От х:

Днес в x:

25 °C

Хасковлия: "Тарикати" паркират на единствената велоалея в Хасково

За нагло паркиране в Хасково, сигнализира читател на Haskovo.net.

Хасковлията Слави Димитров се натъкнал на нарушението вчера по обяд. Тогава той карал велосипед. Минавайки по велосипедната алея в хасковския парк "Кенана", пътят му бил препречен от паркирани коли. Наложило се да слезе от колелото и да го изтика, защото пространството между двата автомобила било прекалено тясно. После продължил да кара до язовир "Сивата вода" и се върнал, а колите все още си били там и ги снимал. Поясни, че автомобилите са останали паркирани върху велоалеята поне половин час и повече, а същевременно в тях нямало хора.

"Намирам поведението на водачите за безотговорно и нагло, защото встрани имаше места, а те бяха паркирали точно върху самата велоалея", заяви хасковлията.

"Дали ще има санкции?", пита Димитров.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (22)

 • 1
  Ви
  вип
  31 -3
  10:25, 2 мар 2020
  Това е всяка събота и неделя едно и също, всеки паркира където му падне, общинска почива няма кой кой да ги глоби .
  • Та
   тарикат
   4 -31
   14:03, 2 мар 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
 • 2
  Аз
  Ази
  28 -2
  10:41, 2 мар 2020
  Врътни им чистачките да сочат обратна посока и са готови
 • 3
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
 • 4
  Цц
  Ццц
  21 -1
  10:44, 2 мар 2020
  С ключа или нОжа по гумите
 • 5
  Хе
  Хейййй
  29 -4
  10:45, 2 мар 2020
  Колега,вземи си от тези по-дългите кабърчета за другия път ,само се навеждаш и хоп странично на гумата даже на двете и си свиркаш ,а денят ти ще е прекрасен,защото ще си научил един тъпак на нещо ново,другия път да се замисля!!!
  • До
   Допълнение
   23 -5
   12:08, 2 мар 2020
   Може и с ключовете да му пуснеш една лайсна от стоповете до фара и дори две лайсни. Хайваните от дума не разбират, за тях само тоягата помага.
  • Сл
   Сложил съм ви
   7 -3
   13:49, 2 мар 2020
   минус,защото частната собственост е неприкосновена.Глоба - да,но самоуправство - не.По същата причина - ако колата не пречи на движението - вдигането с паяк е незаконно.Специално тия двете - пречат.
  • Ало, всезнайкото на конституцията , кажи го на циганите дето не оставиха в местността Каменец нито една постройка без да я разграбят и съсипят, а плащаме за тях данъци на изродите които ни управляват.
 • 6
  На
  Нар
  19 -4
  10:45, 2 мар 2020
  Като бягам, ако има паркирани коли там, просто ритам огледалото преминавайки....
  • До
   допълнение
   14 -4
   12:11, 2 мар 2020
   Ако имаш повечко време може и двете.
 • 7
  Лю
  Любо
  29 -3
  10:49, 2 мар 2020
  Този град е пълен със селски тарикати.
  • До
   допълнение
   8 -2
   12:10, 2 мар 2020
   Помогни си сам за да ти помогне и Господ.
 • 8
  11
  111
  19 -6
  11:45, 2 мар 2020
  никой не се интересува от тези нагли паркирания ..ами кучетата които ги пускат без наморници и без каишки там ко става.ако бойко е в хасково на момента ще надуши от каде може да се съберат пари от глоби .но общината в хасково несе интересужа че ,специално от кенана могат на ден да правят по 3 000 лв най малко работата е 30 дена и се слага ред в кенана .има и камери за какво са ти я камери като не допринасят нищо.30 дена по 3 000 на ден са 90 000 бона за общината и се свършва с проблема .
  • 11
   111
   11 -3
   11:49, 2 мар 2020
   ама сигорно тия със зелените нижи струват на общината поне 2 000 лв, на ден .само разходи без приходи .сложете ги на работно време събота и неделя пак да почижат през седмицата завъртайте ги толкова ли е сложно най простото ЧИНОВНИЦИ
  • Ке
   Кенанския ...
   7 -2
   13:48, 2 мар 2020
   Човече,научи се първо да пишеш и тогава прави сметки.Явно си от тия които си нямат на хабер от нищо.А ако те сърби долната част на гърба това е друго нещо... има ляк...
 • 9
  Па
  Патриот
  18 -6
  12:17, 2 мар 2020
  И двете коли са с номера от друг окръг. Спокойно може да им се направи един "подарък", с ножче, ключове, пиронче, карфица или каквото имаш под ръка, за да не мислят, че "ПРОСТИТЕ КАУНИ ЯДАТ ДОМАТИТЕ С КОЛЦИТЕ".
 • 10
  Ne
  nelicha - нелича
  6 0
  17:36, 2 мар 2020
  Добре , че има камъни и конуси . Иначе цялата алея ще се напълни с автимобили . Според мен . Трябва да се направи голям паркинг до чешмата . Това ще реши до някаде проблема .
 • 11
  Ца
  Царско Село
  2 -2
  17:56, 2 мар 2020
  Абе Хасково се напълни със селяни!А селянина като се наяде малко повече,и разбира само от бой и глоба,акя глоба!Вдигнал главата нагоре и върви като насран,все едно е хванал Господ за оная работа.Ай да *** и мутанти грозни,с големи криви глави.Особено ония от селата между Кърджали.Те все едно са расли по дърветата,и са заплодени от кочове!!!
 • 12
  Ка
  Капитан Петко
  2 -1
  17:57, 2 мар 2020
  Като видиш К регистрация,и направо ножчето в гумите.Тия аянкафалии заслужават само от ритник в зурлата.
 • 13
  Ст
  Стрезов
  4 -1
  18:30, 2 мар 2020
  К - Кабул 4333.Ясна е работата.Тоя е олюгофрен.
 • 14
  Бе
  Бетоховен
  0 0
  20:25, 2 мар 2020
  Тези с чуждите номера си разхождаха кучетата и кучките по алеята.

