведро, оптимистично, изпълнени сте с вяра и нетърпение да посрещнете утрешния ден.

4. Вие сте ексцентрична натура. Обичате ярките цветове, защото те изразяват най-добре багрите на душата ви. Обичате шареното, защото такъв е и животът – той не е черно-бял, не е сив, за вас той е многообразен, богат и красив във всичките си нюанси. Не харесвате да стоите на едно място, влече ви непознатото, новото, различното. Обичате да пътувате, да се запознавате с нови хора, да откривате света с любопитство и жажда. Може да се каже, че цените живота и знаете как да му се наслаждавате. Често изненадвате другите и себе си. Променяте прическата си, цвета на косата си, интериора на дома си – защото искате да опитате от всичко.

Източник: Obekti

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини