От х:

Днес в x:

13 °C

Хасковлия: "Тарикати" паркират на единствената велоалея в Хасково

За нагло паркиране в Хасково, сигнализира читател на Haskovo.net.

Хасковлията Слави Димитров се натъкнал на нарушението вчера по обяд. Тогава той карал велосипед. Минавайки по велосипедната алея в хасковския парк "Кенана", пътят му бил препречен от паркирани коли. Наложило се да слезе от колелото и да го изтика, защото пространството между двата автомобила било прекалено тясно. После продължил да кара до язовир "Сивата вода" и се върнал, а колите все още си били там и ги снимал. Поясни, че автомобилите са останали паркирани върху велоалеята поне половин час и повече, а същевременно в тях нямало хора.

"Намирам поведението на водачите за безотговорно и нагло, защото встрани имаше места, а те бяха паркирали точно върху самата велоалея", заяви хасковлията.

"Дали ще има санкции?", пита Димитров.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (22)

 • 1
  Ви
  вип
  31 -3
  10:25, 2 мар 2020
  Това е всяка събота и неделя едно и също, всеки паркира където му падне, общинска почива няма кой кой да ги глоби .
  • Та
   тарикат
   4 -31
   14:03, 2 мар 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
 • 2
  Аз
  Ази
  28 -2
  10:41, 2 мар 2020
  Врътни им чистачките да сочат обратна посока и са готови
 • 3
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
 • 4
  Цц
  Ццц
  21 -1
  10:44, 2 мар 2020
  С ключа или нОжа по гумите
 • 5
  Хе
  Хейййй
  29 -4
  10:45, 2 мар 2020
  Колега,вземи си от тези по-дългите кабърчета за другия път ,само се навеждаш и хоп странично на гумата даже на двете и си свиркаш ,а денят ти ще е прекрасен,защото ще си научил един тъпак на нещо ново,другия път да се замисля!!!
  • До
   Допълнение
   23 -5
   12:08, 2 мар 2020
   Може и с ключовете да му пуснеш една лайсна от стоповете до фара и дори две лайсни. Хайваните от дума не разбират, за тях само тоягата помага.
  • Сл
   Сложил съм ви
   7 -3
   13:49, 2 мар 2020
   минус,защото частната собственост е неприкосновена.Глоба - да,но самоуправство - не.По същата причина - ако колата не пречи на движението - вдигането с паяк е незаконно.Специално тия двете - пречат.
  • Ало, всезнайкото на конституцията , кажи го на циганите дето не оставиха в местността Каменец нито една постройка без да я разграбят и съсипят, а плащаме за тях данъци на изродите които ни управляват.
 • 6
  На
  Нар
  19 -4
  10:45, 2 мар 2020
  Като бягам, ако има паркирани коли там, просто ритам огледалото преминавайки....
  • До
   допълнение
   14 -4
   12:11, 2 мар 2020
   Ако имаш повечко време може и двете.
 • 7
  Лю
  Любо
  29 -3
  10:49, 2 мар 2020
  Този град е пълен със селски тарикати.
  • До
   допълнение
   8 -2
   12:10, 2 мар 2020
   Помогни си сам за да ти помогне и Господ.
 • 8
  11
  111
  19 -6
  11:45, 2 мар 2020
  никой не се интересува от тези нагли паркирания ..ами кучетата които ги пускат без наморници и без каишки там ко става.ако бойко е в хасково на момента ще надуши от каде може да се съберат пари от глоби .но общината в хасково несе интересужа че ,специално от кенана могат на ден да правят по 3 000 лв най малко работата е 30 дена и се слага ред в кенана .има и камери за какво са ти я камери като не допринасят нищо.30 дена по 3 000 на ден са 90 000 бона за общината и се свършва с проблема .
  • 11
   111
   11 -3
   11:49, 2 мар 2020
   ама сигорно тия със зелените нижи струват на общината поне 2 000 лв, на ден .само разходи без приходи .сложете ги на работно време събота и неделя пак да почижат през седмицата завъртайте ги толкова ли е сложно най простото ЧИНОВНИЦИ
  • Ке
   Кенанския ...
   7 -2
   13:48, 2 мар 2020
   Човече,научи се първо да пишеш и тогава прави сметки.Явно си от тия които си нямат на хабер от нищо.А ако те сърби долната част на гърба това е друго нещо... има ляк...
 • 9
  Па
  Патриот
  18 -6
  12:17, 2 мар 2020
  И двете коли са с номера от друг окръг. Спокойно може да им се направи един "подарък", с ножче, ключове, пиронче, карфица или каквото имаш под ръка, за да не мислят, че "ПРОСТИТЕ КАУНИ ЯДАТ ДОМАТИТЕ С КОЛЦИТЕ".
 • 10
  Ne
  nelicha - нелича
  6 0
  17:36, 2 мар 2020
  Добре , че има камъни и конуси . Иначе цялата алея ще се напълни с автимобили . Според мен . Трябва да се направи голям паркинг до чешмата . Това ще реши до някаде проблема .
 • 11
  Ца
  Царско Село
  2 -2
  17:56, 2 мар 2020
  Абе Хасково се напълни със селяни!А селянина като се наяде малко повече,и разбира само от бой и глоба,акя глоба!Вдигнал главата нагоре и върви като насран,все едно е хванал Господ за оная работа.Ай да *** и мутанти грозни,с големи криви глави.Особено ония от селата между Кърджали.Те все едно са расли по дърветата,и са заплодени от кочове!!!
 • 12
  Ка
  Капитан Петко
  2 -1
  17:57, 2 мар 2020
  Като видиш К регистрация,и направо ножчето в гумите.Тия аянкафалии заслужават само от ритник в зурлата.
 • 13
  Ст
  Стрезов
  4 -1
  18:30, 2 мар 2020
  К - Кабул 4333.Ясна е работата.Тоя е олюгофрен.
 • 14
  Бе
  Бетоховен
  0 0
  20:25, 2 мар 2020
  Тези с чуждите номера си разхождаха кучетата и кучките по алеята.

Хороскоп за 25.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Обмислете положителните и отрицателните страни на въпроса, който стои за решаване пред вас днес, за да се предпазите от грешки. Ще бъдете успешни, ако не игнорирате разума от сърцето си и им отдавате еднакво значение. Общуването с приветливи и позитивно мислещи хора ще ви бъде полезно и ще ви се отрази тонизиращо.
25 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Телец Обхванати сте от ентусиазъм и това неминуемо ще доведе до промени. Ако се вслушате в съветите на ценен за вас човек и ги приложите в бизнеса, ще регистрирате сполука. Ако прекарвате почивката си на море бъдете внимателни с подводните спортове.
25 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Имате най-разнообразни планове за този ден, но твърде вероятно е да се окаже че трябва да се заемете с нещо, което не е влизало в сметките ви. Въпреки това го направете и няма да съжалявате. Бъдете искрени към интимния партньор, предпочитайте да говорите открито за въпроси, които ви вълнуват, а не да ги премълчавате.
25 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Ще посветите по-голямата част от времето си на реализацията на делова задача. Обмислено и разумно пристъпвате към работата си, друго не би могло и да бъде за вас, за това ще се доближите до успеха. Търсещите нов път ще проучват възможностите за образование или работа в чужбина.
25 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще работите самостоятелно, влагайки творчески заряд и амбиция за изява. Без да отхвърляте чуждите идеи ще търсите най-доброто, което да приложите в работата си. Така ще си осигурите по-добри бъдещи проекти, а от там и финансова осигуреност. Вслушвайте се в съветите на специалисти за здравословните си неразположения.
25 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Полезните ви контакти ще благоприятстват задачите, с които се захващате днес. Когато сте в позиция на зависими от някого знаете как да се държите, но не променяйте отношението си към него при промяна на обстоятелствата. С ентусиазъм ще градите планове за общото ви бъдеще с партньора, вдъхновени от вниманието му към вас.
25 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Очаква ви спокоен неделен ден. Делата ви ще вървят така, както сте ги планирали. Вечерта е възможно да се отдадете на развлечения. Среща със стари приятели ще ви развесели и настрои позитивно за предстоящата седмица. Имате нужда от повече разнообразие, затова помислете какво можете да направите по въпроса.
25 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Изпълнени сте с добри очаквания от предстояща сделка и ще подчините времето на деловите си ангажименти. Натовареността ще изостри чувствителността ви и са възможни конфликти. Владейте се, за да не провалите настроението, не само своето, но и на околните. Пътуващите ще изпълнят програмата си, стига да са внимателни, ако шофират.
25 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Без да се стряскате от динамичното развитие на събитията покрай вас, ще задълбочите интересите си в сферата, в която работите. Доверието, което сте изградили до тук ще благоприятства по-следващите ви стъпки, без затруднения ще се ползвате от услугите на хората около вас.
25 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Затрудненията на работното място ще ви поизнервят, но ще намерите правилните решения за тях. Не се ангажирайте с много дейности наведнъж, за да можете да мислите пълноценно, а не под въздействие на стреса. Не пренебрегвайте семейството си и обърнете внимание на личните си дела. Грижите за здравето ще ви се отразят добре, ще ви направят по-гъвкави и бодри.
25 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не се подвеждайте по чужди съвети, защото е възможно прикрити недоброжелатели да ви навредят. Вслушвайте се в собствената си интуиция и действайте съобразно нея. Имате успех сред противоположния пол. Чарът и чувството ви за хумор са неотразими. Възползвайте се.
25 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Инвестирайте в бъдещето си. Направете нужните усилия днес, за да се чувствате добре утре. От изявите ви ще зависят бъдещите ви реализации. Ползотворни контакти ще ви помогнат да определите приоритетите си, като дадете предимство на нещата, които ви носят доволство и добри доходи.
25 яну 2021
Последни новини