От х:

Днес в x:

6 °C

Зловещи кадри: Призрак отваря прозореца на спалнята (видео)

Андрю Уорд твърди, че къщата му  в Кеймбриджшир е обитавана от призрак и казва, че има кадри, които го докават.

Андрю живее в 400-годишна къща в Мелбърн, Англия. Той заснел необяснимия момент, в който духът отваря прозореца на спалнята му. Смята, че видеото потвърждава твърденията му, че имотът наистина е обитаван от духове, след повече от 30 години слухове от предишните обитатели и дори смърт в имота.

В зловещите кадри се вижда, че резето само се вдига, задържа се вдинато и плавно пада надолу, преди прозорецът да се отвори сам. Двете нощи, преди да се е случи това, нямало нищо, но Андрю бил сигурен, че някоя вечер просто ще има късмет.

Андрю проверява всяка нощ прозорците. Винаги ги затваря, но някои нощи се събужда и те са широко отворени.

"Понякога щорите се вдигат. Всичко е малко странно, защо се случва. Трябва да е призрак, защото нямам друго обяснение какво е това."

"Спомням си, че се събудих една сутрин миналата седмица, когато ми стана студено и прозорецът беше отворен, макар да го бях затворил."

"Винаги разбирам, когато е бил призракът, веднага щом се събудя, защото е много студено и просто знам, че това е резултат от отворения прозорец."

В крайна сметка Андрю инсталирал камера пред прозореца и така заснел как той се отваря сам.

Приятели на Андрю, които видели видеото, го питали как все още може да спи в къщата, а един дори го посъветвал да сложи разпятие на стената.

Андрю казва: "Живеем до една стара църква в тази част на Мелбърн - това е много добре позната къща и в цялата област има доста призрачно присъствие. Имотът е наш от 80-те години на миналия век и сме имали наематели, които казваха, че е толкова призрачно, че не могат да живеят там."

Не само Андрю усещал, че наблизо витае свръхестественото. Той казва пред News, че котката му отказва да се качи на горния етаж и когато брат му остава там, често усеща миризмата на тост, въпреки че в къщата няма никой друг. Андрю е убеден, че това място е обитавано от духове.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 19.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Споделяйте притесненията си и търсете мнението на специалисти, така ще ви бъде по-лесно да намерите решението, което търсите, ще ви спести време и ще съберете повече опит. Отегчението ви от някого или нещо ще отстъпи място на приятна изненада. Идеите и предложенията ви ще се оценят и ще получите подкрепата, от която се нуждаете.
19 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С творчески импулс ще търсите нови пътища за развитие на уменията си. Възможно е да срещнете известно подозрение или безразличие към работата си, но продължете да работите. Сигурно е, че ще бъдете обградени с вниманието и любовта на човека, който ви разбира и споделя интересите ви.
19 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Добре е делата си днес да ги приключите в рамките на деня. Градивните ви усилия ще поддържат активността и формата ви, правейки ви по-организирани. В личния си живот ще постигнете разбиране със себе си и ще се съобразите с развитието на дълго очакваните промени. Най-хубавото е, че ще ви направят щастливи.
19 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Промените ще навлязат по-осезателно в живота ви, но за добро. Целите, които си поставяте подхранват духа ви и дават сили да се справите с предизвикателствата по пътя. Наясно сте, че трудности ще има, но и кой може да ви възпре. Придобивка за дома или лично за вас ще подобри настроението ви.
19 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате искреното желание да доведете до край започнато начинание, но независещи от вас пречки ви спъват. Разумно бихте постъпили, ако за момента заемете изчаквателна позиция и не насилвате нещата. Във ваш интерес е да се приготвите за нова атака, а не да мислите за поражение. Имате подкрепата на любимите си хора, по-добре ще е ако се вслушвате в техните съвети.
19 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Интересни събития, които няма да ви оставят да скучаете. Идеите ви за бъдещото развитие на фирмата, в която работите са напълно осъществими и биха затвърдили позициите и на пазара. Авторитета ви също нараства и претенциите ви за по-високо възнаграждение биха били напълно основателни.
19 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Гъвкавия ви подход ви дава сериозно предимство. Ще се чувствате тонизирани и весели и с доброто си настроение ще радвате околните. Много вероятно е да се натъкнете и на недоброжелатели, но негативното им влияние може да бъде неутрализирано от увереността ви. Здравословни проблеми отшумяват.
19 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нуждаете се от време за да осмислите положението. Стремежът ви към ценен и желан от вас човек скоро ще бъде задоволен. Ще се справите с бариерите, които съществуват пред вас и по отношение на намеренията ви. Самотата не е добър спътник и не се изолирайте сами. По-лесно ще ви бъде, ако до себе си имате човек, на чието рамо да се опрете.
19 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
В работата си днес определено сте човекът - оркестър. Енергията ви изцяло ще бъде насочена към служебните ангажименти и вечерта основателно може да се поздравите за свършеното. Отношението на любимия човек ще направи удовлетворението ви пълно.
19 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Мнозина от вас ще посветят деня си на професионални ангажименти, които могат да улеснят работата ви за в бъдеще. Естествено не пренебрегвайте желанията на най-близките си хора и се постарайте да им доставите удоволствие. Ще останете доволни от отношението им и едва ли ще съжалявате за избора си.
19 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Наясно сте точно какво трябва да свършите днес и едва ли нещо ще е в състояние да ви попречи. Имате достатъчно търпение и бавно и методично ще осъществявате целите си. Благодарение на което успехът няма да ви подмине, а нещо повече. Очаквайте скорошно стабилизиране на финансовото състояние, което ще ви даде основа за размисъл за подходящо капиталовложение.
19 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Днес настроенията ви се променят доста лесно, затова се постарайте да си осигурите по-голяма емоционална стабилност, която много ще ви помогне в работата ви. Този ден ще ви предложи немалко изненади, на които трябва да издържите.
19 фев 2020
Последни новини