От х:

Днес в x:

2 °C

Част от центъра на Хасково е затворен за почистване на шахти и дървета

  Рано тази сутрин отсечки  от централната градска част бяха затворени за почистването на шахти и санитарна сеч на дърветата.

  Клоните на крайречните тополи се подрязват в участъка по бул.“България“ от моста до съда до до пешеходния мост до зала „Дружба“ . Там движението е спряно и пренасочено по обходен маршрут- по ул.“Преслав“ в посока ул.“Добруджа“.

  Работниците на място уточниха, че няма планирано премахване на цели дървета, а след предварителния оглед е решено  на част от тополите да бъде намалена височината с 1/3, а за други е предвидено  оформяне на короните.

  Временно от тази сутрин са затворени за преминаване и паркиране на превозни средства и улиците „Патриарх Евтимий“ и „Хаджи Димитър“.

  В този участък се почистват дъждовните шахти, също се извършва и санитарна сеч на дърветата. Изходът към бул.“Съединение“ е от ул.“Патриарх Евтимий“.

  Терените остават затворени до приключване на работата.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (11)

  • 1
   Пр
   Предложение
   13 -3
   10:31, 27 фев 2021
   Една карта да бяхте публикували с червено, къде е затворено и със синьо обходите, за да знаят хората къде да не ходят. Не всички сме таксиджии, че да помним адресите визуално.
   • Ан
    Ани Стоянова а.к.а Лени Смол
    3 -4
    11:39, 27 фев 2021
    Ако не се обеся от безработица и безпътица, със сигурност ще е от вагинални гъби и грозота.
  • 2
   Ха
   хахуля
   15 -6
   10:50, 27 фев 2021
   Само да не прекалите със санитарната сеч,че напоследък доста зеленика изсякахте похавата си!
  • 3
   Ки
   Киро геля
   9 -9
   10:52, 27 фев 2021
   Много дървета и храсти изсякоха ненужно.
  • 4
   Ха
   Хаос
   8 -10
   12:11, 27 фев 2021
   Нобелова награда за тъпота трябва да дадат на този, който е взел решението в СЪБОТА, а не в неделя да извършват тези дейности.
  • 5
   И
   И
   6 -8
   12:27, 27 фев 2021
   То хубаво се подрязват, 1 во ще идат в двора на кмета, 2 ро грозно режат и безцелно...
   • Я
    я
    4 -1
    17:28, 27 фев 2021
    И за какво му е тоя боклук на кмета!?
  • 6
   И
   И
   8 -7
   12:29, 27 фев 2021
   Всичко в Хасково се прави, безценно и без мислено, то от герб за кмет, нищо добро не сме видяли.
  • 7
   Dz
   Dzakardo
   6 -6
   14:56, 27 фев 2021
   Хубаво беше сечта да е в неделя когата движението не е натоварено, ама толко акъл откъде да им дойде на калинките!?!
  • 8
   Идват избори, време е за работа работа и пак работа!
   На 04.04 мощно герб - кабинет борисов 4
   напред към победата!!!

  Хороскоп за 11.04.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Връзката ви с някого ще се задълбочи и ще търсите общи пътища за изява. Пътуванията ви ще са удачни, мислете за подробностите и не изпускайте от вниманието си нищо, което би ви отклонило от целта. Проявете твърдост в исканията си и не отстъпвайте за нещата, които са важни за вас.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  В общуването си ще срещнете твърда реакция, но тя изглежда не ви притеснява. Достатъчно уверени сте, за да се справите с всичко, което се изпречи пред вас. Ще останете впечатлени от една личност и това ще продължи дълго. Не е изключено да започнете интимна връзка, и ако сте вече обвързани, се пазете.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Прегърнете желанията си, усмихнете се, станете по-ведри. Животът е хубав, особено днес. Предстоят ви приятни и интересни неща, не се заблуждавайте, че ще ви липсват. Делата ви ще се подреждат според очакванията, нужно е малко търпение за да получите онова, към което се стремите.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Денят ще провокира у вас добри мисли, поведение и очаквания. Срещите и развитието на делата ще подсили увереността ви, че сте на прав път, и с право. Постигане на изгодни споразумения, водещи до сделка, вземане на изпит, т.е. - добро начало на седмицата. Въздържанието няма да ви навреди, независимо, че желанията ви са силни.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днес предприемете пътуване само ако е добре обмислено и добре организирано за да не ви изненада неприятно. Денят ще ви предложи много забавления и едва ли ще скучаете. Не се впускайте прибързано във вихрени авантюри.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Нетърпеливи сте да видите идеите си реализирани, но най-добре ще е, ако не изпреварвате събитията. В отношенията ви с партньора се забелязва напрежение, опитайте се да промените това. С взаимни компромиси ще постигнете добър синхрон. Имате нужда от повече движение. Здравословни неразположения.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Бизнесът ви се развива повече от успешно. От днес започва нов плодотворен период за вас. Особени успехи ще регистрират онези Везни, заети в областта на рекламата и на комуникациите. В личния си живот се радвате на щастие и разбирателство. Близък ваш приятел се справя успешно със своя задача, заслуга за което имате и вие.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Задачите, които ви занимаваха през последните дни ще останат водещи и днес. Сред тях са семейните приоритети и грижите за деца и родители. Финансов въпрос също ще напомни за кредити и задължения. В тази връзка е добре да потърсите съвет от специалисти, може да се намери по-бързо решение.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Проблем от личен характер, който е смущавал мислите ви ще намери своето решение. Това ще свали от гърба ви товар и ще ви даде импулс за работа. До себе си имате хора, на които можете да разчитате, когато имате нужда от подкрепа. Ако внесете промени в интериора около себе си ще наситите атмосферата с ведрина и настроение.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Времето ще покаже до колко са основателни претенциите ви, но бъдете честни пред себе си. Трудностите ще ви помогнат да прозрете много неща, такива, които до сега са ви се изплъзвали. Ще подновите сътрудничеството си с човек, с когото ви свързват отминали събития. В семейството са възможни разногласия.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Не бъдете толкова скептични, сами предизвиквате съдбата. Хабите ценна енергия за дреболии, а основното изпускате. Силни сте там, където е сърцето ви, направете го ваш бизнес и ще просперирате. Децата ще ви изненадат приятно. Ще се окаже, че сте ги подценявали напразно.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Радетели сте на добрите традиции, с които приобщавате семейството и приятелите си. Това ще направи всички ви щастливи, предвид настъпващите добри дни в дома ви. Ще загърбите неудачите си и с ведрото си излъчване ще пристъпите към ново, добро начало в живота си. Парите също ще заемат полагащото им се място.
  11 апр 2021
  Последни новини