От х:

Днес в x:

Наградите за „Йовков“ продължават

Изображение 1 от 2

    Ученичките Диана Селикева от 11клас и Любомира Соколова от 7 клас на СУ „ Йордан Йовков“ заеха две от призовите места в класацията наконкурса:“В началото бе словото“. Той бе обявен от ръководството на СУ „Васил Левски“ град Крумовград.

    Конкурсът бе посветен на най – вдъхновяващия български празник - 24 май, деня на славянската писменост и българската просвета и култура.

    Двете момичетазавоюваха първо и трето място, споделяйки своите мисли за силата на словото и великото дело на братята Кирил и Методий.

    В необичайното време на изолация и  дистанционно обучение те доказваха, че творческият дух е жив и не престава да търси пътища за изява.

    След множеството награди в чест на най-българския празник, почетното отличие „Неофит Рилски” на директора на СУ „Йордан Йовков”,Недялка Кюпрюджиева, наградата й от Кмета на община Кърджали, както и на старши учителите:Росица Христова,Нурай Нури иСевдалина Митева, на учениците Мелис Вели от Vклас и Александър Гинчев от 12 клас, наградите на Диана и Любомира прибавиха поредната щриха от наградния списък.

    Клуб Журналист

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини