От х:

Днес в x:

14 °C

Фалстарт за новия доставчик на храна. Деца заспаха гладни

  Фалстарт отбеляза днес новият доставчик на храна за детските и социалните заведения в Хасково.

  С повече от час закъснение пристигна храната за млечната кухня в пункта в Детска градина “8-ми март”. За ситуацията сигнализираха изнервените родители, част от корито с децата си бяха пред пункта още в 11 часа. Определеният час за отваряне на кухнята е 11.30. До 12.30 храна все още нямаше-нито за групите от детската градина и яслата, нито за чакащите отвън дечица, които се хранят с купони.

  „Децата вече заспиват, повече от час са на жегата и много се изнервиха“, коментира Калина-една от майките, които чакаха за млечната кухня. За да не се натоварва допълнително детето й тя го предаде на баща му в момента, в който мъжът успя да се освободи, за да поеме малкия.

  „Храната е хубава и сме доволни от социалната услуга, определено е в помощ на майките“, коментираха и други от родителите добрата страна на нещата, но пък за момента бяха доста ядосани от създалата се ситуация. От опашката коментираха, че много от родителите не са издържали и са отвели заспалите си гладни деца към къщи.

  От днес има нов доставчик на храната в детските заведения в Хасково, след като мина обществената поръчка за това. Фирмата, която ще се грижи за изхранването на децата е хасковския ЕТ „Тано- Николай Траилов“.

  В момента тече процедура по обжалване на решението по обществената поръчка и след изтичане на срока за това ще бъде сключен договорът. В петък от общината обявиха, че макар договорът на старата фирма -„ВНП Фасилити“ ЕООД вече да е изтекъл, а сключването на договора с новата да не е факт, осигуряването на храна за социалните заведения няма да бъде прекъсвано и то ще се поеме от новоизбраната фирма.

  В крайна сметка след час и половина закъснение в Детска градина “8-ми ми март” храната пристигна. Представителите на фирмата- доставчик се извиниха и обясниха ситуацията с факта, че за първи ден поемат работата и организацията иска доизглаждане. И докато нещата се поуспокоиха за момент с отварянето на прозорчето на млечната кухня и старта на раздаването на храна, опашката отново се размърда, защото стана ясно, че има храна само за по-големите деца-до 3-годишна възраст. В 12,30 часа малките все още нямаха пасираните блюда, заради объркване в доставката. Така на майките, които взимат с купон храна за по-голямо и за по-малко дете, им се наложи да чакат още, докато пристигне второто зареждане.

  „За първи ден ни е тази доставка. Изцяло вината е наша, защото ние сме отговорни за навременното осигуряване на храната, но поехме нещата буквално от днес за утре. Разбрахме, че трябва да направим доставките за млечната кухня, детските и социалните заведения, в които влизат и ЦНСТ-та и Старческия дом, в петък следобед, а не ни бяха дадени ясни инструкции за методиката на зареждане. От утре всичко ще е по график“, обеща собственикът на новата фирма доставчик Николай Траилов.

  Красимира Славова

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (68)

