От х:

Днес в x:

У нас не се горят радиоактивни отпадъци, уверява министър Емил Димитров

У нас не се горят радиоактивни отпадъци. Не се занимавайте с лъжи, че тук се горят опасни отпадъци. Това каза на пресконференция в Бургас министърът на околната среда и водите Емил Димитров. Той даде изявление в крайморския град по повод на информация за внос на отпадъци във Варна от Великобритания.

Следим всички кораби и товари, добави Димитров.

Помолен да коментира замърсяването на плажовете по Южното Черноморие с палмови топчета, министърът каза, че са взети проби от мазните петна в морската вода, за да стане ясно дали са вредни за човешкото здраве.

Не вярвам някой да го е направил нарочно, заяви министърът.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ми
    Митистър Язовиро
    2 0
    07:40, 7 авг 2020
    За нищо не ставаш г- министре, много ви харесвахме , възхищавахме ви се! Уви! Вече сте друг човек, отдавна прескочил оградата на честността, т.е. сте от другата страна! Не ви вярваме, искаме и вашата оставка, вървете си час по-скоро!
    • От
      Отровната Айви
      0 0
      10:44, 7 авг 2020
      Никаква ограда не е прескачал,винаги е бил далеч от честността.Просто преди време мутрите и контрабандистите му създадоха образ на голям борец срещу контрабандата, но всъщност те продължиха контрабандата, обаче вече имаха параван от Емил Димитров. Той уж ги преследва пък те не се крият и така прах в очите на обикновения човек. Разбира се че не му вярвам ,че не се горят опасни отпадъци. По- важния въпрос обаче е защо изобщо трябва да се горят ,особено такива внесени от чужбина. Ако беше безвредно и рентабилно , те щяха да ги горят в собствените си държави а не да плащат за да ги изнесат в България. Така че пълна забрана за внос на този отрова, за да предпазим децата си.
Последни новини