От х:

Днес в x:

Бойко Борисов в Хасково: Възмездие ще има! Това ви го обещавам

На 5 юли от ГЕРБ ще излезем сами срещу всички. Пълното мнозинство в новия парламент е единственият шанс да променим нещата в България. Това каза на многочислен митинг-концерт тази вечер на площад "Свобода" в Хасково лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Столичният кмет представи пред множеството кандидат депутатите от партията. Това са хората, които сме избрали, каза той и се обърна към тях: Но да знаете – идвате в София на работа! На който не му се работи, още сега да слиза от сцената и да си ходи, отсече в характерния си стил генерала.



Защо на ГЕРБ е необходимо пълно мнозинство? Защо в България думата коалиция е мръсна дума? Защото виждате какво се случи с тройната коалиция. Не били крали от БСП, а от ДПС. Не били от ДПС, а от другите. И никаква отговорност, разпали се Бойко Борисов.

Ахмед Доган си играе със страховете на хората. Плаши ги с възродителен процес. Това са глупости. Ние имаме мажоритарни кандидати турци, например в Кърджали е Вежди Рашидов.



Станишев пък пък си играе със страхове на пенсионерите.
Имат хората за будали. Не бъдете будали, призова отново лидерът на ГЕРБ.

Бюджетът е изтънен. Наесен държавата едва ще свързва двата края. Какъв е изходът? На първо място – да се спрат кражбите. Трябва незабавно да се свържат терминалите на митницата и на приходната агенция, тогава ще се знае всеки камион, който минава границата.



Плашат хората - ще има реваншизъм. Какъв реваншизъм? Аз не дължа реванш на никого, отсече Борисов. Но тези, които крадоха толкова години, които замениха гори за 7-8 милиарда, сега тръпнат от страх. Затова е и черния пиар на Станишев срещу мен. Какво общо имам аз с Костов?

Но възмездие ще има! Това ви го обещавам!

Европа вярва на ГЕРБ! Само ден след като станаха известни резултатите от евроизборите, Румяна Желева бе избрана за заместник председател на най-голямата партия в европейския парламент. Европа ни дава сигнали.

На 3 юли ще пуснем в публичното пространство и поздравителното писмо на Ангела Меркел, за да прочетете какво ни пожелава канцлерът на Германия!

Затова ви призовавам, кажете и на всичките си познати, съседи, приятели – на 5 юли ще сме сами, а срещу нас заедно ще играят БСП и ДПС. Това е последният ни шанс да променим България, призова Бойко Борисов.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини