От х:

Днес в x:

3 °C

Тир засече камион по пътя Хасково-Димитровград

Изображение 1 от 6

  Тир засече пътя на камион този следобед на кръстовището в Северната индустриална зона, до бирения завод, по пътя между Хасково и Димитровград.

  Въпреки, че катастрофата изглеждаше доста зрелищна и тежка, хубавата новина е, че при сблъсъка няма сериозно пострадали.

  Шофьорът на тира с хасковска регистрация, е напълно невредим, а водачът на камиона, който е на хасковска фирма, е отведен с линейка към болницата, но е бил в съзнание и не е имал сериозни наранявания, разказаха свидетели на удара.

  Тежкотоварното возило е излизало към главният път и е пресякло пътя на камиончето, което пък най-вероятно се е движело с превишена от допустимата на това място скорост.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   Ти
   тираджия
   42 -1
   16:30, 2 окт 2020
   ако всеки спазва правилата за движение и скоростта, катастрофите рязко ще намалеят
   • Др
    Друг тираджия
    15 -2
    18:13, 2 окт 2020
    Там има и знак номер едно колега Правилата трябва да се спазват
  • 2
   🍩
   🍩
   9 -13
   16:55, 2 окт 2020
   Кръгово веднага ! Виж коментара
  • 3
   +-
   +-
   14 -6
   17:09, 2 окт 2020
   Ако бяхме сериозна държава, виновният щеше лично или чрез работодател да плати едни 50 хиляди обезщетение и повече нямаше да върши нарушения на пътя.
   Ама не сме сериозна държава.
  • 4
   Ас
   асфалт паша
   24 -2
   19:30, 2 окт 2020
   Това е пълно безумие, през 2 -3 километра и падаш на 60 при трилентов път в посока. Елементарно решение има, затварят с мантинела да не може да се пресича пътя, въртят се на кръговото на язаки и на моста, елементарно решение, повече безопасност просто в пътното са пълни некадърници.
   • 1
    1
    12 -2
    19:33, 2 окт 2020
    Същото е и на с. Крепост да въртят на магистралата и кръговото
  • 5
   Много правилно предлагат колегите по-горе, за какъв х-й направиха кръгово на Язаки? Цялото платно да се загради с мантинела и да няма пресичане на посоките. На Крепост също кръгово и край със засичанията. Иначе съм съгласен че тъпия тираджия трябва да бъде принуден да плати всички щети по катастрофата плюс обезщетение за водача на камиончето.

  Хороскоп за 03.12.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  С отговорно отношение към делата си ще пристъпите към изпълнението им. Добрата ви организация е гаранция за свършена в срок работа и още нещо. Благодарение на изградения си авторитет ще защитите позициите си по наболели въпроси, както на работното място, така и в държавното управление.
  03 дек 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Този ден се характеризира с личен напредък и възможности за удовлетворяване на определени изисквания на работното място. Ще преодолеете нещо, което ви е пречило да се развивате пълноценно. Не подценявайте помощта, която могат да ви окажат близките ви и особено сърдечния партньор. Притеснявате се излишно относно проблемите на ваш роднина, всичко ще е наред.
  03 дек 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Приключване на започнат проект ще ви натовари със срокове и допълнителни изисквания. Запазете спокойствие и не си го изкарвайте на сътрудниците или роднините. Занимаващите се с бизнес ще получат предимство. Съвместните действия с конкуренти, ако не ви донесат пари, то поне ще се запознаете с нивото на работата им.
  03 дек 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Днес ще постигнете значителни успехи в деловата сфера. Използвате максимално откритите шансове, което ви дава значителни финансови постъпления. Изненадайте вашия любим човек с приятен жест вечерта.
  03 дек 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  От позицията на по-силния ще следите поведението на приближените си, давайки съвети и препоръки. Запазете добрия тон и не пропускайте да насърчите активността им, това ще се оцени. Затруднения от технически характер ще възпрепятстват започната задача, но с нечия добронамерена помощ ще се справите.
  03 дек 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Професионалистите не позволяват на емоциите да диктуват поведението им. Ако считате себе си за такива трябва да се освободите от всичко, което пречи на трезвата ви преценка за нещата. Помислете добре върху възможностите си и в случай, че не ги преценявате, като добри, променете тактиката. Вярвайте в себе си, работата ви скоро ще даде резултат.
  03 дек 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Освободете се от напрежението и мислете за по-приятни неща. Домашните ангажименти ще ви подтикнат към преосмисляне на приоритетите ви, върху какво да съсредоточите вниманието си през следващите дни. Има неща, които не търпят отлагане, зимата чука на вратата. Отвърнете на доброто с добро.
  03 дек 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Работата ви днес ще е напрегната и ще е свързана с много хора и ангажименти. Въпреки всичко запазете спокойствие и бъдете сигурни, че ще успеете да осъществите голяма част от плановете си за деня. Възможно е да ви се наложи да изоставите нещо ненадеждно. Част от вас имат шанса да започнат нова сърдечна връзка и това обяснява прекалената ви емоционалност.
  03 дек 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  С подходящи аргументи ще убедите някого да се включи в изпълнение на ваша задача. Организацията и ефективността на работното място налагат промени, които могат да ви противопоставят с колегите. Не прибързвайте с оценките, има по-елегантни начини за справяне със ситуацията, бъдете дипломатични.
  03 дек 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Бързо се ориентирате в нова и сложна ситуация, в която сте изпаднали. Мнозина на ваше място биха се отчаяли, но вие веднага намирате няколко варианта за изход. Благоприятна в случая е и позицията, в която се намирате.
  03 дек 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще ви спори в общи задачи и работа в екип. Бъдете отворени за нововъведения и партньорски компромиси, каквото и да ви струва това. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Обграждайте се с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
  03 дек 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Работата ви днес ще върви по обичайния начин. Имате възможност да осъществите намеренията си, но ще ви е необходимо търпение. Контактите ви с влиятелни личности могат да ви отворят много врати, но от вас зависи как ще използвате предоставените ви шансове. В интимен план ще се чувствате обградени с любов и сигурност, което ви зарежда с нови сили.
  03 дек 2020
  Последни новини