От х:

Днес в x:

Дъждовна вода и наноси разбиха канавките край околовръстното на Хасково

    Дъждовна вода и наноси разбиха канавките край наскоро ремонтирания околовръстен път на Хасково, сигнализираха читатели на Haskovo.net. Свлачищата край пътя са изкъртили четири-пет платна от отводнителното съоръжение.

    На около километър от разбития участък, отводнителният канал беше засипан от свлачища пръст.

    Околовръстният път беше ремонтиран основно от хасковската фирма "АБ" АД, която спечели обществената поръчка. Заедно с него беше обновен и участък от около 2 км от пътя от Хасково към Кърджали. В началото на годината двете трасета бяха отворени за движение, но там довършителните дейности не са приключили. По околовръстното предстои да се асфалтира и участък около 200 метра, който е общинска собственост.

    Тъй като ремонтът продължава по околовръстния път на Хасково, вероятно щетите по отводнителните канавки ще бъдат за сметка на фирмата-изпълнител. Това трябва да уточнят от Областното пътно управление, което е стопанин на пътя. До момента отговор обаче няма.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (19)

    • 1
      Ме
      Местен
      58 -2
      12:45, 2 май 2019
      Ето още един издържан във времето проект , с нито един откраднат лев.
      Ама тя дъждовната вода е виновна .
      • См
        Смях в залата
        45 -1
        13:53, 2 май 2019
        Тоя път 1 дъжд не издържа !!!! Пълен смях е тая държава !!!!
    • 2
      Ис
      Истината
      46 -2
      12:46, 2 май 2019
      Така се строй в България плащат на фирмите за супер качество получаваш нещо което да залъже окото. Ако комисионите бяха само 10% щяхме да имаме път за 30 години напред а не до следващата зима.
    • 3
      Ма
      мастикаджия
      43 -12
      12:48, 2 май 2019
      Позната ГЕРБерско-комунистическа картинка.
    • 4
      Пи
      ПиянСтройИнженеринг
      19 -4
      13:57, 2 май 2019
      Те хората разсипаха държавата вие за едни канавки сте се разврякали :)
    • 5
      Бо
      Бостънските полицаи
      26 -3
      14:04, 2 май 2019
      Качеството на изпълнение на канавките е точно олицетворение на качеството на изпълнение на магистрали и пътища. Само , че баламите , които се кланят на карикатурните ни управляващи никога няма да свършат и те го знаят добре. Затова вече цяла декада продължават с безобразията си. Ама той акъла ако е к....да му го навреш в тъпата глава , ама не е .Има дебили дето никога няма да им дойде акъла. Един мой познат , който на изборите гласуваше винаги за различни партии казваше: "Само говедото не си сменя мнението щото е говедо, човека не бива да се оставя да го излъжат повече от един път"
    • 6
      На
      Нар
      34 -4
      14:19, 2 май 2019
      Може ли така, баш преди изборите да завали... Тъкмо Герб щяха да се похвалят че правят грандиозни проекти за Хасковото.... И то взе че заваля..
    • 7
      🇧🇬
      🇧🇬
      7 -10
      17:13, 2 май 2019
      Тежко се живеев в България при изедника Борисов....
      Смазани от мизерия, на ръба на отчаянието, стотици хиляди сънародници задръстиха гръцката граница, препълниха местните таверни, хотели, басейни и бутици... Фитнесите тук в БГ препълнени... Автопарка пред тях е, като пред казино в Монте Карло...
      В магазина опашка за агнешко и за козунаци... Бензиностанциите денонощно наливат гориво, щото скъпо било... В кафенетата- игла да хвърлиш, няма къде да падне от народ...
      Управлението на БСП в коалиция с ДПС винаги е било гаранция за благосъстоянието на човека........
      За това, братя и сестри--никакво колебание..... Гласувайте пак с червената бюлетина...... ДрОгарката КуРнела и бай Ахмед са ви приготвили поредната доза щастие... НАЗДРАВЕ!!!!!!!!!
    • 8
      Ма
      Малко уточнение
      15 -4
      17:26, 2 май 2019
      Фирмата отдавна я отнеха от Гергов и ДПС и вече е под опеката на "ГЕПИ ГРУП", която изпълнява 99.9% от пътищата и магистралите на ГРОБ. Така че , всякакви напъни да защитавате "шайката" и прочие , са признак на гербераски привкус към мазохизъм. Не че тройната коалиция стават за някакъв чеп , но "Б" отбора на партийците надминаха всички рекорди по крадене.
