От х:

Днес в x:

Снимаха отново наглец, ползвал тротоар за паркинг

Изображение 1 от 2

    Пореден нагъл шофьор, който е паркирал не само на тротоара, а направо в тревната площ край него, засне читател на Haskovo.net. Снимката е направена тази сутрин, а този начин на паркиране бил по-скоро обичаен за собственика на колата, отколкото изключение, описва ситуацията очевидецът.

    „Не е за първи път, почти ежедневно е. На никой не му пука. Дори и на Общинска полиция. По принцип тротоара е превърнат в паркинг, но в зелените площи е прекалено.“, казва възмутен заснелият наглото паркиране. И описва, че мястото се намира на гърба на ул.“Цар Страшимир“ откъм Стара планина, срещу бившия куклен театър.

    Haskovo.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Di
      Dimmu
      19 -3
      17:31, 28 авг 2018
      Ако щете и сто пъти си го снимайте, селският бекинг вокал не ще се трогне от това. Така даже известен го правите, според неговият мироглед.
    • 2
      Ху
      Хулиган
      16 -2
      19:18, 28 авг 2018
      Човека си пази боята на 30 годишната кола. Да не изгори лака и! Пък и накапало масло от двигателя не личи в градинката! Грижа за екологията!
    • 3
      Фк
      ФК УРУДА
      6 -2
      21:21, 28 авг 2018
      по ул."Цар Калоян" наглеци бол - паркират по ъгли и тротоари, но кой да ги види?
    • 4
      Ko
      kovo
      15 -1
      09:00, 29 авг 2018
      Всичко е манталитет, придобит от липсата на контрол и налагане на санкции при нарушение. Санкции за малолитражни коли, санкции за последен модел джип. Справедливостта се налага от правосъдието, което е основата на всяко общество.
    • 5
      Ха
      хахо
      3 -1
      14:17, 29 авг 2018
      Градът е пълен с неправилно паркирани коли.На ул.Георги Кирков, срещу №51 от две седмици, напречно на тротоара е паркирана черна кола с германска регистрация, а до нея на тротоара почти всеки ден джип и коли на Булсатком, които пречат на пешеходците. Подобно е положението и на същата улица на №40.Къде са КОРЗ , паякът и Общинска полиция?
      • Ст
        странен
        5 0
        15:28, 29 авг 2018
        Къде, къде КОРЗ и паяка спят на хладно някои в офиса други в къщи, а общинска в буса
    • 6
      Ма
      МАНГО
      0 0
      18:37, 29 авг 2018
      Моето мнение е, че града не е проектиран за автопарка, който е наличен.
      Примерно жилищен блок от 90 апартамента има 20 паркоместа. Строен е преди 1990г.
      И понеже вече не се чака по 20 години за Лада или Москвич, всеки е достатъчно "беден" да си купи по един таралясник. Някой имат и по 2-3.
      Ама няма далавера в общината да строят паркоместа - няма какво да се присвои от него. Не е ли по-добре парцелчето да се "продаде" на правилния човек?
      Като прибавим и служебните коли - картината е страшна!
    Последни новини