От х:

Днес в x:

Пет проби за Ковид-19 в Хасково, три отрицателни

За последното денонощие на територията на област Хасково са взети пет проби за наличие на коронавирусна инфекция. Три от тях са взети от пациенти на МБАЛ Хасково. Те са изследвани и са отчели отрицателен резултат.

Две от пробите са контролни, взети са от РЗИ Хасково, на 53-годишния мъж от община Свиленград и на 44-годишната жена от община Хасково. Резултатите им се очакват. 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Т
    Т
    10 -5
    08:57, 2 юли 2020
    Няма спирка ей,тестове местове заразени огнища взривове,и в крайна сметка с тези писания ежедневно ежечастно какво точно се променя,баси идиотската държава!
  • 2
    Де
    Денислав Димитров
    27 -1
    10:41, 2 юли 2020
    Здравейте,
    Баща съм на едно от 3-те „диагностицирани с Covid-19“ деца в детската градина в Дружба – Звездичка.
    След тестване от РЗИ едната от двете ми дъщери (и двете посещаващи градината) излезе положителна, другата отрицателна.
    След независим от РЗИ тест, PCR + антитела, „положителното“ ни дете, а и всички контактни апропо, излязохме отрицателни.
    В контакт сме и с другото семейство на „положително“ според РЗИ дете, то също излезе с отрицателен PCR от частна лаборатория (фигурираща все пак в доверения списък на РЗИ).
    Имам много за разказване, включително и как карантинираха родителите ми без официални резултати, и как  РЗИ не дойдоха да тестват нас като родители на положително дете, нито ни предоставиха официални резултати.
    От седмица вече 160 деца, 50 човека персонал и родителите страдат от затварянето на детската градина, при положение, че 2 от 3-те уж позитивни деца са отрицателни. Доказателства имаме както от повторни PCR тестове, така и от кръвни проби за антитела.
    Сезирал съм адвокати, както и други медии.
    ИТ мениджър съм в престижна международна компания, нямам връзки в политиката, или роднини във властта.
    Искам хората да научат за своеволията на РЗИ, и за това как цяло семейство с 2 деца може да попадне под карантина на база телефонно обаждане от мобилен номер.
    Готов съм да застана с лицето си и името си пред обществото.
    • Ге
      Гергана
      4 -1
      17:30, 2 юли 2020
      Браво господине! Действайте, търсете си правата! На маймуни ни направиха. Интересно ми е как са решили да вземат проби на вашето и другото дете,след като няма оплаквания?
    • Го
      Гост
      0 0
      13:12, 5 юли 2020
      Какво значение има дали си мениджър в известна международна компания или безработен. Всички трябва да са равни пред законите, затова сме на тоя хал, защото всеки се мисли за нещо повече!
Последни новини