От х:

Днес в x:

26 °C

Обявиха конкурс за избор на съвет на директорите на МБАЛ – Хасково

Конкурс за избор на членове на органи за управление – съвет на директорите на МБАЛ – Хасково, обявиха от Министерството на здравеопазването.

В съвета влизат трима души - независим член и двама представители на държавата. Сред последните двама сега е изпълнителният директор на лечебното заведение д-р Георги Гелов.

Кандидатите за две от позициите трябва да притежават образователно-квалификационна степен „магистър“ по една от специалностите: медицина, икономика, право, фармация, технически науки. За директорското място се изисква образователно-квалификационна степен „магистър“ по медицина, с квалификация по здравен мениджмънт или лице с образователно-квалификационна степен „магистър“ по икономика и управление. Кандидатите трябва да имат най-малко 5 години професионален опит, да са почтени и да имат добра репутация.

Договорът за възлагане на управлението с избрания кандидат се сключва за срок от 3 години. Документите за участие в конкурса се подават до 19.02.2021 г. Конкурсът ще се проведе на три етапа: проверка на документите, оценяване на изготвена и представена от кандидатите концепция за развитие на предприятието и приноса на кандидата към неговото управление и интервю.

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  Па
  Паржу
  19 0
  11:31, 3 фев 2021
  Дано изберат някой с акъла си, дето дя измете вечната Амбър най-после.
 • 2
  Па
  Панаетюф Теню ут Гереня
  7 0
  14:18, 3 фев 2021
  Га са иска независим член, да ни сте закачили наш Ванча, да си го оставите на рахат. Той е си е най независим, щото както и да гледаш ут нега ник път нищо ни зависи.
 • 3
  Ди
  димитров
  5 -1
  14:34, 3 фев 2021
  Само др желязков хирурга става за това място другите са тъговци гедат само да крадат
 • 4
  Пу
  пунта мара
  9 0
  15:21, 3 фев 2021
  Всичко е предварително решено. Бил съм жури на над 50 конкурса, от тях на 27 броя съм бил председател на журито. Няма случай от тези 50 броя да не са казали от София предварително за кое име се провежда конкурса. Така че само 90% дебилите дето избират Т -вата вярват на конкурсите.

Хороскоп за 23.06.2021

Хороскоп за Овен

Овен
С финансови и други придобивки ще отбележите днешния ден. Развитията ще ви зарадват, но основната заслуга за тях сте вие самите. Сега може да успокоите темпото и да споделите с близките си доброто си настроение. Очаква ви приятен и ненатоварен ден, красивите гледки на природата ще върнат силите и желанието ви да не прекъсвате добрата тенденция.
23 юни 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Налице са всички изгледи този ден да мине спокойно и без излишни емоции. Имате нужда от почивка и хубавото е че ви се откриват добри възможности за разтоварване. Отложете разговор с ваш близък, ако обстоятелствата го позволяват, тъй като това само ще ви натовари, а и едва ли ще успеете да постигнете целта си. Съобразете се с нещо, което любимия човек иска от вас.
23 юни 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Заемате се с доста задачи, но непостоянството ви може да ви изиграе лоша шега. Бъдете внимателни при работа с документи, не подписвайте нещо, със съдържанието на което не сте запознати достатъчно добре. Хармонични семейни и професионални отношения.
23 юни 2021

Хороскоп за Рак

Рак
За някои ваши проблеми могат да ви помогнат ваши близки. Ремонтна дейност ще ангажира вниманието и силите на част от вас. Други ги очаква приятна изненада и придобивки. Самочувствието ви е на ниво, а чувството ви на хумор ще ви обгражда с приятна компания. Успешно представяне на изпити очаква учащите се.
23 юни 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Тръгвайки на път, има задачи, които не търпят отлагане. Подгответе автомобила, консултирайте се за променените услови по пътищата, ако има такива и шофирайте внимателно. Радостни вести ще направят деня ви по-вълнуващ. За някои те са свързани с предстояща изява, за други с възможност да реализират финансова сделка.
23 юни 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Получавате добри новини, свързани с настоящата ви работа, което ще ви позволи да действате доста по-свободно днес. Внимавайте обаче с ангажименти, свързани с хора, които не познавате твърде добре. Ще ви се наложи да вдъхнете повече увереност на човек от обкръжението ви, който е на прав път, но му липсва самочувствието че ще успее.
23 юни 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Изпълнени сте с ентусиазъм и идеи за амбициозни проекти, и нямате търпение да пристъпите към осъществяването им. Помислете разумно какво сте в състояние да жертвате за да осъществите друго. Едва тогава пристъпете към действие. Обърнете внимание и на потенциалните партньори, в сътрудничеството ви има бъдеще.
23 юни 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Днес ще бъдете изявено активни. Ако се измъчвате от тревожни мисли по определен човек, по добре поговорете с него. Ще си изясните недоразуменията и ще ви олекне. На работното място не допускайте да ви приписват чужди пропуски. Старайте се с поведението си в семейството да предизвиквате уважение.
23 юни 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Този ден ще е много ползотворен за вас. Ще преминавате през различни перипетии, докато накрая не постигнете своята цел, макар и на висока цена. Имате подкрепата на близките си, а това е достатъчно за вас, за да покажете на какво сте способни. Вечерта ще имате възможност да си починете.
23 юни 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Следвайки интересите, ще пренебрегнете нечие неодобрение във връзка с действията ви и ще продължите напред. В обкръжението ви има хора, чиито оценки не винаги съвпадат с вашите и приемате отношението им враждебно, но боже и да грешите. Вземете мерки и не изоставяйте в сроковете, които не търпят отлагане.
23 юни 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Намирайте мярката във всичко, за да не си създавате сами затруднения. Денят предразполага към съзидателна работа, творческите занимания ще са интересни и създаващи усещане за пълнота. Любовта е до вас, стига да отворите сетивата си за положителните вълнения, с които ни зарежда допира й.
23 юни 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Насочете желанието си да се утвърждавате като професионалисти в перспективна посока. Не пропускайте добрата възможност. Бъдете по-гъвкави при вземането на решения и ще стъпите на вярната пътека. Ставащото идва да ви покаже, че пред вас се откриват нови хоризонти. С далновидността си печелите преднина, очакват ви възнаграждения и придобивки.
23 юни 2021
Последни новини