От х:

Днес в x:

-6 °C

Избраха пространство в Хасково за рекламна картичка на Европейската комисия

Снимка на междублоково пространство в хасковски квартал е отличена в конкурс за пощенски картички от Европейската комисия.

Фотосът е направен след реконструкция по проекта на община Хасково за подобряване на градската среда чрез благоустрояване на междублокови и вътрешно-квартални пространства с изграждане на достъпна архитектурна среда в областния град. Финансирането за него е по Оперативната програма "Региони в растеж".

Автор на снимката е Анелия Минкова.

Инициативата е част от кампанията „Европа в моя регион“, която има за цел да популяризира приноса на проектите с европейско финансиране за промяната на градовете.

Всяка избрана снимка се отпечатва в тираж от 300 картички, брандирани със знака на кампанията.

Картичките ще бъдат разпространени в цяла Европа.

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

 • 1
  Странно ,
  що ЕС пренебрегна нашите конаци ,
  подобно на протестите в България :))
 • 2
  Ко
  Котев
  14 -5
  12:36, 19 авг 2020
  А в долния десен ъгъл има нещо, което не е за показване, а точно това е характерното за България.
  • Бо
   Ботев
   3 -3
   14:20, 19 авг 2020
   Има трева и пръст,какво толкова да има!
 • 3
  Бр
  БрюкСелско зеле/лахна/
  12 -3
  12:49, 19 авг 2020
  Рекламата е като при соца,всичката пАра в свирката.Но от толумбашиите -свиркаджии какво повече../да се изреже долния десен ъгъл,там е заровено кучето на успехите/
 • 4
  Не
  Недоволен
  11 -3
  12:50, 19 авг 2020
  Само дето зелените площи, загатнати по краищата на снимката приличат на сметище. Класика просто.
  • 12
   1234
   2 -1
   14:13, 19 авг 2020
   Прочети коментар №2.
 • 5
  Ко
  коментар
  18 -2
  14:13, 19 авг 2020
  Макар и със забележки площадката е хубава. НО...…………. са усвоени пари за изграждането на поне десет такива площадки , а е направена само една. Калкулация и проекто - сметна документация братчед. Ура за европейските фондове.
 • 6
  Че
  честито
  4 -1
  21:54, 19 авг 2020
  200 000 са усвоени. 4 пейки, 2 маси и 2 катерушки.
 • 7
  Па
  паляци
  6 -1
  22:23, 19 авг 2020
  Как не ви е срам бе а другите квартали улици които от40 години нищичко не е пипнато ни блокове ни паркове ни озеленяване нищо нещасници после чакате на изборите да гласуваме за вас и започват обещания и лажи край това беше без нас мошеници край!
 • 8
  Пе
  петко
  4 -1
  22:39, 19 авг 2020
  Рекламна картичка глупости лажа пред европа и тяхните пари абе какво правите бе санирайте първо блоковете на хората а после разкрасявайте парковете зимата по парковете не се живее и лятото също стига вече крадене бе то в орфей им санирахте блоковете и капково напояване им направихте само за откриването и снимките обаче до ден днешен една капка водс не е текнала но паричките ги прибрахте нали!
 • 9
  Ев
  Еврофонда
  3 -1
  23:15, 19 авг 2020
  И какво се вижда от това фото направени няколко пейки и две три катерушки за децата плюс саниран блок, а колко пари се усвоиха и окрадоха никой не пише ... В пъти можеше да се направи повече, но надали все пак трябва да се облагодетелстват нашите фирми и хора ... Алчноста е голяма работа ...

