От х:

Днес в x:

25 °C

Община Хасково предоставя дезинфектанти на домоуправителите на блокове

Община Хасково предоставя на домоуправителите на жилищните блокове дезинфектанти за почистване на общите части, съобщиха от местната администрация. От утре заявки за получаване на препаратите се правят на телефони: 

038/ 603 312 или 0885 89 77 41.

Начинът на ползване на препаратите ще бъде обяснен на домоуправителите при получаване на дезинфектантите. 

Количествата, които община Хасково е осигурила са достатъчни, за да се обезпечат многофамилните жилищни сгради в Хасково. 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Ед
  един от бадема
  6 0
  19:44, 24 мар 2020
  хубаво изглеждат санираните блокове в бадема ,общината да се задейства за уличното осветление не работи блок 34 .2 .1
  • Ам
   АмериканскиХойКосмат
   2 -7
   01:17, 25 мар 2020
   Дезинфекцията против идиоти , вируси и мухъл ? ...... Виж коментара
 • 2
  Ем
  Емо
  4 -8
  19:55, 24 мар 2020
  Домоуправителите да не спят пак,ами да идат да свъ... Виж коментара
 • 3
  На
  Наблюдател
  5 0
  22:52, 24 мар 2020
  Точно така е! Крайно време е вече да почнат наистина да си изпълняват задълженията. Много от домоуправителите взимат пари за това или са освободени от такси за входа.
 • 4
  Па
  Панаетюф Теню ут Гереня
  8 -4
  23:11, 24 мар 2020
  Наш Станко лично от къща на къща да ходи и да ги дава те е дезинфектант е, чи да са файдалия.
  От иначе мож и да н са.
  Ут друга страна, кото ти го дават бис пари, ни ша е твърде тюрус.
  Ей на, я питам саде.
  • Ва
   Ваш Станко
   2 -4
   01:39, 25 мар 2020
   Копае тунел под Маказа към Гърция
   .... Мутрите и Бейовете са в капан - няма накъде да бягат
 • 5
  Ал
  алащисан домуоправител
  3 0
  12:05, 25 мар 2020
  Тия чиновници на готово чакат друг да им свърши работата. Нали знаят всичко от общината да направят график и да минат и да раздадат тези препарати и отрови .
 • 6
  До
  Домоуправител
  3 0
  14:34, 25 мар 2020
  Ами цял ден дава заето, дайте още телефони.
 • 7
  Др
  друг домуоправител
  1 0
  15:36, 25 мар 2020
  Всичко е фиктивно за отчитане на дейност и усвояване на средства за пред щаба и правителството !

Хороскоп за 03.08.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ако ви се налага да правите обективна оценка на конкретна ситуация, работа или друго важно събитие се абстрахирайте от умората и личните си предпочитания. Не е изключено да получите вести, които биха повлияли на избора ви. Вярвайте, всичко ще се подреди по начин, който ще одобрите и за това не бива да се притеснявате.
03 авг 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Очаквани развития ще подобрят самочувствието и финансите ви. Подготвени сте за това и без изненади ще приемете нечие решение. На други късметът ще се усмихне с предложение за пътуване или изясняване на заплетен въпрос. С вежливото си поведение ще се нареди сред претендентите за нещо повече, което заслужавате.
03 авг 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Постарайте се да довършите нещо, което сте започнали по-рано и като цяло да не оставяте нищо недовършено. Когато работите, правете го съсредоточено и не мислете за странични неща. Имате всички шансове да се справяте блестящо с работата си, стига да вложите всичката си енергия в една насока. Не подценявайте помощта на близките си, те могат да ви съдействат.
03 авг 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Демонстрирате самочувствие и това ще бъде забелязано от хората около вас. Не се поддавате на чужди влияния и предпочитате да следвате собствените си планове. Не се изолирайте от хората, които държат на вас. Случайно научавате факт, и това ще повиши настроението ви за дни напред.
03 авг 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Много скоро ще разберете, че в конкретно начинание се нуждаете от подкрепа. Ако продължите да упорствате ще си създадете повече главоболия. До вас има хора, които с готовност биха ви подкрепили, стига да ги потърсите. Кратко пътуване за среща с близък човек или по служба.
03 авг 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Суматохата край вас може да ви създаде умора и напрежение. Грижите ви са не по-малко натоварващи, но предвид отговорното ви отношение, ще се справите. Във възможностите ви е и да бъдете по-внимателни и добри с околните. Намерете време и за себе си, починете си, като не отхвърляте нещата, които ви правят щастливи.
03 авг 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще решавате въпроси, създаващи ви притеснения и най-вече на близките ви. Повечето от тях са икономически и битови, но не пренебрегвайте и здравето си. Ако сте спокойни ще ви бъде по-лесно да намерите правилните решения, припряността и гнева са лоши съветници. Последователни в действията си, ще създадете добри очаквания в онези, които разчитат на вас.
03 авг 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
На делова среща ще обсъждате полезни за бизнеса ви идеи. Ще последват добри развития, които ще дойдат като отговор на усилената ви работа от последните дни. В семейството също ще имате повод за празнуване, нечии успех или оздравяване ще подобри настроението ви и отвори сетивата ви за забавления.
03 авг 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Заемате се с твърде много неща наведнъж и твърде възможно е да не успеете да се справите с нищо. Иска ви се всичко да върви като по вода, но за целта са нужди последователни, а не едновременни усилия. Починете си от отговорностите и се постарайте да не си създавате нови. Бъдете по-практични в покупките си, особено ако сумите с които разполагате са ограничени.
03 авг 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
С повече или по-малко усилия, но ще свършите по-голямата част от заплануваното днес. Срещите ви ще са ползотворни с идеите, върху които ще работите през следващите дни. Знаете как да подходите, за да ви потръгнат нещата. В края на деня ще научите приятни вести и ще можете се отпуснете.
03 авг 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще получите гаранциите, които очаквате да ви направят по-стабилни във финансов и личен план. Заложили сте на правилната карта, но не отхвърляйте възможността да разширите бизнеса си с полезното сътрудничество на хората с власт. Ще останете изкушени от възможността за светска изява.
03 авг 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Като духовни хора, ще оцените присъствието на обкръжението си и ще благодарите на съдбата, за щедростта й към вас. Доверието помежду ви ще направи възможно всичко, за което заедно мечтаете. Денят е важен за социално-ангажираните, не пропускайте да направите своя избор в полза на по-доброто си бъдеще.
03 авг 2020
Последни новини