      • 🇧🇬
        🇧🇬
        4 -6
        18:14, 2 май 2019
        ,, Малко уточнение".... Тая мантра я слушаме денонощно.... Слушаме я и от синьо-лиЛявото пространство... И от Червено-Сарайския сектор.... И от Библиотекарско- Путиняшката(президентска решетникова) пасмина.... Така, че дай алтернатива, кой да управлява България..... Може пък и да ни убедиш.......... Но няма да дадеш никаква алтернатива...... Убеден съм...
      • 46
        46375989
        5 -1
        18:31, 2 май 2019
        Ако не е Мутра ще да е Бей
        .....
        Чорбаджиите са помагали на Бейовете по време на Турското Иго
    • 9
      95
      95907
      10 0
      18:36, 2 май 2019
      Тука един киртак БГ
      пита за алтернатива "Кой да Управлява БГ?"
      ....
      Ами АЗ искам да управлявам БГ-то
      - 1 седмица ще трепя на ред бивши и настоящи министри , депутати , чорбаджии , бейове , мутри
      (към 15 000 репресирани в цяла България)
      - на 2-та седмица ще обявя Избори за Велико Народно Събрание
      - и на 3-та Седмица ще се отегля в Манастир като Свети Княз Борис Първи
    • 10
      Ма
      Малко уточнение
      11 -3
      18:55, 2 май 2019
      До БГ - ПРАВ СИ НЯМА ДА ТИ ДАМ АЛТЕРНАТИВА, НЯМА АЛТЕРНАТИВА, НЯМА СПАСЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ докато има такива задръстеняци като тебе в държавата Лайнария ще се шири беззаконие и корупция. Аз съм вече над 77 и не ми пука , а за младите единственото спасение е да бягат кой как може и да се спасяват поединично. Два милиона с акъла си българи напуснаха тази лайняна държава . Българите 90 % са "бай Ганювци" . Алеко Константинов е до болка прав , живеят на принципа " Дай ми на мене келепира пък не ми трябват идеали". За твое сведение преди да си бил роден до 1948 година имаше комунисти идеалисти , които даваха живота си за идеалите "СВОБОДА, БРАТСТВО, РАВЕНСТВО" , ама ПАРТИЙЦИТЕ ДЕСЕТОСЕПТЕМВРИЙСКИ ПАРТИЗАНИ им ебаха мамата за да се докопат до облагите от властта - ТОВА СА ТОЧНО СЕГА ГЕРБЕРАСИТЕ ПЕДЕРАСИТЕ. Партии любими ний сме таз която е на власт.
    • 11
      🇧🇬
      🇧🇬
      2 -7
      19:08, 2 май 2019
      ,, Малко уточнение''.. Ще влезна във вулгарният ти... Виж коментара
      • 54
        546859
        5 -1
        19:14, 2 май 2019
        Обичам СДС , Доган , Аллах
        и Боци Маймуната техния Ляв Ташак
        ...
        Алеллуйя Майки Натовски
    • 12
      Ми
      Мина
      9 -1
      20:15, 2 май 2019
      Що плюете държавата , тя не е правила тези водоотвеждащи канавки , а някой " работяга " ,който редовно реве, че малко му плащат. Ръцете си е оставил , но и този,който го контролира е за сгадане. Но това сме ние , защото каквито сме ние,такава е държавата.Ха си представете как се управлява държава , в която всички са умници и многознайковци, разбират от управление , но за пет пари работа не могат да свършат.
      • Ми
        Минчо
        2 0
        10:10, 3 май 2019
        Вярно,Мина!Кадърните работяги заминаха да работят за по-достойно заплащане на запад.Тука останаха некадърните. И вечно гладните ни чорбаджии с килийно образование,дето са компетентни за всичко.
    • 13
      Зо
      Зоро
      2 0
      23:48, 2 май 2019
      Ш-ш-ш-т, настава време разделно от време безделно. Трябва да се разделим с носталгията по миналото - "Ние ги лъжем че работим, те пък ни лъжат, че ни плащат. Комунистите - идеалисти, ги изтрепаха, бяха наистина неудобни, на партийците. Сега едва ли има хора с такива идеали. Дори самата дума като я произнесеш, буди презрение и подозрение у тези, които до последна капка кръв ще се борят да бъдат отново на хранилката и отново да мачкат. Те ако имаха идеали, щяха ли да имат палати, хотели, къщи за гости и т.п. придобивки ? Визирам всички онези, които са се облажили, без значение коя партия е била на власт. Така че, сега когато им се иска отчет откъде са натрупали тези "благинки", взе че им се стъжни. Защо ли ?
    • 14
      Ци
      циган
      0 0
      09:51, 3 май 2019
      Некачествен ремонт,некадърност и природно бедствие!
    Последни новини