Хороскоп за 18.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
С ведрото си излъчване и положителна мисъл ще въздействате на околните и насочвате развитията в позитивна посока. За вас, както и за всички други е важно да живеете в спокойствие, за да се развивате и да творите пълноценно. Починете си, като потърсите приятни за тялото и душата ви занимания.
18 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Въздържате се да поемате ангажименти днес и вероятно съвсем основателно. Много е възможно да се оставите в обятията на мързела. Използвайте пълноценно времето си за почивка. Въпреки, че у дома ви ще се намерят много изкушения, които да ви накарат да не излизате, не се поддавайте. Навън ви очаква вълнуваща среща.
18 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Предприемате нова стъпка в професионален план, където се изявявате в нова за вас област. Считате, че имате достатъчно шансове за успех и наистина е така. От вас ще се изисква да довършвате всичко, с което се захванете и да не допускате вмешателство в решенията си. Най-добре работите с колега,представител на знаците Везни или Водолей.
18 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Без да се поддавате на провокативни внушения ще следвате програмата си и всичко, което е във ваш интерес. Така ще организирате делата си, че да ги приключите с очакваните резултати, което е желанието и на съдружниците ви. Не прибързвайте в увлеченията си, дайте си време.
18 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Заредени сте с добри очаквания и нищо от това, което предстои да се случи няма да ви изненада или обезкуражи. На път сте да постигнете краткосрочните си цели, целенасочените ви действия дават резултат. Финансови реализации и романтични вълнения за късметлиите. Някои от вас ще пътуват, като това може да бъде и в чужбина.
18 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Романтични настроения ще има около вас и ще се радвате на споделен интерес от страна на човек, който силно ви вълнува. Мъжете от знака ще направят предложения и ще получат отговори, даващи им основание за добри, бъдещи, брачни отношения. Мислите ви ще са свързани най-често с предстоящи събития относно личния ви живот. Не загърбвайте текущите си задачи, защото от там се очаква да дойдат и средствата. Хранителните добавки ще ви помогнат да регулирате здравословни проблеми и ще внесат известно облекчение, но основната ви грижа за здравето си остава ваша. Радостни новини във връзка с подобряване състоянието на родители и близки, което ви е тревожело до сега. Целенасочените ви действия по отношение бъдещият ви дом, ще ви отведат по-скоро при него.
18 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Като истински фокусници, ще промените нещата, които пречат на бизнеса ви и ще продължите уверено напред. Освобождаването от зависимости няма да спре до тук, има още от какво да се чистите. Очакванията ви са свързани с приключване на мащабен проект, но работата по него продължава.
18 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не позволявайте на емоциите да определят отношението ви към работата, за да не се конфронтирате с колегите. Търпеливо следвайте целите си и ще ги постигнете по-бързо. Съдбата ще ви предложи добри възможности и от вас зависи да се възползвате навреме. Вести от чужбина.
18 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Твърде емоционални сте днес и подхождате към всяко нещо от тази страна. Това може да ви създаде проблеми, особено с хора, които се смятат за по-сериозни. Съобразявайте се с всички около вас днес, за да не си създавате излишни неприятности. Очаква ви положително разрешение на личен въпрос, който значи много за вас. Радвате се на ценна покупка.
18 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Заслугата ви за решаване на професионален проблем ще се отчете от колеги и ръководители. От това ще останете всички доволни, те, че могат да продължат, а вие, че сте оценени правилно. Всички ви начинания ще се толерират от съдбата. Не се ограничавайте, а проявете аналитичните си способности.
18 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не приемайте ангажименти, които ви отклоняват от делата ви. Старайте се да обхванете повече от задачите си, за да ви остане време за развлечения вечерта. На дамите им предстои вълнуващо преживяване, което ще ги направи щастливи. Любовните тревоги ще отстъпят място на приятни настроения.
18 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
С интересни идеи, отнасящи се към бъдещата ви дейност ще започне седмицата за вас. Добре планираните ви ходове ще съдействат да постигнете по-скоро това, към което се стремите. Възможно е да има и напрежение около вас, но не си хабете нервите. В повечето случаи то е плод на въображението ви, отколкото на реални проблеми.
18 яну 2021
Последни новини