От х:

Днес в x:

Хасково си разменял боклука с Гарваново

Единственият резултат от демокрацията в региона е, че Хасково си разменя боклука с Гарваново. Това заяви от трибуната на ОбС Хасково Себахтин Исмаил. Той имаше предвид, че от областния град към Гарваново пътуват твърдите битови отпадъци, а оттам насам – политическите боклуци.

Себахтин направи тази реплика по повод на изказване на Стефан Атанасов, който е родом от Гарваново. Оттам са още няколко местни политици. Стефан Атанасов пък се заяде с ДПС, че по време на тяхното управление, съвместно с БСП, родното му село е превърнато в сметище (Гарвановските боклуци – на долната снимка).



След прекратяването на политическите речи в ОбС съветниците гласуваха транспортна схема за извозване на чужди боклуци до Гарваново. Става дума за общините Димитровград и Минерални бани. Комисията по ТСУ и екология се обяви твърдо срещу намеренията на правителството да изпраща в депото боклука на още 12 общини.

Боклукчийските коли от Димитровград ще минават през Добрич, Горски извор и Менирални бани. Цената за тон боклук бе определена на 20. 22 лв.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини