От х:

Днес в x:

3 °C

39 военнослужещи положиха клетва в Хасковското поделение

  39 новоприети военнослужещи в 31 механизиран батальон Хасково положиха клетва днес. От тях 9 жени-

  Ритуалът се проведе на строевия плац на формированието с участието на духовият оркестър на 2 механизирана бригада. Командирът на батальона подполковник Светослав Годинов прие строя от командващия клетвата капитан Захари Генев.

  Подполковник Годинов приветства новите войници като им пожела с упоритост, достойнство и чест да служат в Българската армия – „Във всяко свое действие ние военнослужещите се ръководим от интересите на България и се стремим да утвърждаваме доверието в Българската армия. Защото тя винаги е била неделима част от нашето общество и гордост за своя народ!” и ги призова – „Бъдете верни на думите, които ще изречете! И превърнете клетвените слова в свои дела!”.

  След думите на подполковник Годинов, новите войници дадоха тържествено обещание за вярност към народа и Родината пред Националното знаме и пред своя командир, и с вълнение всеки един изрече заветните думи „Заклех се!“.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (10)

  • 1
   Ха
   хахаха
   8 -17
   18:08, 7 яну 2021
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Би
    Бивш Кечаджия
    8 -6
    21:07, 7 яну 2021
    На нас ни даваха по една лопата или кирка и ни пускаха
    да си вземем оръжие от врага :))
    ....
    А тия се накичили със железо като коледни елхи
  • 2
   Ам
   Амена
   9 -7
   21:46, 7 яну 2021
   На добър час, момичета и момчета!
  • 3
   Бе
   без коментар
   15 -9
   22:25, 7 яну 2021
   най откъсаните стават военни. факт
   • Це
    Цецо
    2 -6
    10:30, 8 яну 2021
    Яд те е защото ти можа да станеш нали откъсана миж... Виж коментара
  • 4
   55
   55555
   14 -8
   22:32, 7 яну 2021
   Само харчат пари,и те не знаят за какво:професия цял живот простотии: резолтат тъпаци..
   • Ам
    Амена
    5 -3
    07:39, 8 яну 2021
    Резултат: неграмотник.
  • 5
   Fa
   Fact
   7 -8
   07:33, 8 яну 2021
   Който за нищо не става, отива военен(професия *********).
   • Ко
    Коко
    2 -2
    13:54, 8 яну 2021
    Завиждаш щот и за това не ставаш
  • 6
   12
   123
   8 0
   11:14, 8 яну 2021
   И още нови курволяци са назначили за военни уж нямаше повече де вземат че и без това са много и за никакъв чип не стават. Ама поне да има за тапанене

  Хороскоп за 20.01.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Бъдете дружелюбни към околните, защото присъствието ви е важно за тях. Покажете ангажираност към проблемите им и се съобразете и с тяхното мнение. Ще се нуждаете от подкрепата им и вие за в бъдеще. Очаквате прекалено много от връзката си с човек, който е несериозен и стоящ в страни от вас.
  20 яну 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Интересно съчетание на полезното с приятното, което ще ви помогне да се разведрите. Любимите ви хора също ще вземат участие. Ще се погрижите за физическата си форма, имате нужда от повече движение и чист въздух. Добро стечение на обстоятелствата ще ви срещне с човек, когото обичате и това ще ви направи щастливи.
  20 яну 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Отдава ви се възможност да разширите дейността си и да завоювате нови територии. Възползвайте се от съветите на специалисти в дадената област. Инвестициите, които направите за компетентна консултация ще се възвърнат многократно. Не залагайте на нищо случайно, подсигурете се добре във всяка своя стъпка.
  20 яну 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Работата ви е отговорна и не може да си позволите отпускане. Но ще постигнете голяма част от заплануваното и това ще повиши самочувствието ви, а също така ще ви даде увереност да продължите. Очаква ви финансово стабилизиране. В личен план сте доста по изнервени, отпуснете се, но не за сметка на другите.
  20 яну 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Отворени сте за предложения и чужди идеи, и с енергия ще се посветите в реализацията на печеливша задача. Търсещите от вас ще получат предложение за нова работа. Качествата и подготовката ви са предимство, но не подценявайте и конкуренцията. Не се щадете, щом от вас се очаква повече, вероятно има още какво да дадете.
  20 яну 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  В подем сте и това се забелязва във всяка ваша постъпка. Ако се колебаете дали да предприемете рисковано начинание, което би ви донесло бърз и значителен успех, знайте че шансът ви е много добър. Вслушването в съветите на ваш близък няма да ви е излишно.
  20 яну 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Успехът ви днес в най-голяма степен се дължи на проявената в подходящия момент дипломатичност. Уважението, с което се ползвате на работното място днес многократно ще нарасне. Точните ви и навременни действия ще спестят много средства на организацията, в която работите.
  20 яну 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Изяснете си деловите или технологични детайли, които могат да ви противопоставят на някого, за да си спестите излишни главоболия. Заложете на открития диалог и се вслушайте в мнението на опонентите си. Това е във възможностите ви, както и други полезни неща, които очакват вниманието ви днес.
  20 яну 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Водени от творчески амбиции, ще работите вдъхновено и с желание. Постигнатото ще ви радва и зарежда с добра енергия. Ако изпитвате затруднения, има с кого да ги споделите, за да потръгнат делата ви. Любовта ви е силна и ви мотивира да гледате на предизвикателствата без излишен стрес.
  20 яну 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не се предоверявайте днес за да избегнете финансови загуби. Бъдете по-резервирани към хора, които искат заем. Предпазливостта обаче е излишна при интимните авантюри, които предприемате. Бъдете дръзки, успехът е ваш.
  20 яну 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ако искаш да спечелиш повече приятели, покажи им, че искрено се интересуваш от тях, но ако искаш да не ги загубиш не се опитвай да ги караш да се интересуват от теб. Човек, който не се интересува от ближния си среща най-много трудности в живота и най-много наранява другите. Ще пътувате по служебни дела и в перспектива се очертават добри шансове за печелене на пари.
  20 яну 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Увлечени сте от нестандартни неща и това може да стане причина да изпуснете благоприятни възможности на работното си място. Преценете кое е най-важно за вас, като не пренебрегвайте и съветите на хората около себе си, които искат само най-доброто за вас. Грешна преценка може да ви донесе неприятности, затова когато взимате решения, обмислете ги добре.
  20 яну 2021
  Последни новини