  • 1
   Ив
   Иво
   58 -12
   13:21, 20 юли 2020
   Делян Дебелия е кусил хранаха и порциона взел че свършил.
  • 2
   “о
   “От доволните майки”
   40 -21
   13:27, 20 юли 2020
   Храната е ужасна!!!!
   • Сг
    Сготви на детето си
    73 -28
    14:42, 20 юли 2020
    Сготви нещо полезно на детето си сама. Защо разчиташ на кухня? Аз имам отговор - мързи те и отнема от времето ти за маникюр, кафенце, прическа и т.н.
   • Да
    Да
    10 -34
    14:51, 20 юли 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
   • По
    Потресен
    38 -1
    15:03, 20 юли 2020
    Като гледам с каква агресия сте написали този коментар... явно има още на какво да се учите... По-добре насочете емоциите си в друга посока. И между другото, не аз съм написал горния коментар. Явно не съм единствения, който мисли по този начин.
  • 3
   По
   Потресен
   123 -22
   13:28, 20 юли 2020
   Ей мързелив народ... 2 часа ще стоят и чакат за храна с неясен произход и качество, но няма да отделят 10 мин. да сготвят сами нещо полезно на собствените си деца... Че гледам дори някои майки и от качеството се оплакват...
   • Ти
    Ти
    23 -64
    13:33, 20 юли 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
   • До
    До ти
    96 -9
    13:42, 20 юли 2020
    Гледал съм... и продължавам да гледам... едното е на 5, а другото на 2. И нито веднъж не сме си позволили да им дадем да ядът от тези "храни". Да не казвам, че и аз и майка им работим, но въпреки това се справяме... все пак са нашите деца и са ни важни... по-важни от половиния час спестено време за да се сготви нещо полезно...
   • Их
    иху аху
    77 -7
    13:56, 20 юли 2020
    Не могат да готвят кикиморите.
   • Да
    Да
    7 -53
    14:15, 20 юли 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
   • До
    До да
    83 -6
    14:28, 20 юли 2020
    Знам, че истината боли, но ако имате малко съвест и съзнание ще се замислите. И не, за съжаление нямам възможност сам да произвеждам храните, които използваме... но със сигурност разнообразие не липсва... И да... може не всички да са напълно чисти, със сигурност има и такива с нитрати и т.н., но поне вечер като легна мога да спя спокойно, защото знам, че съм направил всичко по силите си да осигуря най-важното за децата ми... а именно чиста и здравословна (до колкото е по силите ми) храна...
    Давайте още минуси за да може и вие да спите спокойно, а утре пак се наредете на опашката за "храна".
   • Ха
    Хаха
    65 -5
    14:33, 20 юли 2020
    Тенпък едни майки мързеливи, ще кажеш, че те са първите които гледат деца-мале какъв зор... Сигурно родителите им са ги изгледали и тях с купешка храна! Едно време хората са гледали по минимум 3 деца и на работа са ходели... Ся 1 дете и оревават вартълъка - чак пита ти дете гледал ли си хахахха - не ти си първата
   • На
    Наистина пълен потрес
    62 -8
    14:47, 20 юли 2020
    Горките деца! Майки, които не могат да сготвят нищо, но имат претенции .... Ужас
   • Из
    извинете ама
    41 -2
    15:44, 20 юли 2020
    От храната на този доставчик.. се хранят в градините, болниците , домовете и др. доколкото разбирам. Слушах кмета заложил на фирмата т.е. - избираме този доставчик заради ниската цена и бързото доставяне . Никой не залага на качеството на храната, а защо ли ? Не е ли логично Качеството да е определящо.. нали става дума за нашите деца, болни и възрастни! После защо било болно населението , то господа от там се почва храната.
   • Ай
    Айде стига!
    27 -25
    15:55, 20 юли 2020
