От х:

Днес в x:

Отсрочиха делото за оспорването на новата такса за смет

Административният съд в Хасково отсрочи днес делото, образувано  по жалбата на юридически и физически лица от Хасково, с което те оспорват решението на Общинския съвет за увеличаване на таксата за битови отпадъци, което е от  2019 година. С него се определя размерът на таксата за 2020 година.

Делото е отсрочено, поради направени от жалбоподателите искания за събиране на допълнителни доказателства и насрочено за 24-ти февруари догодина, уточняват от Административния съд.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ха
    хасковлия
    13 -2
    08:29, 10 дек 2020
    ей това ни се пада.Отлагат го днес,утре също и на 3 ден отива в коша за смет.А ние скляпаме на парцали и плащаме.Овце сме ние,за съжаление.И власта ни стриже до кожа/ГЕРБ/ и на местно ниво ни цакат,всички ни цакат,а ние блеем.Всеки народ си заслужава правителството.А си спомням като ученик в бивша Югославия вдигнаха цената на бензина с 2-3ст. и направиха революция.Всички до един се вдигнаха.И не само я свалиха на старите цени,ами и още надолу.Какво чакаме,ЕС ли да ни вдигне гащите.Чакайте си,аз си продадох къщата и заминавам.Далече.И на остров Тамбукту ще съм по-добре.
  • 2
    По
    Порчо
    2 0
    17:24, 10 дек 2020
    Герберасите лакоми и крадливи не се наядоха! А на некадърника "Станчо обратното на острото" това му беше първата работа щом стана кмет. Нали трябва да се отплати подобаващо на ДПС и "републиканците" за гласовете, с които стана кмет! И на кум-братчедите, разбира се! И сега тупкат топката! За да стане, битият - бит и онова другото, на което ГРОБ ни подлагат от десетина години!
  • 3
    Ба
    Бай Грозю
    1 0
    22:22, 10 дек 2020
    Защо отлагате те бе да ви ба мамата
Последни новини