От х:

Днес в x:

Атрактивно и стилно начало на балната седмица поставиха абитуриентите от Царската гимназия

    Силно и атрактивно начало на седмицата на баловете в Хасково поставиха тази вечер зрелостниците от Професионалната гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван-Асен II“.

    Красиви и с настроение младите хора и роднините им се съобразиха с всички изисквания и мерки, наложени от полицията за организацията по влизането им към парк „Кенана“ и балната зала.

    Зрелостниците от Випуск 2021 на гимназията са 122-ма.

    А тази вечер не липсваше нищо. Принцесите естествено бяха на почит, но Лъчезар Радославов от 12Б, който е сред завършващите 12-класници, отличен от ръководството на училището с Грамота за издигане престижа на гимназията, прикова погледите с атрактивното си появяване, възседнал кон. Той беше придружен от родителите си-Радослав и Галина, които споделиха, че на своя бал са отишли с файтон, така че пристигането на сина им на бала с кон, им се сторила оригинална и щура идея.

    И този бал не мина без кортеж от рокери, които доведоха една от абитуриентките на мотор.

    Наред със зрелостниците, не по-малко атрактивни бяха и някои от изпращачите им. Шейх, като от висока класа, надничаше през прозореца на кола, седнал редом до 12-класник.

    Сред развълнуваните близки, дошли да пожелаят попътен вятър на младежите в изборите им занапред, беше отец Антоний Енев, който изпрати в балната нощ правнука си Георги.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Че
      Честито!
      16 0
      23:46, 22 май 2021
      Поздравления, хубави деца! Здраве, дръзновение, високи цели и успехи ви пожелавам! Помнете,че вие пишете собствената си приказка! Ако във всяко свое начинание влагате толкова време, старание, творчество и дори средства колкото за бала си, то щастливия път и край са сигурни! ♥
      От всички снимки най-много ме трогна тази на дядо и внук! Прекрасни! Бъдете благословени!
    • 2
      Бр
      Браво на абитуриентите!
      3 0
      21:46, 23 май 2021
      Желаем ви добър път в живота! Бъдете щастливи! Всички сте страхотни! Браво!Поздравления!
    • 3
      Бр
      Браво!
      3 0
      21:47, 23 май 2021
      Красиви и умни деца! Попътен вятър ви желаем!
    Последни новини