От х:

Днес в x:

13 °C

Зловещи кадри: Призрак отваря прозореца на спалнята (видео)

Андрю Уорд твърди, че къщата му  в Кеймбриджшир е обитавана от призрак и казва, че има кадри, които го докават.

Андрю живее в 400-годишна къща в Мелбърн, Англия. Той заснел необяснимия момент, в който духът отваря прозореца на спалнята му. Смята, че видеото потвърждава твърденията му, че имотът наистина е обитаван от духове, след повече от 30 години слухове от предишните обитатели и дори смърт в имота.

В зловещите кадри се вижда, че резето само се вдига, задържа се вдинато и плавно пада надолу, преди прозорецът да се отвори сам. Двете нощи, преди да се е случи това, нямало нищо, но Андрю бил сигурен, че някоя вечер просто ще има късмет.

Андрю проверява всяка нощ прозорците. Винаги ги затваря, но някои нощи се събужда и те са широко отворени.

"Понякога щорите се вдигат. Всичко е малко странно, защо се случва. Трябва да е призрак, защото нямам друго обяснение какво е това."

"Спомням си, че се събудих една сутрин миналата седмица, когато ми стана студено и прозорецът беше отворен, макар да го бях затворил."

"Винаги разбирам, когато е бил призракът, веднага щом се събудя, защото е много студено и просто знам, че това е резултат от отворения прозорец."

В крайна сметка Андрю инсталирал камера пред прозореца и така заснел как той се отваря сам.

Приятели на Андрю, които видели видеото, го питали как все още може да спи в къщата, а един дори го посъветвал да сложи разпятие на стената.

Андрю казва: "Живеем до една стара църква в тази част на Мелбърн - това е много добре позната къща и в цялата област има доста призрачно присъствие. Имотът е наш от 80-те години на миналия век и сме имали наематели, които казваха, че е толкова призрачно, че не могат да живеят там."

Не само Андрю усещал, че наблизо витае свръхестественото. Той казва пред News, че котката му отказва да се качи на горния етаж и когато брат му остава там, често усеща миризмата на тост, въпреки че в къщата няма никой друг. Андрю е убеден, че това място е обитавано от духове.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 15.10.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Всичко градивно и в полза на повече хора ще се толерира и с попътен вятър ще стигнете до успешния му край. Възползвайте се от възможностите си, за да напреднете в бизнеса, в творческата работа, а също и в личните си дела. Търсещите ново поприще ще открият подходящата за тях обява и с навременни действия, ще получат работата.
15.10.2019

Хороскоп за Телец

Телец
Постепенно се отърсвате от спомена за дребните несполуки напоследък. Чувствате се чудесно и ентусиазмът ви е впечатляващ. Привлечени сте от предложението на свой колега, касаещо бъдещ професионален проект. Обмислете всичко добре преди да действате, тъй като начинанието крие сериозни рискове.
15.10.2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Звездите ви предупреждават да бъдете спокойни и разсъдливи, а също и внимателни във всяко действие и постъпка. В контактите си бъдете учтиви приятни и неподкупни, бъдете нащрек. Извикайте от спомените си всичките познания, които имате и ще ви помогнат да постигнете напредък в решаване на служебен проблем. Ако трябва подтиснете прекомерната си чувствителност и покажете уважение към околните.
15.10.2019

Хороскоп за Рак

Рак
Предстоящо събитие ще ви мобилизира да приключите навреме с текущите си ангажименти. Задълженията ви включват и срещи от служебен характер, за които сте подготвени. Ако срещнете раздразнение и отказ за общуване у някои, не го преживявайте. Лично за себе си намерете повече време за любов и развлечения.
15.10.2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Акцентирайте се върху реалните си възможности за реализации и не пилейте енергията си по мъгляви идеи. Запознайте се с детайлите и ги използвайте, като даденост в работата си. Ако работите в съдружие се съобразете с мнението на партньорите си, не правете нищо на инат, за да не съжалявате.
15.10.2019

Хороскоп за Дева

Дева
Потиснете съмненията си и не обезсърчавайте колегите си в общата ви работа. Бъдете последователни в действията си и не прибързвайте, за да не създавате напрежение сред околните. Осигурете си време за проучване на детайлите и ще се справите с делата си.
15.10.2019

Хороскоп за Везни

Везни
Заемате се със сериозни промени. Трудно се нагаждате към нещата, които не ви създават уют. Колегите ви проявяват интерес към особата ви и е възможно това да ви създаде проблеми. Налага се да прибегнете до незабавна намеса. Бъдете резервирани към чужди съвети и дейности, които ще ви въвлекат в конфликт с непознати.
15.10.2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Проява на добро възпитание и поведение е да сте учтиви и полезни. Имате добро сърце и няма да се затрудните, но има какво да превъзмогнете в себе си. Започната работа ще ви задържи на работното място и е възможно да отложите запланувани срещи. На склонността ви към своеволия няма да се погледне еднозначно.
15.10.2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Работата ви ще бъде успешна, но ще ви коства значителни усилия. Не отказвайте подкрепата на хората около вас, в определени моменти наистина ще се нуждаете от нея. Справяте се чудесно с проблем в личен план, касаещ отношенията ви с близък човек. Настроението ви ще се повишава и ви очаква приятна вечер.
15.10.2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
На път сте да се осъществи нещо, което отдавна ви предстои и очаквате с нетърпение. Имате благоприятни възможности днес и ще е добре, ако не ги пропускате заради други хора. Близък приятел ви доверява нещо, което не сте знаели до този момент. Опитайте се да влезете в положението му и да му помогнете.
15.10.2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не бъдете толкова скептични, сами предизвиквате съдбата. Хабите ценна енергия за дреболии, а основното изпускате. Силни сте там, където е сърцето ви, направете го ваш бизнес и ще просперирате. Децата ще ви изненадат приятно. Ще се окаже, че сте ги подценявали напразно.
15.10.2019

Хороскоп за Риби

Риби
С каквото и да решите да се замете днес, бъдете сигурни, че ще останете удовлетворени от свършеното. Отношенията ви с човек, на когото особено държите претърпяват промяна в положителен план. Нараства уважението ви към партньор, с когото отдавна работите. Радвате се на миговете с любимия човек.
15.10.2019
Последни новини