От х:

Днес в x:

8 °C

Съдът в Асеновград даде на Перата 6 месеца условно и публично порицание на табло в Общината

Районен съд - Асеновград постанови присъда, с която призна Петър Низамов - Перата за виновен в това, че на 2 юли 2017 г. в Асеновград е извършил непристойни действия – отправяне на обиди и псувни по адрес на Петър Джанаваров (б.ред. оператор в бТВ), изразени в агресивно поведение и заплюване, като "деянието е извършено на обществено място и в присъствието на много хора, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото". За това съдът му даде наказание от 6 месеца лишаване от свобода. Освен това му наложи "Обществено порицание", което следва да се изпълни с публичното му обявяване, чрез поставяне на присъдата на таблата за съобщения в сградите на Общините Бургас и Асеновград.

Съдът призна Низамов за виновен и в това, че е причинил на Джанаваров лека телесна повреда, изразяваща се в "разкъсно-контузна рана в дясната слепоочна област, близо до външния край на дясната вежда, довело до разстройство на здравето", за което му даде пък наказание от 4 месеца лишаване от свобода.

На основание чл. 23, ал. 1 от НК РС – Асеновград наложи едно общо най-тежко наказание за горните две престъпления, а именно 6 месеца лишаване от свобода и "Обществено порицание". На основание чл. 66 ал.1 от НК то е отложено за срок от 3 години, считано от влизането на присъдата в сила.

Същата подлежи на обжалване и протест в 15-дневен срок пред Пловдивския окръжен съд.

(Съгласно чл. 16 от НПК обвиняемият се счита за невинен до завършване на наказателното производство с влязла в сила присъда, с която се установява противното).

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

 • 1
  Ив
  Иван Иванов
  0 0
  15:09, 14 ное 2019
  Същият съдия - Иван Бедачев ОПРАВДА циганите, които нападнаха децата с брадви и заради които имаше протсти. Иван Бедачев - съдия гратаджия от Америка за България. Илко Сивкин - прокурор, бивш доносник на Държавна сигурност преди 1989г. Въпросът е кой допуска ТЕЗИ да определят съдбата на хората, след като точно такива съдии и прокурори трябва да са в затвора !!!
 • 2
  Й.
  Й.П.Ч
  0 0
  21:34, 26 ное 2019
  Този съдия Иван Бедачев мога да го определя с една дума за сега с една дума""мутра""след време след,кПЧато се запозная по подробно с делата му ще коментирам задължително, защото трябва .....

Още новини

Хороскоп за 13.12.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Днес ще ви се отдаде прекрасната възможност да се занимавате тъкмо с това, което сте намислили. Едва ли някой около вас ще бъде изненадан от ентусиазмът ви да реализирате идеите си, дори когато това съвсем не е лесно. Поощрявате ваш близък да се заеме по-сериозно с нещо, което ви му донесло доста ползи, ако наистина го постигне.
13 дек 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Днес ще имате възможност да се запознаете с нещо, което ще ви очарова с предимствата си и не е изключено за в бъдеще да го включите в работата си. Занимавате се днес с човек, в когото ще откриете много положителни страни. Оставете настрана въпрос, до чието разрешение не можете да стигнете за момента. Бъдете сигурни че ще ви се отдаде възможност да го сторите по-късно.
13 дек 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Рутинните задачи ще запълват голяма част от деня ви, но и към тях ще подхождате с нужната отговорност и внимание. Добри перспективи както за вас, така и за близките ви. И с право ще получите дарове за това, което давате. Обадете се на приятели и разпуснете вечерта.
13 дек 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Интелектуалните ви занимания ще направят успешни представянията ви на изпити и конкурси. На работното място също ще се отличавате с находчиви решения и готовност за съдействие. Всичко това няма да остане незабелязано. Ще получите предложения, които в голямата си част ще удовлетворят търсенията ви.
13 дек 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Постарайте се да наваксате с нещата, от които сте се лишили през последните дни. Едно пътуване ще ви разнообрази и срещне с нови хора. Ще върнете психическата си форма и по-лесно ще намерите решение на въпрос, който ви затруднява. Поставяйки си нови задачи, ще държите духа си буден и в готовност за действие.
13 дек 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Денят носи заряда на новото. Предстоят ви срещи, за някои от вас те ще бъдат може би съдбовни. Защото отново ще се срещнете с позабравен приятел и това ще възроди стари чувства. Тези, които търсят сцена за своите изяви, сега щедро ще им се предложи такава. Пазете се от настинки и проблеми с белите дробове.
13 дек 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Прекрасни почивни дни предстоят на мнозинството от вас. Осигурили сте си идеални условия, или ако още не сте със сигурност няма да ви е много трудно да го сторите. Няма да ви липсват и предложения за различни развлечения. В случай, че сте оставили незавършени професионални ангажименти, днес ще съумеете да се справите с тях без никакви усилия.
13 дек 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С подходящото настроение сте за осъществяване на промените, от които се нуждае домът ви. Повечето от вас ще са заети с професионалните им задачи, но има за какво. Перспективите са добри и ще може да се похвалите с придобивки. Не бягайте от късмета си, днес ще ви върви.
13 дек 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Срещите ви днес ще са от по-различен характер и е възможно да се натоварите емоционално. Не допускайте хората около вас да ви изнервят и обезкуражат. Имате сили да се справите с положението и ще успеете. Помислете пред кого и какво говорите, както и за грешките си. Следвайте краткосрочните си цели.
13 дек 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
В делово отношение денят е благоприятен за вас и макар че ще имате ядове, ще съумеете да се справите със задачите си. В личен план също ще имате поводи за радост. Успех при разрешаването на значим за вас проблем ще ви възвърне спокойствието.
13 дек 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес сте творчески настроени, затова едва ли ще сте много контактни. Идеите ви са интересни за околните, но и доста абстрактни, което ги прави трудно разбираеми. Постарайте се да ги реализирате, за да удовлетворите желанието си за действие.
13 дек 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Имате идеи, които ви се иска да видите час по-скоро осъществени. Амбициозни сте и няма да скъпите усилията си това наистина да се случи. Партньорите ви ще останат доволни от сътрудничеството си с вас, защото сте прями, коректни и добри. Но ще има и такива, които ще се опитат да злоупотребят с това.
13 дек 2019
Последни новини