От х:

Днес в x:

Ремонтират повредената настилка на Главната в Смолян, до септември ще е готова

Изображение 1 от 2

    До началото на есетна тази година ще бъде отремонтирана повредената настилка на по-голямата част от пешеходната зона в Смолян. Това обяви зам. – кметът на Смолян Марин Захариев и уточни, че в момента тече процедура по обществена поръчка.

    „Имаме проблем в един определен участък на Главната, който е основно от началото на зоната до читалище „Христо Ботев“ до полицията. Надолу пътната настилка няма проблеми. “, обясни Захариев и допълни, че средствата за ремонта са отпуснати от държавата.

    „Участъкът не е ремонтиран изцяло никога, зоната е правена от предишното ръководство по програма "Регионално развитие" от фирмата „Интегрирани пътни системи“, която вече не съществува в правния мир, тя е в ликвидация. Пращали сме писма, търсили сме ги, ремонтирали са нещо, но така или иначе вече е извън гаранционен срок, фирмата я няма и ние сме издействали средства за ремонт на този участък. Благодарение на активанта работа и личната ангажираност на г-н Мелемов, бяха осигурени пари с постановление от правителството за ремонта на този участък на пешеходната зона.“, каза още зам. – кметът.

    Според него до края на август, началото на септември този участък би трябвало да бъде ремонтиран, освежен и да няма повече проблеми с настилката.

    Щиляна Чакърова

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      За
      Запознат
      1 0
      19:32, 16 юни 2019
      Стига с тоя Мелемов.......то такъв КРАДЕЦ, а вие го изкарахте светец
    Последни новини