От х:

Днес в x:

-1 °C

5 двойки зодии, които са обречени да си изневеряват

Вярвате или не, но според астролозите има няколко двойки зодии, които трудно ще създадат здрава връзка. Дори отиват по-далеч – те са обречени да си изневеряват.

Това не означава, че трябва да избягате от избраника си, ако двойката ви е изложена на звезден риск. Но все пак си струва да се разгледат особеностите на комбинацията от темпераменти.

Овен и Телец
Тези два знака се привличат незабавно. Началото на връзката е подобно на тази от филма „Петдесет нюанса сиво“, където не само пламва страст между главните герои, но се установява силна емоционална връзка. Овенът обаче не е готов да посвети живота си само на един човек, обича да експериментира. Телецът, от друга страна, се стреми да защити семейното огнище и стабилните отношения с избраника си. Оттук и неразбирането, в резултат – предателство и изневяра. В същото време не само Овенът може да се промени. Телецът също може да кръшне, но единствено като отмъщение.

Близнаци и Везни
И двата знака са представители на елемента въздух. Те лесно се сближават и допълват. Близнаците са спокойни, с невероятно чувство за хумор. Везните са добре възпитани, приятни за разговори, но с един недостатък – те са способни да се привържат много силно към партньора. Подхожда ли тази опция на активните и понякога отнесени Близнаци? Невинаги! Затова понякога Близнаците изневеряват, като причината е да си създадат нови емоции и впечатления. Освен това представителите на този знак обикновено твърдят, че изневярата е само физическа и емоционално те винаги са заедно с любимия човек. Но дали той е съгласен на подобна развръзка?

Скорпион и Риби
Изглежда, че тези два знака са идеални един за друг. Водата е елементът, който ги обединява и химията между Скорпион и Риби буквално настъпва от първото докосване. След известно време обаче нещо може да се обърка и партньорите да се променят. Защо? Изисканите Риби са възхитени от подчертаната сексуалност на противоположния пол, а и Скорпионът по природа обича секса и новите трепети.

Лъв и Стрелец
Огънят е елемент, който не само обединява тези знаци, но буквално добавя огън в отношенията. Лъвът е лидер по природа и царски изисква ентусиазирано отношение към личността си от своя избраник. Той е в състояние буквално да заключи другата половина в къщата, да я подчини. Готов ли е активният и общителен Стрелец за това? Никога! Той ще се срещне с приятели, ще прекара време извън четирите стени, ще се изплъзне от контрол. Прелюбодейството също е възможно.

Рак и Козирог
Представителите на тези знаци принадлежат към различни елементи: Рак – вода, Козирог – земя. Изглежда, че противоположностите се привличат. Но понякога се случва обратното. Ракът обича романтиката във връзките, вниманието и красивите ухажвания. Козирогът е по-близо до земните и видими прояви на привързаност, например финансовият компонент. Той ще се радва да създаде идеални условия за живот. В един момент Ракът може да се отегчи и да започне да търси признаци на внимание отстрани.

Източник: Tialoto

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 21.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Днес ще е най-добре, ако се отдадете на пълна почивка. Позволете си го дори само през един ден от седмицата. Помислете за себе си и за неща, които да ви освежат. Предложение за вечерта ще ви мотивира за промяна на външния ви вид. Не пренебрегвайте онова, което ви предлага сърдечния партньор.
21 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Ще се чувствате в добра физическа и психическа форма и наред със своите задачи ще се включите активно в решаването и на обществените. Ще изпълните както своите, така и очакванията на другите към вас. Волята ви ще укрепне, ще се освободите от съмненията и тревогите си, а пътя ви ще стане по-ясен.
21 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Каквито и усилия да ви струва това останете си в къщи днес и се опитайте да бъдете максимално полезни на себе си и на семейството си. Със свежото си чувство за хумор ще успеете да създадете приятна атмосфера около себе си. Поканете приятели на вечеря и се забавлявайте.
21 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Ще посветите времето си в проучване на нова дейност, от която очаквате добри доходи. За да напреднете по-бързо се съветвайте с хора, които са запознати с материята и се ползвайте от опита им. Изчистете съзнанието си от тревожни мисли и се посветете на главното, ще успеете.
21 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Пригответе се за работа. Неотложни ангажименти ще приковат вниманието ви. Умората обаче, ще ви накара да потърсите пътища за развлечения и релаксация. И независимо от всичко трябва да се погрижите за дома, децата и родителите си. Останете търпеливи, запазете спокойствие.
21 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Доброто сътрудничество, което градите с партньорите ви се отразява позитивно на мисленето, работата и печалбите ви. Но мислете за себе си, бъдете по-рационални по отношение изразходването на енергията си и не се разпилявайте излишно. Романтично запознанство и начало на дълга връзка.
21 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Поради многото си ангажименти днес ще решавате проблемите си в движение, но грижата ви за другите ще е от първостепенна важност за вас. Възможни са затруднения от технически характер, но ще се справите. Отношенията с човек от обкръжението ви могат да се изгладят с компромиси и от двете страни.
21 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нерешени проблеми от личен характер ще ви занимават и привеждат в активност. Бъдете прагматични и не отхвърляйте съвети и помощ. Чуждият опит също може да ви бъде полезен. Сигурно е, че няма да пренебрегнете интересите си и ще ги отстоявате докрай. Здравето ви се нуждае от повече грижи. Нуждаете се от повече ведрина в живота си.
21 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще постигнете спокойствие и ще балансирате по важност приоритетите си. Наред с това ще се погрижите за дома и семейството си. По отношение на общ проблем ще трябва да предприемете по-решителни стъпки за да го приключите в срок и добре за всички ви. Очакванията ви ще се сбъднат и ще се поздравите с успех.
21 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
За да не останете разочаровани, не хранете прекалени очаквания към никого. Ще бъдете щастливи, ако станете по-малко претенциозни към другите. Отнесете се великодушно към стоящите по-долу от вас и ги насърчете. Проблем може да се окаже неразбирането, което ще срещнете от специален за вас човек. Имайте търпение и не налагайте мнението си.
21 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще въвеждате ред в делата си и без затруднение ще създавате нови познанства. Наред с това ще преосмислите отношенията си с някого, който с поведението си влияе деструктивно на мислите и решенията ви. Следвайте разума и сърцето, това ще ви помогне с достъпни средства да постигнете намеренията си.
21 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Вероятно интуицията ви подсказва да си останете в къщи днес. От друга страна не е изключено ваши добри приятели да ви отправят съблазнително предложение за веселба навън. Делови ангажименти също ще ви изкушават да напуснете леглото днес.
21 яну 2021
Последни новини