От х:

Днес в x:

Хасковлия: нагло паркиране блокира улица

За поредното нагло паркиране сигнализира читател на Haskovo.net. Бдителният гражданин заснел нарушението малко предиобед днес на кръстовището на булевард „Илинден“ и улица „Беласица“, край училище „Св. Паисий Хилендарски“ в Хасково.

На фотосът се вижда лек автомобил Опел Корса, паркиран буквално на кръстовището, ограничавайки движението на автомобили. „Както се вижда на снимката в колата няма шофьор“, пише Атанас. По думите му колата била шофирана от жена на средна възраст, която паркирала и отишла да говори със своя позната край близките гаражи. „Надявам се да го покажете и да го видят повече хора как се паркира из града", допълва читателят.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Го
    Гошко Хубавеца
    27 0
    17:38, 24 окт 2018
    Елате и вижте в кв.Орфей на самата спирка са паркирани бусове ,каравани ,камиони .каде е общинска полиция трябва да смачкат някой и тогава ли ще се сетите
    • Az
      az
      21 0
      19:04, 24 окт 2018
      То така се случва в БГ! Като стане белята всички държавни службички се надпреварват да правят проверки и да глобяват! :(
  • 2
    Pp
    ppp
    23 0
    19:17, 24 окт 2018
    Този е сладур идете 300 м по - нататък преди светофара с бул Освобождение винаги са паркирани там, но няма КАТ, общ. полиция и други подобни тюфлеци на държавна хранилка.
    • На
      Наблюдател
      12 -1
      20:57, 24 окт 2018
      Наистина, паркират денонощно не само в лентата за престрояване надясно, но и в средната лента което си нагло.Но до ррр, нека все пак да не забравямв , че В ТОЗИ ГРАД НЯМА КАТ, ОБЩ. ПОЛИЦИЯ ИЛИ КОРЗ.Никой от изброените, не си върши работата за да се ,,отпушат" тапите в пикови часове в града.
  • 3
    Д.
    Д.Беливанов
    3 0
    10:20, 25 окт 2018
    Другия мандат ша опрая сичко.
  • 4
    Во
    Вовата
    2 -1
    11:56, 25 окт 2018
    Ами нямате ли ПИРОНИ , бе хора ?! Минаваш един страничен тигел с него - и другия път ще се позамисли къде и как паркира! Никакви институции, нищо не помага - само ТОВА е оправията !
Последни новини