От х:

Днес в x:

ESCOM пусна Премиум HD пакета безплатно в подкрепа на абонатите при извънредното положение

ESCOM предоставя каналите от Премиум HD пакета безплатно на всички свои клиенти: Animal Planet HD, Bloomberg Bulgaria, Discovery Science HD, DocuBox HD, DTX HD, Eurochannel HD, Fast and Fun Box HD, Food Network HD, History HD, ID Extra HD, Luxe HD, MovieStar HD, Travel Channel HD, Viasat Explorer HD, Viasat History HD, Viasat Nature HD.

Това е подкрепа за абонатите ни, докато трае извънредното положение и всички ние трябва да се стремим да спазваме социална изолация.

Ако не виждате програмите в списъка с канали на вашия цифров телевизор или HD приемник, трябва да го пресканирате.

В Димитровград за периода на извънредното положение заради коронавируса, са затворени касите на ESCOM в кв. "Толбухин" на ул. Патриарх Евтимии" 14А и касата на бул. "Г. С. Раковски" 36А. Клиенти се обслужват в централния офис център на бул. "Д. Благоев" 1.

Центъра за работа с клиенти на бул. "Димитър Благоев" 1 работи с непроменено работно време. Там се извършва редовна дезинфекция, а клиентите се допускат по един.

Ново е, че сметките за интернет и телевизия абонатите на ESCOM ще могат да плащат след 19.03.2020 г. и на всички каси на ИзиПей.

ESCOM препоръчва на абонатите си да се възползват от възможността да плащат сметките си по електронен път. Пълните указания можете да прочетете ТУК.

ESCOM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини