От х:

Днес в x:

Отличиха заслужили дейци и активисти БЧК в Хасковско

Заслужили дейци и активисти на Областната организация на БЧК - Хасково са отличени във връзка с 8-май – Международния ден на Червения кръст и Червения полумесец.

Златен медал за заслуги „Български Червен кръст“ получи председателят на Областната организация на БЧК - Хасково д-р Стефка Младенова.

Бронзов медал за заслуги „Български Червен кръст“ получи председателят на общинската организация на БЧК – Любимец д-р Мариана Христова.

Със звание „Заслужил деятел на БЧК“ бяха отличени Мария Георгиева – председател на общинската организация на БЧК – Харманли и Спас Спасов – председател на областната контролна комисия.

Звание “Отличник на Българския Червен кръст” е връчено на Златка Педалова – здравен специалист в училище и дългогодишен доброволец на БЧК – Хасково, Дора Славова – здравен специалист в училище и дългогодишен доброволец на БЧК – Хасково и Недко Пелтеков – здравен специалист в училище и дългогодишен доброволец на БЧК – Хасково.

Със звание “Млад отличник на БЧК“ са отличени Габриела Колева – доброволец на БМЧК — Хасково и Калина Кръстева – доброволец на БМЧК – Димитровград.

Заради ситуацията с разпространението на коронавируса в страната, тази година не се проведе официално награждаване на заслужилите дейци и активисти.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ха
    хасковски хигиенист
    7 -1
    12:52, 8 май 2020
    Началниците винаги се награждават! А подчинените им ръкопляскат! Заради тази корона отмениха екскурзиите в чужбина планирани като награди!
Последни новини