От х:

Днес в x:

Текущи ремонти на улици и пътища за 500 000 лева в Асеновградско

Обявената обществена поръчка "Текущ ремонт на улици и общинска пътна мрежа на територията на община Асеновград" е в две обособени позиции. Целта е "да се възстановят компрометирани участъци на тротоарни и пътни настилки от уличната мрежа и общинската пътна мрежа". Общата прогнозна стойност на поръчката е 500 000 лева без ДДС и по-конкретно:

166 666,67 лева за Позиция 1 текущ ремонт на общинска пътна мрежа (включва земни работиоформяне, попълване, почистване на банкети, канавки, направа на земни окопи и др.; поддържане и ремонт на пътни настилки ремонт, изкърпване (ръчно и/или машинно) с всички дейности по съответното СМР, включително и изпълнение на асфалтови кръпки по технологията "Печматик"; поддържане и ремонт на пътни съоръжения и техните принадлежности почистване и/или ремонт на съществуващи водостоци, направа дренаж, при необходимост, изпълнение на отводнително съоръжение, демонтаж, доставка и монтаж на бетонови бордюри 20/20/50 и др.; почистване от растителност по банкети на общински пътища – оформяне на корони на дървета (над 20-годишни), изсичане на храсти и млада гора, ръчно и машинно косене на тревни площи и др.)

333 333,33 лева за Позиция 2 – текущ ремонт на улици в населените места (включва комплекс от ремонтни работи, които имат за цел да възстановят експлоатационното състояние на уличната мрежа. Предмет на поръчката е изкърпване на уличните платна, където е необходимо, повдигане на ревизионни шахти по платната, ремонт на тротоарни настилки с нови или съществуващи тротоарни плочи)

Срокът за получаване на оферти или заявления за участие е 10 юни. Отварянето им ще се извърши на публично заседание, на което могат да присъстват участниците в процедурата и представители на медиите. Обявената за това дата е 12 юни, часът – 10:00, мястото – зала 517.

Финансовите средства по поръчката ще бъдат осигурени от Община Асеновград.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини