От х:

Днес в x:

Тир засече камион по пътя Хасково-Димитровград

Изображение 1 от 6

    Тир засече пътя на камион този следобед на кръстовището в Северната индустриална зона, до бирения завод, по пътя между Хасково и Димитровград.

    Въпреки, че катастрофата изглеждаше доста зрелищна и тежка, хубавата новина е, че при сблъсъка няма сериозно пострадали.

    Шофьорът на тира с хасковска регистрация, е напълно невредим, а водачът на камиона, който е на хасковска фирма, е отведен с линейка към болницата, но е бил в съзнание и не е имал сериозни наранявания, разказаха свидетели на удара.

    Тежкотоварното возило е излизало към главният път и е пресякло пътя на камиончето, което пък най-вероятно се е движело с превишена от допустимата на това място скорост.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Ти
      тираджия
      42 -1
      16:30, 2 окт 2020
      ако всеки спазва правилата за движение и скоростта, катастрофите рязко ще намалеят
      • Др
        Друг тираджия
        15 -2
        18:13, 2 окт 2020
        Там има и знак номер едно колега Правилата трябва да се спазват
    • 2
      🍩
      🍩
      9 -13
      16:55, 2 окт 2020
      Кръгово веднага ! Виж коментара
    • 3
      +-
      +-
      14 -6
      17:09, 2 окт 2020
      Ако бяхме сериозна държава, виновният щеше лично или чрез работодател да плати едни 50 хиляди обезщетение и повече нямаше да върши нарушения на пътя.
      Ама не сме сериозна държава.
    • 4
      Ас
      асфалт паша
      25 -2
      19:30, 2 окт 2020
      Това е пълно безумие, през 2 -3 километра и падаш на 60 при трилентов път в посока. Елементарно решение има, затварят с мантинела да не може да се пресича пътя, въртят се на кръговото на язаки и на моста, елементарно решение, повече безопасност просто в пътното са пълни некадърници.
      • 1
        1
        12 -2
        19:33, 2 окт 2020
        Същото е и на с. Крепост да въртят на магистралата и кръговото
    • 5
      Много правилно предлагат колегите по-горе, за какъв х-й направиха кръгово на Язаки? Цялото платно да се загради с мантинела и да няма пресичане на посоките. На Крепост също кръгово и край със засичанията. Иначе съм съгласен че тъпия тираджия трябва да бъде принуден да плати всички щети по катастрофата плюс обезщетение за водача на камиончето.
    Последни новини