От х:

Днес в x:

Елена Йончева: Майките са само началото, предстои да излязат и бащите

Изображение 1 от 4

    “Протестът на майките на деца с увреждания е само началото. Предстои на улицата да излязат и бащите”. Това заяви на среща с представители на бизнеса в Хасково днес Елена Йончева. Депутатката бе част цял екип на БСП, тръгнал из страната да разяснява визията на социалистите за бъдещето на България.

    “Овластеният цинизъм на Валери Симеонов не е само негов. Той е на цялата управляваща групировка”, допълни Йончева. Тя заяви още, че страната ни е дъното в Европа по всички показатели – образование, здаравеопазване, чуждестранни инвестиции. По думите й за последните 10 години чуждите инвестиции в България са спаднали над 10 пъти.

    “Но проблемът на България не е корупцията”, уточни Йончева. “Корупция има навсякъде. В България обаче има грабеж”.

    След срещата с представители на бизнеса БСП групата ще има среща със симпатизанти от Хасково.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (25)

    • 1
      12
      12345_1540387989
      28 0
      16:33, 24 окт 2018
      Минев и ти ли си на тази среща???
    • 2
      Бк
      БКП
      57 -23
      16:47, 24 окт 2018
      Само че, другарко Йончева, грабежът не е от вчера или от последните 10 години. По времето на Жан Виденов бяха ограбени от другарите банките и нашите бащи и майки останаха без спестявания. По времето на Иван Костов "Работническо-мениджърската приватизация" разказа играта на предприятията. Колко от вашите другари станаха милионери за един ден? После Сергей и докторът-философ Доган строяха Цанков камък, от който философът измъкна 2 милиона евро. А после Сергей и новият главатар на ДПС се целуваха на Орлов мост. Вие др. Йончева бяхте тогава повече от близка с др. Сергей. След това др. Орешарски го изгониха бащите с протести и камъни. А аз помня и барикадите, защото бях на една от тях, по времето на Жан. Не съм от ГЕРБ и не съм им адвокат, но хайде по-полека с паметта. Мислите ли, че се забрава какво беше само за някакви си 10 години?
      И вие, др. Йончева, като сте депутат от Хасковски район, какво направихте вие лично за тези 3 години за Хасково? Едно голямо НИЩО. Каквото сте и вие другарко Йончева.
      • As
        asko
        15 -3
        09:41, 25 окт 2018
        Направи, направи - раздуха въпроса с уран във водата на Хасково и от тогава сигурно нашия град е с най-голям търговски принос в търговията с вода. Насади се една такава психоза, че ние които пиехме тази вода, когато работеше "Редки метали", сега едва ли не се страхуваме да се измиеме. Оставям на правораздавателните органи, да решат дали насаждането на психоза е престъпление!
    • 3
      12
      123
      22 -4
      16:53, 24 окт 2018
      Проблемът е, че както държавата, така и бащите на децата с увреждане отдавна са ги изоставили.
    • 4
      Еж
      ежко
      29 -16
      17:09, 24 окт 2018
      Йончева сака си сака пръча !
    • 5
      Би
      Биби
      8 -7
      17:14, 24 окт 2018
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 6
      Ww
      www
      50 -18
      17:30, 24 окт 2018
      На снимките само другари, партийни членове. А иначе среща с бизнеса?! По-голяма лъжкиня от тази трътла няма! Видяхме ви визиите. Всеки път като управлява БСП следва крах на държавата и после ни излизат през носа на всички техните социални въжделения. Бащите щели да излязат.... Сякаш положението на тези семейства и клетите деца бе по-добро когато БСП управляваше (само преди четири години управлява Орешарски). Не беше! И домове за изоставени деца имаше и те ги обитаваха в нечовешки условия! Поне на тази язва бавно и с много усилия се сложи край! Тогава тази кукундрела беше уж разследващ журналист. Ама ни дума, ни стон! Ходеше да се развява и да пише за други страни сякаш ни интересува какво ставало в Еритрея! Наглостта няма граници!
    • 7
      Sm
      Smiah
      43 -13
      17:51, 24 окт 2018
      Добре, че никой на срещата не е питал другарката за офшорката и с Цв. Василев, че бая голям микрофон държи. С тези лабави нерви и изцъклен поглед кой знае какво щеше да стане....
    • 8
      Ел
      Ел
      37 -11
      19:32, 24 окт 2018
      Еленка си мисли, че някой й вярва. Те са бита карта с Курнела. На тях и БСП няма кой власт да им даде. Дано се намери някой, който да ги накара да върнат краденото. Иначе и правнуците им ще живеят в незаслужен разкош.
      • 🇧🇬
        🇧🇬
        27 -4
        20:10, 24 окт 2018
        Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 9
      Цв
      Цветан Василев
      33 -4
      20:47, 24 окт 2018
      Посочете ми един представител на бизнеса от присъстващите 12 човека. Масларова е най-големия бизнесмен там. Тя 10-20 милиона за закуска ги взема. Другите партийни търтеи бизнес и работа са виждали по телевизора. Не те ли е срам бе Йончева. КТБ аферата малко ли ти е, че още ламтиш. И ти за деца и майки не говори. Това е право на хората със сърца. А ти нямаш. Не се излагай на дърти години.
    • 10
      Ел
      ЕЛЕНООО
      25 -7
      20:48, 24 окт 2018
      Дъртата кукумявка не бери грижа за бащите на децата с увреждания. Що не изкараш бащата на твоето дете ако го знаеш кой е де.Нямаш ли малко свян ма овце че толкова години си развиваше дъртата кайсия с народни пари по целия свят.Ами оформите с оня мустакато я ****** Цветанов за тях нито дума нали.Мръсна *******..
