От х:

Днес в x:

Община Хасково получи дарение от 500 литра гориво за борбата с коронавируса

Ромпетрол България дари 10 500 литра гориво в подкрепа на борбата с разпространението на пандемията от Covid-19, съобщиха от община Хасково. Дарението е осигурено чрез Националния логистично-координационен щаб и се координира от Националното сдружение на общините в Република България.

Безналични карти за разплащане във всички обекти на „Ромпетрол България“ са предоставени на 21 общини – областни градове, на чиято територия има бензиностанции на компанията. Дарението е предоставено в равни части, по 500 литра гориво, на общините: Бургас, Варна, Велико Търново, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Плевен, Пазарджик, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково и Шумен.

НСОРБ насърчава кметовете на общини, безвъзмездно предоставеното гориво от „Ромпетрол България“, да бъде използвано за зареждане на моторните превозни средства на доброволците, които  са ангажирани с доставката на храна и лекарства за възрастни, самотно живеещи и нуждаещи се хора.

Кметът на Хасково Станислав Дечев прие дарението с благодарност и признателност.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Юс
    Юсеин болт а
    10 -5
    17:57, 10 апр 2020
    И как така помага тоя бензин за борба с корона вируса в града след като има 2-3 болни!Да не ги разхождат с тоя бензин по цял ден назад-напред!
  • 2
    Лу
    лудия Макс
    7 0
    20:45, 10 апр 2020
    Нали трябва личните си коли да карат безплатно.
  • 3
    Хм
    Хм
    4 0
    23:30, 10 апр 2020
    500 или 10 500 л? Заглавието се разминава с написаното по-долу?
Последни новини