От х:

Днес в x:

18 °C

Атрактивно и стилно начало на балната седмица поставиха абитуриентите от Царската гимназия

  Силно и атрактивно начало на седмицата на баловете в Хасково поставиха тази вечер зрелостниците от Професионалната гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван-Асен II“.

  Красиви и с настроение младите хора и роднините им се съобразиха с всички изисквания и мерки, наложени от полицията за организацията по влизането им към парк „Кенана“ и балната зала.

  Зрелостниците от Випуск 2021 на гимназията са 122-ма.

  А тази вечер не липсваше нищо. Принцесите естествено бяха на почит, но Лъчезар Радославов от 12Б, който е сред завършващите 12-класници, отличен от ръководството на училището с Грамота за издигане престижа на гимназията, прикова погледите с атрактивното си появяване, възседнал кон. Той беше придружен от родителите си-Радослав и Галина, които споделиха, че на своя бал са отишли с файтон, така че пристигането на сина им на бала с кон, им се сторила оригинална и щура идея.

  И този бал не мина без кортеж от рокери, които доведоха една от абитуриентките на мотор.

  Наред със зрелостниците, не по-малко атрактивни бяха и някои от изпращачите им. Шейх, като от висока класа, надничаше през прозореца на кола, седнал редом до 12-класник.

  Сред развълнуваните близки, дошли да пожелаят попътен вятър на младежите в изборите им занапред, беше отец Антоний Енев, който изпрати в балната нощ правнука си Георги.

  Източник: Haskovo.NET

  Коментари в сайта (3)

  • 1
   Че
   Честито!
   16 0
   23:46, 22 май 2021
   Поздравления, хубави деца! Здраве, дръзновение, високи цели и успехи ви пожелавам! Помнете,че вие пишете собствената си приказка! Ако във всяко свое начинание влагате толкова време, старание, творчество и дори средства колкото за бала си, то щастливия път и край са сигурни! ♥
   От всички снимки най-много ме трогна тази на дядо и внук! Прекрасни! Бъдете благословени!
  • 2
   Бр
   Браво на абитуриентите!
   3 0
   21:46, 23 май 2021
   Желаем ви добър път в живота! Бъдете щастливи! Всички сте страхотни! Браво!Поздравления!
  • 3
   Бр
   Браво!
   3 0
   21:47, 23 май 2021
   Красиви и умни деца! Попътен вятър ви желаем!

  Хороскоп за 16.06.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще се потопите в благоприятна атмосфера и ще получите импулс за нови дръзновения. Това ще се отрази позитивно и на отношенията ви с колеги и партньори. Подаващата ви се енергия ще събужда у вас желания за търсения в непознати сфери и посоки. Пазете се от не контролирани емоции.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Благоприятен ден. Ще плувате в свои води.Днес сте на гребена на вълната.Ще се появят нови възможности за промяна и успешна дейност.Пазете се от скандал породен от засиленото ви любовно желание.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ако сте ясни и открито в поведението си, ще бъде по-добре за всички около вас. Текущите ви задължения ще се увеличат и това няма да се отрази добре на настроението ви. Договореностите трябва да бъдат спазени, а и вие ще се почувствате доволни от себе си след добре свършената работа.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Предстои ви пътуване, което отдавна очакване. Независимо дали става дума за почивка или пътуване по работа ще останете особено доволни от себе си. Заобиколени сте от разбиращи хора, които са готови да ви съдействат във всеки един момент. Не допускайте недоразумение да провали нещо, върху което дълго сте работили. Запознавате се с нови и интересни хора.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Работните ви проекти ще подсилят усещането ви за значимост сред професионалните среди. Трудът ви ще се оцени и ще получите потвърждение, изразяващо се в пари. Заложете на професионалната си реализация и ще подобрите много страни от живота си. Сред близките си ще намирате нужното ви спокойствие, за да сте пълноценни в професията.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Имате известни колебания относно това как да постъпите в определена ситуация, но скоро ще установите ще се притеснявате излишно. Близките ви подкрепят безрезервно, а и вие самите ще успеете да намерите верния изход от положението. Радвате се на голяма покупка, която е дългоочаквана в дома ви. Ваш приятел ще ви сподели нещо лично, изслушайте го.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Предстои ви нещо важно, затова обмисляйте много внимателно всяка своя стъпка. Не подценявайте съветите на приятели и познати, всяко нещо може да ви бъде от полза. Проучвайте внимателно всяка информация, която получавате, за да сте готови да реагирате навреме. Получавате интересно предложение в личен план, не реагирайте импулсивно обаче.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ще започнете едно, за сметка на друго, недовършено, отдавайки преднина на проблемите си. В крайна сметка от това текущите ви задачи няма да пострадат, благодарение на сътрудниците, семейството и приятелите. Оценете подкрепата им и в подходящ момент се реванширайте подобаващо.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Нуждата от значителни средства може да подтикне някои от вас към рисковани начинания и така да си създадете неприятности. Не бързайте да действате и проявете търпение дори да се налага да направите жертви. Съвсем скоро ще попаднете на добра възможност и ще успеете без излишно напрежение да подобрите положението си. Не се поддавайте на притеснения.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Не може да ви се отрече, че сте реалисти и не градите безпочвени хипотези. С това привличате вниманието на себеподобните и с общи усилия активността ви ще доведе до добри резултати. Ако ще пътувате обърнете внимание върху изправността на автомобила си. Помислете и с какво да зарадвате любимия си човек.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще получите финансови придобивки и ще изчистите стари задължения. Бъдете открити за желанията си и ще се радвате на споделени чувства и общи занимания. Някои от вас ще приемат на доверие думите на непознат човек, но няма да се излъжат, интуицията ви е силна. Ако не сте планирали почивните дни е време да го направите.
  16 юни 2021
  Последни новини