    • 11
      Ив
      Иван Станчев
      11 -5
      21:06, 24 окт 2018
      Аз съм бизнесмен
      • Sp
        SpaceX
        7 0
        09:42, 25 окт 2018
        Не думай.
    • 12
      Би
      Биби
      32 -3
      21:22, 24 окт 2018
      Защо ми изтриете коментара?Защото бях писала,че въпросната госпожа "справедливост" беше интимна с бивш премиер през което време захлеби сериозно от телевизия и банкер намиращ се в момента на запад от България или ,че в гаража на бивша областна управителка на Хасково бяха заловени контрабандни цигари?Лъжа ли е?
      • Еж
        ежко
        19 -2
        21:27, 24 окт 2018
        Браво биби , всички са маскари, а тази е и псевдо журналист партиен функционер.
    • 13
      Зо
      Зорко
      23 -2
      23:06, 24 окт 2018
      Само че, по ваше време когато управлявахте, Другарко Йончева, вместо "корупция" имаше "облагодетелствани" по всички етажи на властта и вие, и вашата партия, добре го знаехте това. А за грабежите да не говорим, затова сме сега на този хал. На добър час !
    • 14
      Герберите са ортаци с така наречените "Патриоти" ...завалиите ....Те ще им изядат главата... ...Залягат и се навеждат пред симеоновци , сидеровци и каракачановци...от които , до скоро всички бягаха като дявол от тамян....но , каквото надробиш-това ще сърбаш.....А вие , столетницата , с кого ортаклък ще правите....пак с шейтана ли.....Язък , че народ не остана ....и на едните и на другите да ви види сметката .....ама видов ден има....
    • 15
      Не
      Незапознат
      17 -4
      01:01, 25 окт 2018
      Брех!!Кой по дяволите ме накарваше да разглеждам новините!Ако не би било обида за животното от женски род от този вид това същество бих го нарекъл кучка!Животното би направило всичко да нахрани и опази живота на поколението си.Това скапано депутатче ще ми говори за цинизъм който всичките го прояввяват когато са във власта а когато са опозиция са готови да обединят единственно силите си за политически дивиденти говорейки ми за бъдещето на България!Вашта......Измет политикантска всичките вие погребахте в чуждите страни бъдещето на България!Бащите щели да излязат!?Да видим коя партия и децата ще изкара не за да се опита по някакъв начин да подобри положението им а само и само да прецака другата.Чуждите инвестиции били са сринали.Ами как няма да се сринат като и на тях им писна за да направят нещо на всяка инстанция от държавата да кихат пари под масата.А парите пък отпускани по разните еврофондове си е жива държавна перачница на пари от тези които в момента са на власт.Само се ''усвояват''средства от приближени тяхни фирми.Ако това не беше толкова безочливо както казва тази елитна членка на Партията нямаше да е грабеж.Крадците,мародерите когато дейноста им е ''ограничена''недоволстват и са готови да впрегнат това което е останало от народа в страната ни не за да предизвикат промяна към по добро за всички а за да премахнат тази ограниченост!Майната ви!!!Вървете на майната си!!!Нека протестите да продължат,но всеки уважаващ себе си участващ в тях да се разграничи от всяка партия защоте точно те докараха това положение!Опитват се да извличат дивидент без да дават нищо насреща!Знаете ли какво е общото между м@нгалите и политиците?Тези две прослойки правят каквото си искат безнаказано.Едните никой на ги закача.Другите пък са закона.Каквото да направят или не на правят винаги са прави.Всички останали сме по средата!Даже и бизнеса.Тази среща с него е евентуално ако не успее това начинание и някой от тях даде средства за ''общото''дело да не са валад.В животинският свят няма животно което да прекарва собственият си вид дотам че да го унищожава като вид.Борба за храна,територия,партньор има но победеното след като се признае за такова има алтернатива.Затова животното може да е животно но не заслужава да се обижда с политик.
    • 16
      Ъс
      ъслъ
      7 -1
      09:18, 25 окт 2018
      деца има. мамчета да. бащи няма
    • 17
      Пр
      Прокурор
      8 -15
      09:29, 25 окт 2018
      Елена Йончева осъди Бойко Борисов за клевета точно... Виж коментара
    • 18
      Еж
      ежко
      5 -1
      11:56, 25 окт 2018
      осъди го символично на един лев, понеже парите са похарчени и няма как да се докаже !
    • 19
      За
      Запознат
      6 -3
      13:23, 25 окт 2018
      Е как няма да дойдат скоро и бащите... Сега като платите и на тях и те ще дойдат на платения ви протест. Жалко само за каузата на тези,жени които са наистина там и имат нужда от помощ за децата си. Не се посвенихте да употребите дори и майките на деца с увреждание. Ето къде харчите парите,които получавате от Русия. Червена пасмина.
    • 20
      Ме
      Местен
      7 0
      15:57, 25 окт 2018
      Това на снимката Масларова ли е? Много бързо всички забравиха като говореше за децата от Могилино, че са малки гробчета! Гнус ме е от тези! Осъзнайте се, хора..
    • 21
      До
      До моряка-ахмака
      3 0
      02:22, 26 окт 2018
      Лено намери си някакъв мъж да та лъзга защото откакто спря секса само злоба и мръсотия в тебе.Не ти ли стигат парите дето засурна при Сергей после офшорки с мустакатия ръмпо Цветанов.Погледни са ква си са счухрила като стафида и сега ако успееш да намериш някой на 2-3 ракии да та изпаши след 1-2 години не можиш откри човек дето да носи на толкова пиене че да са прижали с тебе.
    Последни новини