От х:

Днес в x:

5 акта за незаконна автоморга в зеленчукова градина

5 акта са съставени за незаконна автоморга в зеленчукова градина, стопанисвана от 40-годишен любимчанин, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Глобите са наложени при проверка на служители от различни институции. В имота се съхранявали 74 излезли от употреба автомобилa в нарушение на Закона за управление на отпадъците.

От РИОСВ е съставен констативен протокол, предстои съставяне на акт за извършване на дейност с отпадъци без разрешение. От НАП е констатирано извършване на търговска дейност без касов апарат. Съставен е констативен протокол, предстои съставяне на акт и запечатване на обекта. От Областна дирекция „Земеделие“ – Хасково и Община Любимец е съставен констативен протокол, предстои съставяне на акт по Закона за опазване на земеделските земи, за използване на земеделска земя не по предназначение. От служителите на „Басейнова дирекция“ е съставен констативен протокол и е издадено предписание за регистрация на установения в имота кладенец.

По време на проверката са съставени 2 акта за нарушение на Закона за българските лични документи. По случая е образувано Досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    +-
    +-
    9 -2
    13:47, 2 фев 2021
    Пет акта съставени, но били два и то не за морга, а за лични документи.
    Глоби имало, ама наказателни постановления, с които се определя вид и размер на наказание нямало.
    Журналистика!!!
  • 2
    12
    12
    10 -1
    15:33, 2 фев 2021
    Откриха топлата вода .в колко села има още незаконни авто морги в хасковско на много институции е сън.о сателитните снимки става ясно къде има ама държавните служители ги интересува само заплатата да я вдигнат да са гласуват после за който им вдига заплатата
  • 3
    12
    1234*
    8 -1
    15:40, 2 фев 2021
    Книжовник.г.извор.гарваново. малево.орлово и кадели не ги има
  • 4
    Мо
    МОРГА ЕРОЛ
    10 0
    15:59, 2 фев 2021
    В хасково има само една законна автоморга
    и това е на ерол
    толкова много закон,че е на
    30 декара общинска земя
Последни новини