    Говорим за социална услуга в помощ на майките, за колко социални услуги в помощ на майките може да се сетите? Не знам онези коментатори, които сами си готвят в къщи на децата как се справят, но тук става дума за разнообразно хранене - три ястия, всеки ден различно месо, супа, десерт, ако вие може да си позволите всеки ден да пазарувате и готвите - пилешко, заешко, риба, кюфтета и т.н, то много майки не могат. А знаете ли колко струва едно детско пюре в магазина, когато аз купувах бяха между 2-3 лв. сега сигурто са повече. Майките в България се нуждаят от подкрепа, независимо под каква форма, дали ще е млечна кухня или ще е нещо друго. Отново, както винаги у нас, темата се измества. Става дума за това, защо тази фирма е спечелила общ.поръчка, има ли необходимия капацитет, ресурси, персонал, логистика, от къде се купуват продуктите, кой готви, как се доставят - бусовете специално пригодени ли са за нуждите. защото все пак става дума за децата на града.А майките имат нужда от фризьор и дори от маникюр, имат нужда и от други неща и всяка една помощ от страна на държавата или общината е добре дошла. Единственият проблем на млечната кухня е, че не предлага меню за деца, които са на специална диета или имат някаква хранителна алергия. Като услуга това никога не се е предлагало в града, а броят на децата, алегрични към глутен, белтък на кравето мляко, лактова се увеличава. Считам, че това е минус за общината, нещо с което никога не се съобразявали, а може би трябва, при наличието на такива видни педиатри - общински съветници.
   • Да
    Да
    3 -12
    22:26, 20 юли 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
   • До
    до Да
    8 0
    08:35, 21 юли 2020
    А таз фирма все едно готви само с био-мио и пр. полезни храни. Всичките им манджи са просто сварено брашно.
  • 4
   Де
   Делената
   82 -9
   13:35, 20 юли 2020
   Ама казвайте ги тези неща, че взехме да се объркваме.
   Значи, "Тано-Николай Траилов", спечели конкурс, който е "одобрен" от Делян Делчев(в качеството му на общински съветник)
   Чакайте малко - ами до колкото знае целият град, Николай Траилов, и брат му Емо , са служители на Делян Делчев.
   Аааа, ясно.Тука няма никаква , ама НИКАКВА нагласена обществена поръчка!
   МММ, не - тц!
   • Ми
    ми
    32 -3
    15:50, 20 юли 2020
    Еее то се знае , че всичко е нагласено ... няма как поръчка за милиони да отиде при друг ,,, макар ,че нямат квалифициран персонал за тая цел. От тук нататък ще стане мазало !!!!
   • 😈
    😈
    6 -24
    18:40, 20 юли 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
   • Да
    Дани
    8 -3
    20:42, 20 юли 2020
    А вие сте Делената по лична карта🤣
   • Ан
    Ани
    0 -5
    23:26, 20 юли 2020
    Защо изобщо намесвате личните отношения на Делян с... Виж коментара
  • 5
   Н
   Н
   49 -6
   13:37, 20 юли 2020
   Пълен боклук е тази храна особено супата беше нещо отвратително. И това го ядат малки деца засрамете се.
   • М
    М
    14 -40
    13:45, 20 юли 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
   • Н
    Н
    21 -8
    14:08, 20 юли 2020
    Ти си толуп М и боклук яж я ти като ти харесва.Храната е боклук за боклуци като теб.
   • О
    О
    20 -10
    14:19, 20 юли 2020
    Нещо не си разбрал Н тази храна е за дедето ти не ти да я ядеш . Готви се по други рецепти за деца здравословни. Иначе на тебе кифтета и цаца ти стигат но не яж на детето супите
   • Н
    Н
    22 -7
    14:27, 20 юли 2020
    А ти пробвал ли си супата че да казваш моето дете не я яде и аз като я пробвах горчи ужасно как да я яде детето
  • 6
   Ай
   Айде стига вече!
   55 -5
   13:38, 20 юли 2020
