От х:

Днес в x:

Само един новозаразен с Ковид в Хасково, но петима починаха

Тенденцията за обрат с позитивензнак в разпространението на коронавирусната инфекция в региона на Хасково продължава. Само един нов с Ковид случай отбелязват за последните 24 часа от Областния оперативен щаб. Позитивен е мъж от община Харманли.

Заради повишената заболеваемост преди месец обаче и високият брой на влошените случаи, които стигнаха с инфекция до болничните заведения, все още остава висок броят на починалите. Само за денонощие в Хасковска област те са петима-три жени и двама мъже на възраст между 77 и 82 години от общините Хасково, Любимец и Ивайловград.

В областта продължават да действат и през празничните дни ваксинационни кабинети, които работят по график, ваксинира се и в обявените „зелени коридори“. За последните 24 часа са поставени 131 дози ваксина.

Обобщението от началото на пандемията през март миналата година до сега показва, че случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 9561.

Общо в болница  с потвърден PCR тест и въведени в Единната информационна система, са 148 души.

От началото на пандемията са починали 631 души от областта, които са били с коронавирусна инфекция, а напълно излекувани са вече 7626 души.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Кр
    красимира жилязкова
    12 -2
    13:25, 4 май 2021
    До Ането: маме ,оставила съм ти пари на нощното шкафче за хашиш и рикия. Мъж не успях да ти намеря - бягат , дори като им придложа итаж от къща зестра. Купи си дюнер от Балкана и гледай тоя път да стигниш до тоалетната на време ,че ми писна да пира автомобилни сидалки. И си обуй гащи да не настигнат вагиналнити гъби.Айди ФРЪЦ!
  • 2
    Ма
    Майтапа настрана
    6 -1
    17:25, 4 май 2021
    Майтапа настрана, но точно тези описани "качества" са уменията на всички некадърни каленки нагласени по столове от още по душевно болни директорки! Направо е за "риване" - пълен ужас и потрес!
    Езици
    Майчин Език: Български
    Допълнителна информация: Chinglish - ниво експерт
    Език на омразата - proficiency level
    Умения
    Компютърни умения: Евентуално мога да отворя уордски файл, да призова за финансова помощ и да го
    сейвна.
    Ексел - не. Опитвам се да го усвоя, но ни мога и ни знам как.
    Умения: Мога да изпия дамаджана ракия на екс без да ми прилошее.
    Свидетелство за управление на МПС: Да
    Допълнителна информация: Пушех на прозореца, преглеждах си фейсбука, обсъждах последните клюки с феичките, вкарвах
    и ми вкарваха интриги. Оплаквах се от живота. Понякога симулирах паник атаки.
Последни новини