От х:

Днес в x:

13 °C

Феерия от цветове на червения килим за бала на Езиковата гимназия

  Феерия от цветове, гарнирана с усмивки украсиха тази вечер подхода към един от ресторантите в парк „Канана“. По червения килим след два пъти отлагане заради мерките, свързани с разпространението на коронавируса, най-после минаха обитуриентите от Гимназията с преподаване на чужди езици „Проф.д-р Асен Златаров“. В присъствието и на преподавателите им, родителите ги изпратиха с пожелания за успешен нов старт.

  Тази година част от дамите замениха балните рокли с така модерните гащеризони. Но и тежките вечерни рокли, гарнирани с много пера не останаха в гардеробите и отново бяха избор на по-смелите абитуриентки.

  Младежите обаче не останаха назад в модния тренд и някои от тях демонстрираха прекрасен вкус в комбинацията на синьо сако с каре цвят кафяв клей и едноцветен панталон и папионка.

  С въздишка абитуриентите изпращат трудната си изминала учебна година, която бележи завършването на средното им образование, но пък споделиха, че тръгват към новото началото в изграждането си с много надежди.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (9)

  • 1
   Аз
   Аз
   22 -4
   21:49, 16 юли 2020
   Децата са супер ама фотографа 5 пари не струва
   • Хо
    Хотелска марка
    8 -25
    22:40, 16 юли 2020
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
   • За
    Завършил МГ
    9 -15
    02:55, 17 юли 2020
    1% повече стил отколкото ПМГ , въпреки че и тук... Виж коментара
  • 2
   Мо
   Моя милост!
   24 -1
   23:01, 16 юли 2020
   Как може да си слагате логото върху лицата на тези хубави деца!!! Егати измислената медия сте!
   • Да
    дасдасд
    2 0
    12:47, 17 юли 2020
    Медия ????
    Силно казано
  • 3
   Пе
   пепо
   4 -22
   00:01, 17 юли 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Па
    Паткаря
    9 -2
    09:36, 17 юли 2020
    Силно се надавам да стоиш набутан в раклата у вас и да не излизаш от вратата на вън, че да се опазиш от измислената ти чума 🧐
  • 4
   Ив
   Ивамова
   2 0
   14:03, 17 юли 2020
   Успех и късмет на най-красивите и умни деца.Браво.
  • 5
   Сн
   Снимка
   0 0
   14:34, 17 юли 2020
   №39,дамата от втората двойка,абе интересен поглед...

  Хороскоп за 23.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще мобилизирате вътрешните си сили и ще се справите с възникващите затруднения днес. Ще получите подкрепата на онези, на които сте помагали и обединявайки усилията си, ще ви бъде по-лесно да продължите напред. Лидерските ви заложби ще излязат на преден план и смело ще убеждавате някого в предимствата на идеите си.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Приемайки новото и прилагайки го на практика в едно с познатите средства, ще работите ползотворно за изпълнение на поставените си цели. Няма да пропуснете нищо важно и ще се погрижите за детайлите около реализацията на важно събитие, така, че да не липсва настроение и всичко, което се изисква от вас.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Успеете ли да разпознаете и назовете скритите си тревоги, ще постигнете победа, водеща към върхове. Възможно е застъпничеството ви за някого да ви постави в неблагоприятна светлина пред други, но приятелството е важно за вас. В открит разговор ще споделяте мислите си с близки хора и ще търсите мнението им.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Делово предложение ще насочи мислите ви в по-практични рамки. Помислете, заслужава си да поемете риска, още повече, че сте подготвени за подобни предизвикателства. И други неща ще повишат настроението ви. Вслушайте се в желанията си, отворете сетивата си, не оставяйте безразлични към любовта.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Бъдете реалисти и не очаквайте прекалено много от наскоро създала се ситуация. Очаква ви по-благоприятен период, затова точно сега не избързвайте с действията си. Днес имате страхотен успех сред противоположния пол, използвайте чара си. Втората част на деня ще е особено успешна за вас в личен план.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Прекалено активни сте днес, за да почивате затова търсите всевъзможни начини да оползотворите енергията си. Работа по дома или нещо, свързано с него ще занимава голяма част от вас. Въпреки това обаче не пропускайте предложението на приятел за приятно мероприятие. Ако успеете да съчетаете и двете със сигурност ще останете най-доволни от този ден.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще се съобразявате с високите си изисквания и ще дадете предимство на естетическите си възприятия. Това за някои означава влагане на повече усилия в конкретна задача, за това пък резултатите ще ви удовлетворят. Упорството ви ще довежда всичко, с което се захванете до успешен край.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Съсредоточени сте и не допускате грешки. Съвсем близо сте до крайния успех. Близките ви проявяват разбиране и едва ли ще ви ангажират допълнително. Привличате вниманието на важен за вас човек. От тук нататък всичко е във вашите ръце. Някои от вас се държат прекалено самоуверено на моменти граничещо с арогантността. Това едва ли ще се приеме радушно.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Притесненията на някои, свързани с промяна на работното място няма да са за дълго. Ще откриете подходящите хора, с които ще се сработите бързо и така ще навлезете в новата си среда. Приятелски настроен към вас човек ще ви покаже, че оценява присъствието ви и заедно можете да постигнете много.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Хубави емоции ще разнообразят деня ви, ще ви направят активни и усмихнати. Психическата ви уравновесеност и душевна хармония ви позволяват да осъзнаете своята уникалност. Активни и уверени ще откриете за себе си много истини, които до сега са ви убягвали. Някои от вас ще пътуват, но не поемайте излишен риск.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Намерете достоен начин да се разделите с хора, които са ви разочаровали, но ги обичате. Ако трябва се вслушайте в съветите, които ще получите. Възможни са обрати на плановете ви.
  23 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Верни в предвижданията си, ще постигнете намеренията си, влагайки всичко, което е нужно за успеха ви днес. Не омаловажавайте отношението на някого към вас, добро или не, то може да се окаже решаващо за изхода на една ситуация. Във възможностите ви е да й повлияете положително, ако излъчвате светли мисли към участващите в нея хора.
  23 сеп 2020
  Последни новини