От х:

Днес в x:

18 °C

Част от центъра на Хасково е затворен за почистване на шахти и дървета

  Рано тази сутрин отсечки  от централната градска част бяха затворени за почистването на шахти и санитарна сеч на дърветата.

  Клоните на крайречните тополи се подрязват в участъка по бул.“България“ от моста до съда до до пешеходния мост до зала „Дружба“ . Там движението е спряно и пренасочено по обходен маршрут- по ул.“Преслав“ в посока ул.“Добруджа“.

  Работниците на място уточниха, че няма планирано премахване на цели дървета, а след предварителния оглед е решено  на част от тополите да бъде намалена височината с 1/3, а за други е предвидено  оформяне на короните.

  Временно от тази сутрин са затворени за преминаване и паркиране на превозни средства и улиците „Патриарх Евтимий“ и „Хаджи Димитър“.

  В този участък се почистват дъждовните шахти, също се извършва и санитарна сеч на дърветата. Изходът към бул.“Съединение“ е от ул.“Патриарх Евтимий“.

  Терените остават затворени до приключване на работата.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (11)

  • 1
   Пр
   Предложение
   13 -3
   10:31, 27 фев 2021
   Една карта да бяхте публикували с червено, къде е затворено и със синьо обходите, за да знаят хората къде да не ходят. Не всички сме таксиджии, че да помним адресите визуално.
   • Ан
    Ани Стоянова а.к.а Лени Смол
    3 -4
    11:39, 27 фев 2021
    Ако не се обеся от безработица и безпътица, със сигурност ще е от вагинални гъби и грозота.
  • 2
   Ха
   хахуля
   15 -6
   10:50, 27 фев 2021
   Само да не прекалите със санитарната сеч,че напоследък доста зеленика изсякахте похавата си!
  • 3
   Ки
   Киро геля
   9 -9
   10:52, 27 фев 2021
   Много дървета и храсти изсякоха ненужно.
  • 4
   Ха
   Хаос
   8 -10
   12:11, 27 фев 2021
   Нобелова награда за тъпота трябва да дадат на този, който е взел решението в СЪБОТА, а не в неделя да извършват тези дейности.
  • 5
   И
   И
   6 -8
   12:27, 27 фев 2021
   То хубаво се подрязват, 1 во ще идат в двора на кмета, 2 ро грозно режат и безцелно...
   • Я
    я
    4 -1
    17:28, 27 фев 2021
    И за какво му е тоя боклук на кмета!?
  • 6
   И
   И
   8 -7
   12:29, 27 фев 2021
   Всичко в Хасково се прави, безценно и без мислено, то от герб за кмет, нищо добро не сме видяли.
  • 7
   Dz
   Dzakardo
   6 -6
   14:56, 27 фев 2021
   Хубаво беше сечта да е в неделя когата движението не е натоварено, ама толко акъл откъде да им дойде на калинките!?!
  • 8
   Идват избори, време е за работа работа и пак работа!
   На 04.04 мощно герб - кабинет борисов 4
   напред към победата!!!

  Хороскоп за 18.06.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Правите неща заслужаващи уважение и с тях печелите симпатиите на хората около вас. Не преследвайте користни цели, не бъдете високомерни към другите, нито пък използвайте познанствата си с цел облага. Само така ще запазите личното си достойнство, а и ще заслужите истински приятели.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Този ден за вас се характеризира с инициативност и добро настроение. С каквото и да се захванете, вършите всичко по най-добрия начин и то така че да удовлетворява изискванията и на най-взискателните хора около вас. Възможно е да ви се наложи да отложите нещо, планирано за днес, което ще ви създаде повече работа впоследствие.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Много от вас ще споделят времето си със семейството и приятелите, в стремежа си да направят деня по-приятен за всички ви. Изразявайки подкрепата си към тях, ще ви стигнат силите да се справите и със своите си задачи. С воля и труд ще преодолеете ограниченията, които ви пречат и ще продължите напред, мотивирани и можещи. Няма да ви липсват внимание и любов.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Не се поддавайте на натиска на околните. Това едва ли е толкова трудно, колкото изглежда. Вършете работата си безупречно и се съобразявайте с плановете си. Предвид темперамента ви за мнозина от вас това може да се окаже трудно, но днес си заслужава. Ще бъдете доволни от себе си и ще имате стимул да зарадвате вашите близки и приятели.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Следвайки програмата си, ще спазите сроковете и ще представите готов крайния резултат от усилията си. Дамите ще се радват на засилен интерес към тях, което ще бъде допълнителен стимул за работата им. С нечия помощ ще намерите по-пряк път за постигане на целите си и делата ви ще се ускорят.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ако дълго се колебаете как да постъпите по конкретен въпрос може и да изпуснете сроковете и така да затворите вратите пред себе си. Дайте си ясна сметка какво точно искате да постигнете и действайте, след като сте набелязали конкретните стъпки. Потиснете притесненията си, те са неоснователни.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Излъчвате ведрина и сърдечност, и това ви прави приятна компания. В деловите задачи няма да срещате затруднения и с лекота ще вървите напред. Вечерта ви ще бъде приятна. Някои ще предпочетат семейна обстановка сред близките хора. В личен план нещата ви се развиват с променлива скорост.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не се поддавайте на емоциите си, най-вече на онези, подтикващи ви към конфликти. Бъдете по-дискретни и не злоупотребявайте с доверието на колегите си. За себе си оставете онези свои преживявания, които разголват душата ви пред другите. Пътувания, служебни или във връзка с отпуската, наложете си да не се притеснявате излишно.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Може би имате нужда да останете насаме със себе си и да обмислите на спокойствие ситуацията. Днес със сигурност ще ви се открие такава възможност, стига да не вземете твърде присърце дребните неприятности на ваш близък.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Някои от вас ще използват деня за екскурзия до по-далечно място. Почивните дни са подходящи за подобно начинание. Промяната ще ви подейства обновяващо. В това ви занимание лесно ще намерите съмишленици и няма да сте сами. Приятели ще ви насочат и към други не по-малко интересни възможности.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Колкото по-бързо и добре отстраните пропуските и грешките си, толкова по-бързо ще се доближите до успеха. Като се има предвид прагматичното ви и целенасочено мислене, няма съмнение, че ще го направите. Събитията ще се развиват динамично, за това покажете устойчивост на характера си и не робувайте на емоциите си.
  18 юни 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Натовареността ви създава повече стрес и напрежение, но за отплата ще се радвате на придобивки. И занапред ще продължавате да работите, получавайки това, което желаете. Отделете от времето си на хората и нещата, без които не можете. Очаквани събития ще ви направят активни и в друга сфера.
  18 юни 2021
  Последни новини