   Отново ТРАИЛОВ, как пък вече не им омръзна все едни и същи хора да печелят тези поръчки. Доставяше храната в ОУ"Христо Смирненски", въпреки че би следвало да е в конфликт на интереси, щом съпругата му е зам.директор там. Закуските редовно се хвърляха от децата, никой не ги ядеше. И сега пак!
   • Ст
    Стига де
    11 -23
    13:46, 20 юли 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • 7
   12
   123
   49 -12
   13:48, 20 юли 2020
   Ами тия майки дето стоят час и половина да чакат, да бяха сготвили нещо за децата си. Ама е по- лесно да мрънкаш вместо да готвиш.
  • 8
   До
   Добрев
   15 -4
   14:28, 20 юли 2020
   Да сменят готвачката, пак тя ще излезе виновна, нали уж милеят за децата, че те били бъдещето, че трябва да са здрави ? Празна работа! Децата ще продължават да гладуват!
  • 9
   Мр
   Мрънкащ мързел
   36 -13
   14:33, 20 юли 2020
   Мрънкащи и недоволни "майки", които не могат една супичка да сготвят на детето си. Иначе пълнят кафенетата и фризьорските салони.
  • 10
   :)
   :)
   19 -4
   15:21, 20 юли 2020
   "Кръшков" и той се е наредил за супи,чка. Малко да за.хлеби че само с една заплата живее ли се ?
  • 11
   Ма
   Майки
   11 -13
   15:26, 20 юли 2020
   Ами щом искате ние да готвим супички вие защо сменяте фирми и се натискате да готвите , а не можете и това да направите? А за фризьорските салони, какво общо има с новата фирма, с кофти храна за децата ни, да не би ти да ми плащаш за прическите?
  • 12
   Ма
   майка
   18 -3
   15:54, 20 юли 2020
   Ужасна храна ! Невярвам някое дете да я хареса !!!
   • Да
    Дани
    6 -12
    20:44, 20 юли 2020
    Ми моето за пръв път си изяде всичко... Виж коментара
  • 13
   Жи
   Жижи
   28 -5
   15:59, 20 юли 2020
   Как така новата фирма не е готова да поеме щафетата ? Защо участва в търга като понятие си няма от детска кухня и организация !!! Старата си вършеше идеално нещата !!!
   • Мо
    Моля!?
    9 -3
    22:07, 20 юли 2020
    Старата си е вършела идеално нещата ли? Айде моля Ви, тия буламачи,които предлагаха за нищо не ставаха. В интерес на истината за да бъда точна имаше седмица, в която беше вкусно, следват 2 седмици, през които пълен буламачи и така се редуваха. За грамажа да не говорим, супер малки порции между 130 и 170-80 грама. При определен грамаж от 200 гр.
    И в крайна сметка, която и фирма да спечели търга, не може да се очакват чудеса от качество и био продукти , особено за 1.50 лв. Качеството вкъщи, ама трябва да можеш и да си го сготвиш.
  • 14
   Ге
   Георги
   18 -15
   16:01, 20 юли 2020
   До всички многознайковци отгоре!
   Това, че някои родители са решили да хранят децата си от млечната кухня си е изцяло тяхно решение и при положение, че държавата я е създала вие нямате право да ги съдите. По същият начин те нямат право да съдят вас защото вие решавате, кое е най-важно за вашето дете. Явно имате нужда някой да ви похвали как храните детето си, това е друг въпрос.
   Проблема е следния, това е обществена поръчка, която някой е спечелил. Това е обществена поръчка по която всички ние плащаме от нашите данъци (дори и тези които хранят децата си с космическа храна).
   Явно е , че качеството и количеството в случая не са задоволителни и не отговарят.
   Коментирайте си!
   • Ге
    гергана
    14 -10
    16:32, 20 юли 2020
    геори нищо не плащаш и не го е осигурила държавата. ти даваш един мижал лев а искаш детето ти да яде цял ден
   • Ге
    Георги
    12 -7
    17:21, 20 юли 2020
    Гергана първо провери и тогава говори! Да не говорим, че има и майки за които този "мижав лев" е много!
    Цитирам обявлението: 6.1. Максималната стойност на обществената поръчка не може да надвишава 7050 000,00 (седем милиона и петдесет хиляди) лева без ДДС.

    Проверете си сами обявен е на сайта на общината.
    http://profil.haskovo.bg:1111/d/91cc680a13817402b9229994a6fd51d0

    Ако не излиза го потърсете на страница 2 ако ви мързи пишете глупости!
    Бастуни!
   • Да
    Да
    4 0
    07:10, 21 юли 2020
    Точно и обективно ! Моите уважения!
  • 15
   По
   Порчо
   16 -4
   16:12, 20 юли 2020
   Новите от Дрийм-тийма ли са или са параван на някой от него?
  • 16
   Не
   нено
   22 -5
   16:23, 20 юли 2020
   Проблема е ,че години наред едни и същи са за тези поръчки.
   Питам се ,ако не беше Делян Делчев ще ше ли Тано -Траилов да спечели поръчката
   То всички знаем ,че е подлога на Делян ,но няма ли други фирми
   Или добре ,че е е ГЕРБ пак да им даде поръчка
   след 4 години ,ако е друга партия Делян ще отиде и там общински съветник
  • 17
   Да
   да обобщим
   22 -5
   16:34, 20 юли 2020
   от всичко което прочетох разбрах, че храната е закъсняла, някои майки дори не са я взели, че фирмата носи храна за първи път но майките и бащите вече знаят че храната е гадна. евалла
  • 18
   Go
   Gost
   20 0
   16:42, 20 юли 2020
   Щом храната е лоша подайте сигнал към съответните институции, това са 7 милиона от ВАШИТЕ пари !
  • 19
   Ку
   Курец
   19 -8
   16:57, 20 юли 2020
   Не мога да разбера как така такива красиви майки не могат да направят обяд на децата си.Защо трябва да се редът на някакви опашки за храна.За секс винаги намират време,за обяд не им стига.
   • Az
    Az
    2 0
    10:45, 21 юли 2020
    Без храна се може,без секс не.
  • 20
   Въ
   Възмутен
   13 -16
   17:08, 20 юли 2020
   Не съдете фирмата, заради този 1-ви ден. Нещата ще се нормализират. Лично аз останах доволна. Тази фирма се занимава с хранене от много години и има доказано качество. Не бъдете толкова злобни.
   • Да
    Да
    1 0
    07:15, 21 юли 2020
    А, няма да бъдат! Друго какво могат.........?
  • 21
   Шв
   Швепс
   9 -6
   17:11, 20 юли 2020
   Айде , айде . Аман от злобни хора. Кръшков , пич , изкара ли някой лев ?
   От млечната кухня на фасилити детето ми беше пипнало салмонела... Тъй че колко им била хубава храната, не ми говорете ;)
  • 22
   То
   Тонка
   9 -18
   17:13, 20 юли 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Да
    Да да
    9 -1
    23:49, 20 юли 2020
    Твоето дете явно обича сурови картофи???
  • 23
   Ср
   Срамота
   9 -1
   17:18, 20 юли 2020
   Народа е толкова обрулен че вече няма пари да си нахрани децата.
  • 24
   Ки
   Кика
   7 -16
   17:22, 20 юли 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • На
    Нани
    8 -2
    23:51, 20 юли 2020
    То се видя колко отговаря на условията !!! И всички знаят как е спечелен търга !!
   • По
    Порчо
    10 -1
    23:56, 20 юли 2020
    Не е нужно да отговаря на много условия, а на едно! А то е да е на "наши" хора!
  • 25
   Ем
   емо
   10 -12
   18:21, 20 юли 2020
   Ееее то злоба ,то завист
   Престанете Тано може да има връзки, но работи ,
   може да има две жени ,но работи
   Не е важно за кого ,важно е резултата
   Престанете с тая хасковска злоба и завист
   • Гр
    Грешка
    6 -1
    23:53, 20 юли 2020
    Да да то цяло Хасково видя и разбра как работи .
  • 26
   Ne
   Neli
   8 -15
   18:34, 20 юли 2020
   Защо така говорите бе хора храната беше много хуба... Виж коментара
  • 27
   Да
   Дани
   7 -12
   20:50, 20 юли 2020
   Независимо от закъснението, моето дете за пръв път... Виж коментара
   • Аз
    Аз
    15 -4
    21:54, 20 юли 2020
    Ми нормално ,като е седяло гладно пас и половина , умряло от глад горкото , изяжда всичко от нискокалоричния буламач .
  • 28
   АП
   А пък аз
   11 -3
   22:41, 20 юли 2020
   Не бих се доверила на такава фирма, мисля,че качеството е под съмнение!
  • 29
   АБ
   А бе
   5 -1
   08:43, 21 юли 2020
   А бе, много хора на този Делян, много влиятелен човек! Машалла! Евала! Навсякъде, откъдето мине и с едно щракане на пръсти и ,хоп - негови "хорица! " Ако аз съм на мястото на тези майки, щом се печелят така поръчки, за един месец мога да накарам тази фирма да се откаже, спирам да вземам храна а родители от дет.градини да се жалват от "питателната храна" за децата им! Хей, хора, това са деца, как смятате да я карате? Аааа, с много пари?! Евалла!
  • 30
   Зо
   Зов за помощ
   4 0
   10:01, 21 юли 2020
   Искам да стана депутат, мога да псувам 2 часа непрекъснато, без да се повтарям, мога да уцеля с плюнка човек от 5 метра, нямам образование и съм достатъчно прост !
  • 31
   Зл
   злобари
   2 -2
   10:22, 21 юли 2020
   айде стига глупости, кви били майките че не готвели. МАЙКИ. разни хора разни идеали, а тук само безсмислени реплики и дуплики. Има услуга която се предлага, всеки сам решава дали да се възползва от нея, личен избор основан на лични искания и причини, и да ако услугата не се предлага в очаквания срок и вид и качество, да имаш право да оплачеш, без значение кой е доставчика на услугата!
  • 32
   Ру
   Ружа
   3 -1
   16:34, 21 юли 2020
   Пак правим от мухата слон. За първи ден разнасят, случва се.
  • 33
   Вн
   ВНП Фасилити
   0 0
   13:22, 24 юли 2020
   „ВНП Фасилити“ ЕООД има удоволствието да уведоми всички малки и големи клиенти на млечната кухня в община Хасково, че от понеделник 27 юли 2020г. възобновява предлагането на храна за млечна кухня на територията на Oбщината.

