От х:

Днес в x:

БСП: Биха ни. Тежко е. Няма оставки

БСП претърпя една от най тежките си изборни загуби. Не очаквахме. Това бе откровеното категорично становище на единствения червен депутат от Хасково, водачката на листата Емилия Масларова. Макар че, Коалиция за България има повече гласове от ДПС, ще има един мандат, а те два, продължи Масларова. Вината според нея е на коалиционния партньор който освен че изпадна от новия парламент, удари тежко и по имиджа на коалицията.



Анти кампанията срещу управниците стартира много преди изборите. Тя неетично целеше моралът на премиера продължи Масларова. Остана нещо и за предъвквания многократно манталитет на Българите. Не било възможно след 4 години управление някой да спечели отново. За българина било по важно да му обещаят че проблемите ще се решат незабавно отколкото да се преценят позитивите от 4 годишния труд който положихме, каза още Масларова, визирайки партията на победителите.



Досегашната Депутатка Минка Русева/вдясно от Масларова/ пък бе единствената която вмъкна оптимизъм. Да загубихме, ама имаме 25 хиляди гласа, изтъкна тя. Това е почти с 50 % ръст в сравнение с евровота. 47, коригира Масларова. Ще си понесем последствията категорична бе Русева. На въпрос на Haskovo.net ще има ли оставки на соц лидерите, отговорът бе ще анализираме, ще видим.
Анализът явно започваше веднага за дузина партийни лидери по общини, привикани на пресконференцията./сн.4/



Българите не са дорасли за мажоритарен вот. Резултатът от него можеше да е друг ако 21 хиляди бюлетини не бяха празни в мажоритарното гласуване. Райна Йовчева бе най добрия кандидат, онзи от Герб не го познавам, допълни Емилия Масларова. Като депутат обещавам че до месец ще отворя приемна на депутата във всяка община. На всеки 15 дена ще отчитам какво правя, може би не лично но задължително ще има човек от мое име там. Така Емилия Масларова отклони идеята на Haskovo.net народните избранници да публикуват свои телефони за директна връзка на избирателя с тях.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини