От х:

Днес в x:

Венета Харизанова: Никога не бих пробвала наркотици

Манекенката Венета Харизанова сподели пред сп. Стори, че никога не би пробвала наркотици.
"Когато бях на 13-14 години, отидох на рожден ден на моя съученичка, бяхме целият клас. Тя имаше по-голяма сестра, която донесе нещо, което се пуши на фолио, а малките викат: Вижте ги големите, айде и ние. И тогава си тръгнахме с един мой приятел, а всички викаха: Вие сте шубета. На другия ден ми свалиха маратонките в училище, за наказание, че съм си тръгнала, и трябваше да се прибера боса до нас.

Година по-късно 5-има души от тях умряха в кафето до училище от свръхдоза. Сега от тези, същите хора, които бяхме на онзи рожден ден, има останали живи 4-5, а бяхме общо 20!... Аз мисля, че трябва да се говори за това, а не родителите да си крият главите в пясъка и да се срамуват" - откровена е Венета Харизанова. Миналата година тя се ангажира с фондация "Галатея", която има за цел да помогне. "Много ме е яд, че ни подрязаха крилцата" - казва тя.

Самата Венета е търдо против наркотиците. Тя е категорична, че не би опитала никога. "Пазя се от тази чума, като дявол от тамян!" - отсича манекенката.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини