От х:

Днес в x:

Още двама осъдени за нарушена карантина в Хасковско

Още двама души са осъдени за нарушена карантина в Хасковско. Наказанията са наложени след сключени споразумения между прокуратурата и запитата на подсъдимите, които са одобрени от Районния съд в Хасково, съобщиха от Темида.

В единия случай, 45-годишен мъж е нарушил наложената му карантина на 26.04.2020 г. в хасковското село Долно Големанци, за което се признал за виновен. Той получи наказание „пробация“ за 1 година: задължителна регистрация по настоящ адрес, като периодичността на явяване и подписване е два пъти седмично, задължителни периодични срещи с пробационен служител и 100 часа безвъзмезден труд в полза на обществото.

В другия случай е осъдена 26-годишна жена, която е трябвало да търпи в хасковското село Динево. Тя я нарушила на 02.04.2020 г. Жената с инициалите Г.С.Г. е получила 3 месеца условна присъда с изпитателен срок от 3 години и глоба в размер на 10 000 лева.

Двете определения на съда са окончателни и не подлежат на обжалване.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

  • 1
    Гр
    ГРАЖДАНИНА Х
    21 -2
    14:33, 3 юни 2020
    Тези прокурори на извършители на побой, крадци и други не дават такива присъди
  • 2
    Ха
    ХАНКО БРАТ
    12 -4
    16:02, 3 юни 2020
    Свиквайте,така ще е за напред. Успешно преминахме теста. От тук нататък лесно ще ни налагат "карантина" ако решим да кривнем от "правия път" и ни мине през главата греховната мисъл да протестираме за нещо.Не че имаме смелостта до го правим,на ако случайно ни хрумне пътят е "утъпкан",извънредно положение,забрана за събиране на много хора на едно място и т.н. На прегрешилите наложиха 10 000лв. глоба,100 часа труд в полза на обществото.Любопитен съм да разбера какво наказание ще получи и индивида от патладжанестия електорат ,които го гониха две патрулки и го хванаха да кара БМВ-то си без да е правоспособен. Любопитна е и разликата в присъдите на двамата,въпреки че и двете са след споразумение с прокуратурата.
  • 3
    ??
    ?????
    6 -10
    16:12, 3 юни 2020
    ....Абе и двамата /по горе/ -малоумници ли сте или... Виж коментара
    • !!
      !!!
      1 -8
      20:20, 3 юни 2020
      Малоумници са разбирасе това е само бой и е......н... Виж коментара
    • Бо
      Бонка от селото
      1 0
      22:49, 3 юни 2020
      Къде ти е курона вируса бе *********....?!?!.Не се мъчи, не си разбал колегата какво аджеба е написал...Не ръси рядкото си мисловно вещество...
      Щели да заразят!?!Сега като сте пуснати, ко шЪ прайте, как шЪ съ скривате от корона вируса?!!!
  • 4
    Ро
    Росица
    6 -3
    16:53, 3 юни 2020
    Селски ??????, опитай се да спазваш граматиката. Няма такова понятие като "ЕВРА", казва се "ЕВРО". Не съществува "ЕВРО" в множествено число. Недей като тигъра от Банкя. Запомни го това един път завинаги...и не само ти.
    • Ха
      ХАНКО БРАТ
      5 -2
      17:18, 3 юни 2020
      Миличка, не се ядосвай,не се опитвай и да го поучаваш.Безнадежден случай е. Опитваш се да напълниш каца без дъно.Колкото до тигъра от Банкя ,ако той наистина е тигър,то тогава за първи път виждам тигър с фигура и тегло на кашалот.
  • 5
    Ле
    Летящия холандец
    5 -1
    19:58, 3 юни 2020
    Ханко, разликата в споразуменията не я чуди. Вярвам си наясно и просто задаваш риторичен въпрос, но все пак аз да се изкажа - Лицето от Динево работи в Холандия (т е зад граница), следователно има пари и може да бъде рекетирано от корумпираната ни система.
    Колкото до човека от Големанци, неговата карантина е наложена следствие в държавата (контакт с предполагащи се за заразени с ковид)

    Поздрави и да не забравяте пак да гласувате и #останетесивкъщи, скотове. Чиърс от Амстердам!
    • Ха
      ХАНКО БРАТ
      1 0
      00:27, 4 юни 2020
      Да прав си,не е трудно човек да предположи каква е причината за разликата в споразуменията,но мисля че е редно да се изостри вниманието на всички относно "правосъдието" у нас.За съжаление обаче все повече хора стават първосигнални и не умеят да осмислят прочетеното нито да четат между редовете.За да бъда ясен и на тези които мразят да мислят ще кажа че съм спазвал забраните и съм съгласен че трябваше да има някакви ограничения на тулупите прекалиха.За 2-мата писали коментари и именували се с препинателни знаци ще кажа че има закон за действие при епидемични ситуации,но нищо от него не е изпълнено,тоест не се спазва ЗАКОНА. Въпроса ми към вас е: Защо тогава плащаме допълнително на дУпЕтатите които участват в комисии , прокарват и одобряват закони като след това не се спазват?
  • 6
    Юб
    юб
    4 -2
    20:27, 3 юни 2020
    Защо предимно ******ите ходят без маски в затворени помещения магазини защо нали щяхте да глобявате за никакъв х.....и не ставате хасково доро в селата хората имат по лолям ре... глоби защо не глобявате бе мишки
  • 7
    Ре
    Реалист
    1 0
    03:00, 4 юни 2020
    Селски тъпаци, намерете си добри адвокати....
Последни новини