От х:

Днес в x:

Задържаха дрогиран шофьор и двама пияни, единият с откраднат мотопед

Задържани са дрогиран шофьор и двама пияни, единият от които с откраднат мотопед, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Първият нарушител е бил спрян за полицейска проверка на 16-ти около 6 часа на ГКПП “Капитан Андреево“. 50-годишният поляк пътувал с товарен автомобил „Волво“. Мъжът е тестван с дрегер, който отчел наличие на 2,67 промила алкохол. С постановление на Районна прокуратура - Свиленград, чужденецът е задържан до 72 часа и е приведен в следствения арест по бързо производство.

Вторият пиян шофьор е установен в Харманли. Униформените полицаи са проверили в града 62-годишен кърджалиец с мотопед без регистрационни табели. Дрегерът отчел 2,38 промила в издишания въздух. По време на проверката водачът изхвърлил от дрехите си станиолово топче със съцветие с мирис на марихуана. При справка станало известно, че мотопедът е откраднат от родния му град и е обявен за издирване. Задържан е до 24 часа.

В ареста на харманлийското управление е бил и 36-годишен симеоновградчанин. Заведеното бързо производство е затова, че е шофирал „Рено“ след употреба на амфетамин и метамфетамин, потвърдено с техническо средство.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    8 0
    11:53, 19 окт 2020
    Бум на хахави наркомани.
  • 2
    Ив
    Иван
    4 -1
    13:07, 19 окт 2020
    В Харманли не съществува КАТ .Тия са паднали коствени жертви.Да сте забелязали някого от града да е хванат.Не разбира се .Тук всички сме роднини и не мое да се запрем.
    • Su
      Sunny
      4 0
      20:53, 19 окт 2020
      Харманли е циганско-чалгаджийска сбирщина.
  • 3
    Ак
    Актуален
    2 0
    23:21, 19 окт 2020
    Редакцията да смени тази снимка от преди 6год.
    За да сме актуални за каквото претендираме.
Последни новини