От х:

Днес в x:

8 °C

Неправоспособен и пиян катастрофира с крадена кола и избяга

Неправоспособен и пиян водач е причинил снощи катастрофа в Харманли.

В 22:10 часа на булевард „България“ поради неспазване на дистанция „Опел“ блъснал движещ се пред него лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 35-годишен свиленградчанин.

След удара виновникът напуснал произшествието.

При незабавни издирвателни действия, колата и водачът - 23-годишен неправоспособен от село Копринка, са открити от полицаите на 50 метра след отбивката на пътя за с. Бисер.

Униформените са тествали младежа с дрегер, който отчел наличие на 1,69 промила алкохол в издишания въздух.

В инцидента е пострадал свиленградският водач, който е с комоцио и болки във врата, прегледан и освободен за домашно лечение.

В хода на работата станало известно, че колата на задържания водач е обявена за издирване с телеграма от 17-ти този месец, а основанието е за кражбата й от старозагорското село Копринка. Полицаите са установили, че в автомобила са пътували и още трима любимчани, двама от които са задържани, а третият - на 25 години, е избягал и се издирва.

Заведено е досъдебно производство.

Haskovo.NET

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Къ
    Къци
    8 0
    14:49, 22 авг 2019
    Вечер на улицата пред градската градина в Харманли минават всякакви сачове с купени книжки,селски бекове,дрифтещи мамини синчета с бмв-та и т.н.И как пък един път не застана някакъв патрул да види дали пък няма употребили алкохол и наркотици?Бай М..гал ,ако не беше се натресъл няма кой да го хване още повече с крадена кола!Действаща полиция ни трябва,ама.........няма!
  • 2
    Въ
    Въци
    1 0
    20:30, 22 авг 2019
    То и в хаской е същата работа особено кръговото на орфей до шел мамо мио
Последни новини