   Приготвената храна ще се предлага в два пункта с адреси:
   • СУ Стефан Караджа, бул. Съединение, №49;
   • ОУ Иван Рилски, бул. Г.С.Раковски, №24.

   Купоните на стойност 1.80 лв. могат да бъдат закупени на място в пунктовете през работното време от понеделник до петък, 11:30ч.- 13:00ч.

   За повече информация следете нашата Facebook страница VNP facility

  Хороскоп за 05.03.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще се погрижите за делата си, така, че да не изоставате в новостите. Благодарение на разумните си действия ще се ползвате от благоприятна ситуация и с възможност да избирате. Очакванията ви ще са основателни и резултатите няма да закъснеят. Бъдете умерени във всичко.
  05 мар 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Правилно насочени, финансите ви ще се увеличат и без да търсите помощта на хората от властта. Разчитайте повече на себе си и по-малко на онези, които ви обещават бързи сделки. Има опасност от измами от недобре настроени към вас. В компанията на любимите си същества ще прекарате една чудесна вечер.
  05 мар 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Отстрани делата ви изглеждат малко рисковани, но вие сте разумни и няма да се подведете на емоциите си. Напредък ще отбележите в делови преговори и бизнес-начинания. Не поставяйте интимните си отношения с партньора на втори план, много скоро може да съжалявате за това. Предизвикателства за творците.
  05 мар 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Очакват ви големи успехи през този ден. Успявате да внесете организация навсякъде около себе си днес, дори това да не се хареса на някои хора. Действате независимо и твърдо преследвате целите си. Възможно е да ви се наложи да пристъпите към крачка, която ще изисква пълната ви концентрация през следващите дни. Не се отказвайте от намеренията си.
  05 мар 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Златната среда днес е верния път във всичко, което имате намерение да правите. Потиснете желанието си да давате оценка на хората в обкръжението си, може да подцените някого, от когото ще зависите в бъдеще. Стремежът ви към успех на всяка цена няма да ви донесе очакваното. Делата ви на работното място ще се развиват според вложената в тях енергия, което значи без особени затруднения.
  05 мар 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Този ден ще ви предостави шанса да тръгнете по нов път, който отдавна очаквате. Част от амбициите ви ще се увенчаят с успех още днес, когато ще имате възможност да постигнете значителен напредък в професионален план. Хората, с които работите ще останат доволни от начина, по който се справяте с работата си. В личен план се радвате на разбирателство.
  05 мар 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Самочувствието ви днес е особено и високо и това е напълно закономерно с оглед на успехите ви през деня. Постигате напредък в области, които досега сте срещали сериозни трудности. Не се предоверявайте на познати. Споделеното от вас в непринуден разговор, може да бъде използвано за да ви злепоставят. Преодолявате здравословен проблем.
  05 мар 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  С идеите и поведението си успявате да впечатлите важен за деловите ви начинания човек. Най-вероятно ще успеете да получите искан от вас кредит или някакъв вид материална подкрепа и ще преминете към осъществяване на замисленото. Бъдете по-гъвкави в личните си взаимоотношения и оставяйте повече пространство на човека срещу вас. Ако проявите разбиране ще постигнете много повече.
  05 мар 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Чудесна седмица за всички представители на вашата зодия. Независимо дали посвещавате времето си на делова активност или просто безделничите очакват ви много приятни дни. Не се тормозете просто се наслаждавайте на късмета си и хубавото време.
  05 мар 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  С интерес ще се отнесете към задача, чиито финансов еквивалент ви прави по - напористи в изпълнението й. Откритостта в поведението ви прави възможно постигането и на други ангажименти. Това може и да не се хареса на някои, но вие ще се почувствате удовлетворени и с амбицията да продължите.
  05 мар 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ако не въздържате емоциите си днес, рискувате целият ден да се изнерви и да не успеете да свършите почти нищо съществено. Въпреки трудностите, които се изпречват на пътя ви, имате възможност да подобрите положението си с повече търпение и добре премислени маневри. Вечерта ликвидирайте излишното напрежение в приятелска компания.
  05 мар 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Предстои ви много работа, но не разчитайте тя да е непременно свързана със значителни финансови постъпления. Поводът за празнуване ще дойде от другаде. Работете целеустремено, защото скоро ще имате повод за радост. Очакват ви хармонични отношения в семейството.
  05 мар 2021
  Последни новини