От х:

Днес в x:

14 °C

Избраха пространство в Хасково за рекламна картичка на Европейската комисия

Снимка на междублоково пространство в хасковски квартал е отличена в конкурс за пощенски картички от Европейската комисия.

Фотосът е направен след реконструкция по проекта на община Хасково за подобряване на градската среда чрез благоустрояване на междублокови и вътрешно-квартални пространства с изграждане на достъпна архитектурна среда в областния град. Финансирането за него е по Оперативната програма "Региони в растеж".

Автор на снимката е Анелия Минкова.

Инициативата е част от кампанията „Европа в моя регион“, която има за цел да популяризира приноса на проектите с европейско финансиране за промяната на градовете.

Всяка избрана снимка се отпечатва в тираж от 300 картички, брандирани със знака на кампанията.

Картичките ще бъдат разпространени в цяла Европа.

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

 • 1
  Странно ,
  що ЕС пренебрегна нашите конаци ,
  подобно на протестите в България :))
 • 2
  Ко
  Котев
  14 -5
  12:36, 19 авг 2020
  А в долния десен ъгъл има нещо, което не е за показване, а точно това е характерното за България.
  • Бо
   Ботев
   3 -3
   14:20, 19 авг 2020
   Има трева и пръст,какво толкова да има!
 • 3
  Бр
  БрюкСелско зеле/лахна/
  12 -3
  12:49, 19 авг 2020
  Рекламата е като при соца,всичката пАра в свирката.Но от толумбашиите -свиркаджии какво повече../да се изреже долния десен ъгъл,там е заровено кучето на успехите/
 • 4
  Не
  Недоволен
  11 -3
  12:50, 19 авг 2020
  Само дето зелените площи, загатнати по краищата на снимката приличат на сметище. Класика просто.
  • 12
   1234
   2 -1
   14:13, 19 авг 2020
   Прочети коментар №2.
 • 5
  Ко
  коментар
  18 -2
  14:13, 19 авг 2020
  Макар и със забележки площадката е хубава. НО...…………. са усвоени пари за изграждането на поне десет такива площадки , а е направена само една. Калкулация и проекто - сметна документация братчед. Ура за европейските фондове.
 • 6
  Че
  честито
  4 -1
  21:54, 19 авг 2020
  200 000 са усвоени. 4 пейки, 2 маси и 2 катерушки.
 • 7
  Па
  паляци
  6 -1
  22:23, 19 авг 2020
  Как не ви е срам бе а другите квартали улици които от40 години нищичко не е пипнато ни блокове ни паркове ни озеленяване нищо нещасници после чакате на изборите да гласуваме за вас и започват обещания и лажи край това беше без нас мошеници край!
 • 8
  Пе
  петко
  4 -1
  22:39, 19 авг 2020
  Рекламна картичка глупости лажа пред европа и тяхните пари абе какво правите бе санирайте първо блоковете на хората а после разкрасявайте парковете зимата по парковете не се живее и лятото също стига вече крадене бе то в орфей им санирахте блоковете и капково напояване им направихте само за откриването и снимките обаче до ден днешен една капка водс не е текнала но паричките ги прибрахте нали!
 • 9
  Ев
  Еврофонда
  3 -1
  23:15, 19 авг 2020
  И какво се вижда от това фото направени няколко пейки и две три катерушки за децата плюс саниран блок, а колко пари се усвоиха и окрадоха никой не пише ... В пъти можеше да се направи повече, но надали все пак трябва да се облагодетелстват нашите фирми и хора ... Алчноста е голяма работа ...

Хороскоп за 19.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Имате нужда да се освободите от напрежението на изминалите дни. То внася напрежение в отношенията с околните, вземете мерки да балансирате емоциите си. Правете неща, които са ви приятни и които със сигурност ще ви разтоварят. Любимият човек е до вас и това допълнително ще ви помогне да се отпуснете.
19 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Нови познанства – професионални и лични ще разнообразят деня ви и направят бъдещето по-разбираемо за вас. Подготвени сте за промените и покажете, че сте готови да ги приемете. Предстоят ви напрегнати часове с работа и други отговорности през идващите дни. С любимия човек ще се посветите на общи занимания.
19 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще имате добри възможности да договаряте условията, които на вас ви допадат. Ако все пак покажете, че зачитате и чуждите интереси делата ви ще се развиват в желаната от вас посока. Имате силно излъчване и това увеличава добрите ви възможности днес. Предстоящо пътуване, за някои зад граница. Погрижете се за дребните детайли свързани с него.
19 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С повишено внимание работете, ако боравите с пари днес, съществува риск от измама. Бъдете внимателни и в общуванията си, използвайте познанствата си, за да помогнете на приятел. Други ще вземат решения, отнасящи се до семейството и разширяване на дома. Обсъждайте намеренията с близките си, за да постигнете по-добри резултати.
19 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Намеренията ви днес ще се проявят с практични реализации, с което може да изненадате другите, но не и себе си. Новости от личен характер ще внесат настроение на повечето от вас, особено на самотните. Сега започнала връзка ще продължи и ще ви радва с вниманието и нежността на партньора ви.
19 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
В много посоки ще проявите волята и духа си днес. С активното си присъствие ще влияете положително на събитията и не само в подкрепа на собствения си интерес. Деловите представители на знака ще решават проблеми, свързани с държавните институции. Ще срещане разбиране и подкрепа, а към инакомислещите не бъдете строги.
19 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Отнасяйки се с уважение към колегите и хората около вас, ще почувствате взаимност, което ще се отрази обновяващо на настроението ви днес. Градивното ви отношение към проблемите ще направи работата на всички ви успешна. Отсъствието на любим до вас човек ще ви подтикне да скъсите разстоянията, предприемайки пътуване.
19 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Гледайте на препятствията, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. Съхранете приветливото си излъчване и добро настроение, въпреки трудностите. Това привлича добрите сили, с чиято подкрепа ще реализирате по-бързо плановете си. Харесвани сте и ще се почувствате значими в нечии очи.
19 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще се радвате на добра оценка за работата си и успехите ви ще станат повод за тържество. С уменията си постигате своето и трасирате занапред пътя си. Консултация със специалист по здравен проблем ще ви бъде само от полза. Предстоящите събития ще ви насочат към дейност или друго занимание, което ще ви носи добри доходи за в бъдещето.
19 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес работете в екип, самостоятелните решения няма да се толерират. Това изисква да повишите доверието в партньорите си и да бъдете по-малко мнителни. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Общувайте с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
19 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес е възможно да ви съпътстват трудности поради независещи от вас фактори. Въпреки това направете максималното, за да постигнете желания успех. Късметът ви спохожда в личен план, където получавате онова, което отдавна очаквате. Ще срещнете търсения човек. Бихте могли да се насладите на прекрасни съвместни мигове.
19 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще проявите забележителна активност в обществени и колективни начинания. Предложенията ви ще бъдат чути и осъществени, защото сте загрижени за доброто на другите. Подаръци ще зарадват някои от вас, но всъщност вие сте си ги заслужили. Безотказното ви служене и добро отношение към другите е пример на поведение за всеки.
19 сеп 2020
Последни новини