Хороскоп за 11.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Днес ще се погрижите за собственото си спокойствие, осигурявайки си повече тишина и време за размисъл. Има върху какво да мислите, работата, семейството, приятелите и многото си несвършени задачи. Някой, който отдавна ви привлича ще скъси разстоянието по между ви. С общи действия отношенията ви ще се развият в желаната от вас посока.
11 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Осъществявате значителен напредък днес благодарение на неуморните си действия в избраната от вас посока. Радвате се на одобрението на всички около себе си, което допълнително ви стимулира да действате в същия дух. Постарайте се да не пренебрегвате личните си ангажименти за сметка на професионалните и по-специално времето, което отделяте за любимия човек.
11 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Силните ви прояви днес ще предизвикат промени около вас. Най-изразени ще бъдат в личен пран. Водени от разбирането си за нещата, ще сложите край на онези, които ви пречат да се чувствате истински и ще вземете решения, променящи в известна степен обичайните ви занимания. Бъдете толерантни и ще ви бъде по-лесно в отношенията с околните.
11 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Избягвайте споровете, дори и да считате, че сте прави. Спокойствието днес ви е по-важно, отколкото изява на красноречието и интелекта ви. Носете багажа си тихо и се съсредоточете към собствените си търсения и потребности. Скоро ще получите дарове, за които трябва да сте подготвени.
11 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Прекарвате по-голяма част от времето си в дребни задачи по дома. Това са все неща, които от отдавна отлагате да свършите. Крайно време е да довършите онова, което сте започнали. Ако не днес, то утре със сигурност ще имате възможност. Добре е да помислите и за бъдещо начинание, което планирате.
11 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
С удоволствие ще се заемете с нещата, които ви носят настроение. Срещи, приятелски събирания, родители, деца са част от вълненията ви за днес. Търпеливо и с такт ще насочвате събитията така, щото всички да се чувстват добре. Това го можете и е добре да се замислите дали не е част от мисията ви на тази земя.
11 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Предпочитате да прекарате този ден сред близките си, заети с нещо, което ще ви помогне да се разтоварите. Въпреки това обаче е твърде възможно този ден да ви поднесе различни изненади, които ще наложат промени в плановете ви. Не се учудвайте ако в крайна сметка прекарате по-голяма част от деня извън дома си. Няма съмнение обаче че ще се забавлявате добре.
11 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Планирате много задачи за днес и от вас зависи на кои от тях ще дадете преднина. Не позволявайте настроението ви да зависи от нечие благоволение към вас, както и не разпилявайте силите си да влизате в ненужни спорове. Добре ще ви се отрази времето сред природата или в компанията на любима книга.
11 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Интересен и динамичен ден. Благоразположението ви към ваши близки ви кара да се чувствате отлично. Започната на шега авантюра, ще прерасне в дълготрайна, сериозна връзка. От вас зависи дали ще приемете или не интересно предложение. Бъдете уверени в успеха си и със сигурност ще го постигнете.
11 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
И в работата, пък и извън нея, вие днес определено сте човекът - оркестър. Енергията ви изцяло ще бъде насочена както към служебните ангажименти, така и към дома. И вечерта с основание ще може да се поздравите за свършеното. Вниманието на любимите ви хора ще направи удовлетворението ви пълно.
11 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Стари задължения ще ви напомнят за себе си, създавайки у вас отегчение и досада. С повече търпение ще я свършите и ще ви остане време за по-интересни занимания. Нуждаете се от повече спокойствие около себе си, за да чуете шепота на сърцето си и да помислите за бъдещето си.
11 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Голяма част от вас ще са заети с лични дела днес. Справяте се успешно с въпрос, който не сте планирали. Притеснявате се излишно за възникнала ситуация. Имайте търпение и нещата ще се разрешат във ваша полза. Приятел се нуждае от личен съвет, отнесете се сериозно към ситуацията и проявете разбиране.
11 юли 2020
Последни новини