От х:

Днес в x:

21 °C

Турнето на Четиримата италиански тенори минава и през Хасково

Концерт - спектакълът  "VIVA LA MUSICA” от турнето на Четиримата италиански тенори в България ще бъде представено и в Хасково. То е част от световното турне на вокалния квартет, започнало през миналата година. В него прочутите изпълнители  разкрива магията на италианското белканто пред хилядите си почитатели.

Тенорите  Алесандро Д’Акриса, Федерико Сера, Федерико Паризи и Роберто Креска гастролират в Хасково на 26 март. Концертът им е от  19 часа в читалище”Заря”.

Публиката ще има възможността да чуе едни от най-популярните оперни арии, канцонети, песни и дуети : Il Lamento di Federico, Che gelida manina, Una furtiva lacrima, La donna e mobile, Nessun Dorma, O sole mio, Torna A Surriento, Volare и много, много други, под съпровода на Врачанска Филхармония с диригенти Дерек Глийсън, музикален директор и диригент на Дъблинската филхармония  и Христо Павлов.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  То
  ториното
  2 -8
  12:13, 16 фев 2020
  Коментарът е заменен с този текст от редакторите з... Виж коментара
  • Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
 • 2
  Пи
  питам
  6 -7
  14:04, 16 фев 2020
  Лили Иванова кога е планирано да дойде. Сега вече не е заета с избори да агитира за Фандъкова. Едно време агитираше за Желю, а и до сега пее хитове, създадени през комунизма. След 1989 няма нито 1 хит.
 • 3
  Ел
  Елена
  32 -1
  17:08, 16 фев 2020
  Що за малоумни коментари!?!?! И Васко Василев ли е скапан, че направи концерт в Хасково? Слушайте си световноизвестните Фики и Криско, и не коментирайте неща, които са мнооого далеч от мозъчните ви гънки!
Последни новини