От х:

Днес в x:

Обявиха конкурс за избор на съвет на директорите на МБАЛ – Хасково

Конкурс за избор на членове на органи за управление – съвет на директорите на МБАЛ – Хасково, обявиха от Министерството на здравеопазването.

В съвета влизат трима души - независим член и двама представители на държавата. Сред последните двама сега е изпълнителният директор на лечебното заведение д-р Георги Гелов.

Кандидатите за две от позициите трябва да притежават образователно-квалификационна степен „магистър“ по една от специалностите: медицина, икономика, право, фармация, технически науки. За директорското място се изисква образователно-квалификационна степен „магистър“ по медицина, с квалификация по здравен мениджмънт или лице с образователно-квалификационна степен „магистър“ по икономика и управление. Кандидатите трябва да имат най-малко 5 години професионален опит, да са почтени и да имат добра репутация.

Договорът за възлагане на управлението с избрания кандидат се сключва за срок от 3 години. Документите за участие в конкурса се подават до 19.02.2021 г. Конкурсът ще се проведе на три етапа: проверка на документите, оценяване на изготвена и представена от кандидатите концепция за развитие на предприятието и приноса на кандидата към неговото управление и интервю.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Па
    Паржу
    19 0
    11:31, 3 фев 2021
    Дано изберат някой с акъла си, дето дя измете вечната Амбър най-после.
  • 2
    Па
    Панаетюф Теню ут Гереня
    7 0
    14:18, 3 фев 2021
    Га са иска независим член, да ни сте закачили наш Ванча, да си го оставите на рахат. Той е си е най независим, щото както и да гледаш ут нега ник път нищо ни зависи.
  • 3
    Ди
    димитров
    5 -1
    14:34, 3 фев 2021
    Само др желязков хирурга става за това място другите са тъговци гедат само да крадат
  • 4
    Пу
    пунта мара
    9 0
    15:21, 3 фев 2021
    Всичко е предварително решено. Бил съм жури на над 50 конкурса, от тях на 27 броя съм бил председател на журито. Няма случай от тези 50 броя да не са казали от София предварително за кое име се провежда конкурса. Така че само 90% дебилите дето избират Т -вата вярват на конкурсите.
Последни новини